2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbia Open 2011 ATP World Tour  (Pročitano 6843 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
jedna kratka rekapitulacija

bio sam da dosta meceva posto mi je u komsiluku
kvalitet je bolji nego proslih sezona logicno je bolji igraci su dosli, spanci kraljevi sljake  Smile
organizacija je nikad bolja, vreme je posluzilo osim pri kraju turnira ako izuzmemo vetar, ali ne znam sta su ocekivali na Keju uvek ima vetra, dobro je sto je pomeren ove godine turnir pa nije bilo dosadnih maca

sto se nasih tice nije bilo iznenadjenja, Novaku se namestilo osvojio je turnir nikad lakse u zivotu mislim, Troicki se preforsirao na splavu neko vece, a Tipsa jbga steta sto ne odigra polufinale, od ostalih steta za Nikolu Cirica razbija decko mogao je da udje u glavni zreb

to je to uglavnom dobra zabava dosta tenisa
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
u cemu se ogledala ta nikad bolja organizacija Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
u cemu se ogledala ta nikad bolja organizacija Smile

bolja nego proslih godina
lepse je izgledao teren i oko njega, konacno osvetljenje kako treba, nista nije kasnilo. i oko igraca koji su dosli je koliko sam cuo sve bilo max. iskren da budem za turnir tipa 500 ili mozda cak i masters fali jos jedan glavni teren duplo veci od ovog i jedno 5,6 pomocnih manjih, ali na Keju je to ne moguce jer nema mesta, u svemu ostalom to je to

sad sam se setio wireless mi nije radio prva dva dana ali ne znam mozda je samo meni
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 23:46:28 od tagu »
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Teren od 6 hiljada mesta je sasvim dovoljan za turnir serije 500 Wink Samo je potrebno jos pomocnih terena.

Mislio sam da imas nesto konkretno da pohvalis oko organizacije zbog toga sam i pitao... Ja kad iznesem takav stav obicno imam nesto da pohvalim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.