Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:36:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešelj neće u Srbiju!  (Pročitano 6019 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Србин је као магија или наука,може да буде у коришћен и у добре и у лоше сврхе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ok. Znam sta znaci balija, inenadio bi se koliko je to novo Smiley. Nisam ni istoricar, u jednom se slazem s tobom, za bosnjake nisam cuo do 91 godine. I mislim da je to cista glupost. Ali sam cuo za bosnu i za bosance, ono sto se pitam gdje su nestali bosanci, niko nemoze poreci da je bosna jos srednjovjekovna drzava.
Zasto nema "bosanaca muslimana" , "bosanaca pravoslavaca", "bosanaca katolika", cigana, roma, idt...
Nijeli malo glupo da je to odjednom drzava u kojoj postoje samo srbi, hrvati i muslimani :-).
Jel sad ja trebam da budem glupan koji ce povjerovat da je nekad bio srbin. Hahahaha, nezamislivo. Ok nije nemoguce mozda i jeste , ali mislim da je vecina ljudi koji zive u bosni ustvari bosanci, ali zbaog raznih osvajaca i ratova silne politike za ovaj komadic zemlje, od neke dobi su poceli da se prozivaju srbima, hrvatima pa i bosnjacima, ali nikako ono sto jesu. Kad ce te vise doci svijesti i cistoj pameti. Ej, mozda su bosanci u srbiji Smiley ili hrvatskoj, ja predlazem da se svako vrati na svoje mjesto. Zivot moze biti lijep, perspektivan, najmanje je bitno to oko cega se sporite, koji idiotluk.

Vas Balija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zaboravih, dodat jos jedan komentar. Mislio sam na podbadanje srpskih strasti :-). Vi jebete svoj vlastiti narod, nravno kad nekog jebes , prirodno je da mu govoris i kako ga jako volis, kako bi umro za njega (svoj narod) itd.. Sve da se dobije malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Па што се тиче тога моје мишљење да су садашња БиХ,бивша РСК,Црна Гора и Србија све Српске земље само су Срби вековима протеривани одатле и да су освајачи који су ту боравили заташкавали истину и много просипали лаж што се ради и дан данас.Јер у Босни није било Босанаца то су били Срби на тој територији као што не постоје Војвођани као националност већ је то територијално обележје народа који ту живи.Мада јако велики проценат Муслимана (мада то није народност али како да их назовем немам појма) који живе у Босни су настали од Срба и то је чињеница,само што то они неће да признају,ваљда је лакше живети у лажи него рећи да си Србин муслиманске вероисповести.

Људи само немојмо да се посвађамо и да псујемо једни по другима јер је то ипак трошење енергије и живаца.
Поз за све

Видите да Јасмин каже да је наш а ви то не схватате  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson 
E da je moja baba imala komp pre 50 godina i ona bi slicne stvari zvrljala ajde vec jednom da jedna generacija izvede neku svoju politiku dokle sa vracanjem u istoriju ako sa necim ne mozes da se pomiris i krenes dalje onda preseci pa kreni dalje.
A sto se tice seselja naravno da nece u srbiju kad mu je telohranitelj umro u celiji pored pre par meseci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I što bi Šešelj dolazio u Srbiju?
Čovek je Hrvat pa nek ga lepo pošalju kući u "ljepu njihovu" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Jasmine, nemoj mene ozbiljno da shvatas i da mislis da hocu da te provociram... Onaj post sam postavio iz zezanja, ne da bih uvredio... kada bi se ozbiljno raspravljali oko ovih pitanja, verovatno se nikada ne bismo dogovorili...

Ok. Znam sta znaci balija, inenadio bi se koliko je to novo Smiley. Nisam ni istoricar, u jednom se slazem s tobom, za bosnjake nisam cuo do 91 godine. I mislim da je to cista glupost. Ali sam cuo za bosnu i za bosance, ono sto se pitam gdje su nestali bosanci, niko nemoze poreci da je bosna jos srednjovjekovna drzava.
Zasto nema "bosanaca muslimana" , "bosanaca pravoslavaca", "bosanaca katolika", cigana, roma, idt...
Nijeli malo glupo da je to odjednom drzava u kojoj postoje samo srbi, hrvati i muslimani :-).
Jel sad ja trebam da budem glupan koji ce povjerovat da je nekad bio srbin. Hahahaha, nezamislivo. Ok nije nemoguce mozda i jeste , ali mislim da je vecina ljudi koji zive u bosni ustvari bosanci, ali zbaog raznih osvajaca i ratova silne politike za ovaj komadic zemlje, od neke dobi su poceli da se prozivaju srbima, hrvatima pa i bosnjacima, ali nikako ono sto jesu. Kad ce te vise doci svijesti i cistoj pameti. Ej, mozda su bosanci u srbiji Smiley ili hrvatskoj, ja predlazem da se svako vrati na svoje mjesto. Zivot moze biti lijep, perspektivan, najmanje je bitno to oko cega se sporite, koji idiotluk.

u ovom postu ima par pametnih stvari... Ali pred kraj si ga malo skrenuo... pocni da razmisljas samo jos malo realnije.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

RoDjEn LoSh

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6600
Поента суђења Шешељу је врло нејасна, оптужен је за политичке говоре којим је довео до убијања. Занима ме ко је још и где оптужен за изговорене речи? Што се дела тиче то му не могу ставити на терет осим "командне" одговорности. Само се питам са којим је то снагама командовао и када? Приче типа "Шешелјевци су радили ово и оно..." не стоје овај пут јер су сви добровољци били слати у ЈНА и били под команду редовних снага.
IP sačuvana
social share
Rodjen LOSh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K550i
I što bi Šešelj dolazio u Srbiju?
Čovek je Hrvat pa nek ga lepo pošalju kući u "ljepu njihovu" Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
hahaha! Nema te pojma koliko ste jadni i smijesni. Bosna nikad nije bila srpska nece nikad ni biti. U bosni nema srba niti ih je ikad bilo (srbi u bosni su ustvari kukavicija jaja). Kao sto se i pokazalo kroz istoriju. I ovaj put ste propali, opet ce te biti Beogradski Pasaluk (bez kosova, crne gore, a vjerovatno i vojvodine),  jer jedino je ta teritorija na koju istorijski mozete polagati prava i koja se zove srbija.  Pogledajte cinjenicama u oci , i prestnite pricat gluposti po kojekakvim forumima.
Uvijek ste bili propast to ce te i ostat, sve dok ste glupi koliko jeste.
Sami ste sebi vratli svoje proklestvo Wink.
Sve najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 06:36:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.