Искрсао је проблем на навијачком делу форума. Одређен број чланова форума, који су стални на навијачким темема, одлучило је да престане са посетама и постовањем овог дела форума због неспоразума са модовима.
Чињеница је да се, на овом делу форума, дешава доста "офф" постова (ништа мање него на другим деловима форума) као што је чињеница да је већина модова, на овом делу форума, неспособна да обавља тај задатак. Немају слуха ни за шалу, ни за збиљу, често толеришу тотални безобразлук да би, са друге стране, "тренирали строгоћу" када је то најмање потребно.
Има ту сијасет интересантних ситуација. Рецимо trstra - човек ми послао ПП како је он постао мод и ту постављен да заведе ред. Слатко ме је насмејао. Претпостављам да је мислио да су његове колеге неспособне па је на том делу форума владао неред. Ако погледамо шта човек ради, шта толерише, а шта брише, кога и због чега опомиње, а коме и шта толерише јасно је да се човек изгубио у целој причи и да не зна шта ради.
latifovich ускаче само када је неопходно подржати и "бранити" колеге без намере да уђе у суштину.
Посебна прича је zoki82 који нема слуха ни за шта. То што се не разуме и ништа не зна о спорту није толико битно, али када има двоструке аршине када су у питању навијачи то је посебна прича. Човек мрзи Гробаре и то је нешто што јавно испољава дебело користећи позицију мода. Шта рећи о моду који на првоаприлску шалу одреагује овако - или је глуп да не капира да је 01.04. међународни дан шале (у ово лично не верујем), или површно прати шта, где и кад' се пише (ако је тако, није у реду) или ........... :
Синоћ је trstra обрисао, бар, дупло више постова Гробара од постова цигана под изговором да је он овде да заведе ред (вероватно је умислио како су досадашњи модови неспособни, како је он Богом дан да зајебава Гробаре и да је владао неред до сада). Oчигледна je његова необјективнос и нетрпељивост према Гробарима (то је више пута показао својим постовима пре него што је постао мод, а и синоћ је то показао).
Мени лично не смета када цигани провоцирају и офф-ују. Све то доживљавам као фино зезање, због чега је већина ту па се и сам, по некад, понашам тако. Не треба направити стерилне и монотоне теме.
Ако се настави овакав тренд (двоструких стандарда) где се толеришу провокације, увреде и офф-ови цигана, а санкционишу слични постови Гробара ми Гробари ћемо престати да постујемо на навијачким темама.
Znaci, samo jos jednom napisi ovako nesto ne temi...
Tebe ovde i na drugim podforumima i previse trpe...
Imas ovo dugme , pa ga lepo klikni... Nikome neces nedostajati...
Потпуно разумем да се модови међусобно штите, али, постоји нешто што се зове фер-плеј. Реакција СФ-а је, такође не примерена:
Citat
Hocete patetiku i slicna proseravanja? Mars odavde. Lepo jedan po jedan. Odmah.
Јасно је да је овај форум његов као што је јасно да овај форум може и без одређеног броја људи који су, очигледно, врло посвећени овом форуму.
Лако је отерати људе. И када ти људи оду, на спортском делу форума остаје одређен број неквалитетних и некоректних модова. Дакле, проблем остаје.
Надам се да се неће, опет, затварати очи и као "најбоље решење" изабрати опција "Recycle bin", мада ме не би изненадило.
Очигледно је - проблем постоји.
Предлажем да се решење нађе негде између.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 16:50:39 od Davidovac »
U svoje ime mogu da kazem da sam otvoren za svake razgovore, i mislim da bi bilo izuzetno lepo i korektno da do istih dodje, a ne da ova tema momentalno bude zakljucana i/ili obrisana.
Cinjenica da su pojedinci odlucili da bojkotuju forum za navijace moze tom forumu doneti samo boljitak. Toliko puta im je pristojno skrenuta paznja da povedu racuna o svom ponasanju i to nije urodilo plodom. Stojim iza svake reci koju sam napisao... Da neko bude toliko drzak da ucenjuje, postavlja uslove, a da pritom ne postuje ni jedno upozorenje, ni jednom ne pokaze dobru volju da ispostuje i modove i druge ucesnike foruma, da pravi nekakve anti forume i slicne budalastine... Hvala ne treba... Svi mogu slobodno da se pokupe i odu... Budem li video neko trovanje po forumu ja cu im pomoci u tome.
Svi moderatori sportskih tema su momci koji su maksimalno na mestu. Komentari koje si napisao u vezi njih su netacni i zlonamerni.
Jos jednom cu ponoviti. Blablaonica postoji. U sportu onakvim postovima nema mesta. Ponasanje pojedinih clanova bojkota je u najmanju ruku odvratno. Sa takvim ljudima nema pregovora. Nakon svega za tako nesto apsolutno nema mesta.
Takve stvari treba zasluziti. Toliko ste puta upozoreni da ne zatrpavate forum budalastinama, da sada stvarno ne planiram da popustim. I ne predstavlja mi nikakav problem da 10ak ljudi ode ili da ih, ako budu drski, banujem. Na vama je. Hocete da se ponasate korektno? Dobrodosli ste. Temu naravno necete dobiti, ali ona i onako ne sluzi nicemu kad za to postoji sasvim dovoljno mesta. Necete da se ponasate korektno? Log out je u cosku.
Zavrsili smo sto se toga tice. Svaka sledeca tema ili poruka na tu temu bice reciklirana.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!