E ovako treba mi pomoc, davno(jako davno) sam gledao jednu seriju na TV-u mislim da je isla na Pinku, ali ne mogu nikako da se setim naziva serija.
U seriji se radilio o sledecem: svi su ziveli u nekoj kako bi to nazvao utvrdjenom ogromnom sklonistu, jer je napolju bila ogromna hladnoca uvek, i nije bilo zivota uopste, pa su jako retko izlazili napolje... Ovo vreme je negde u buducnosti, sve zivotinje su izumrele itd. Niko od tih ljudi koliko se ja secam nikad nije video zivotinju, ali su imali neke sprave koju stavis na glavu pa te prebaci u virtualni svet i tamo je sve kako je bilo nkad tj. svet koji mi znamo... Da sad ne duzim, jednom je glavni lik stavio to na glavu, ne secam se tacno sta se desilo uglavnom ga je to prebacilo u koliko se secam buducnost(mozda u proslost ali mislim da je buducnost) tamo je sve bilo slicno iz filma Mad MAX sve okolo je pustinja, imaju ogradjeni delovi koji su kao gradovi, improvizovana vozila, bas kao iz Mad MAxa , tu sad on trazi kako da se vrati u svoje vreme, i sad tu ima dogadjanja ali necu sad pisati sve to, uglavnom on ce nekako koliko se secam otici u vreme koje je kao nase i pokusace da spreci da se desi ta katastrofa koja se desila i stvorila buducnost u kojoj on zivi, e sad nesto nisam siguran dali oni vise zive na zemlji ili je ona unistena, pa se on nekako vratio na nju ili sta vec jer sam jako davno gledao seriju, ali znam da u jednoj epizodi odu na neku planetu(mislim mars da je bio) pa tamo nadju neku pecinu u kojoj moze da se dise itd.
Uglavnom ako iko zna kako se zvala ta serija bio bih mu mnogo zahvalan...