Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 15:31:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nova web stranica  (Pročitano 4947 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

kako da se prijavim na google?
Citat

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

Ovde upises url sajta

upiso sam Smile i to je to jel? ---------------------------------------

www.google.com/analytics

Odatle dobijas kod koji ubacujes na svoj sajt ... i onda mozes da pratis posete i razvoj svog sajta
 taj kod vec imam, to mi je stavio ovaj momak sto mi je radio stranicu...
JEl to onda znaci da me je on prijavio vec?

Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Ako imas pristup svom sajtu i mozes da pratis posete ... onda da
IP sačuvana
social share
Hoće li sunce u ovom gradu ikada zasjati kako treba
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ako imas pristup svom sajtu i mozes da pratis posete ... onda da

ok onda Smile

Trebam li jos ista uradit, da se prijavim il nesto tako s obzirom da sam prije 10 dana pustio stranicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Samo kvalitetan sadrzaj, kvalitetan rad i strpljenje ... jer nista se ne postize preko noci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 4
to o cemu se ti pricas ne znaci nista ... sama prijava ...

ono sto te zanima i potrebno je ... naziva se SEO ... detaljnije o tome samo ukucaj u googleu ... a imas i na srpskom dosta izvora ... recimo na blogu istokpavlovic.rs pa nadji tekst .... u zurbi sam lako ces se snaci i sam ...

sto se tice analityca ... nece te prijaviti niti ce uticati nesto na pretragu odnosno rangiranje tvog sajta ako se tamo prijavis ... i to je google istakao ... tako da tamo samo mozes da pratis kolicinu, vrstu posete itd isl ... korisno je svakako ... ako znas i sam za sta i da li ti treba ... ako ne nemoj gubiti vreme Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Citat
to o cemu se ti pricas ne znaci nista ... sama prijava ... 

Moz' da bude ne mora da znaci  Smile u svakom slucaju ne kosta nista, a ako pomogne super Smiley

Citat
ono sto te zanima i potrebno je ... naziva se SEO ... detaljnije o tome samo ukucaj u googleu ... a imas i na srpskom dosta izvora ... recimo na blogu istokpavlovic.rs pa nadji tekst .... u zurbi sam lako ces se snaci i sam ...

Slazem se u potpunosti ... samo decko je pocetnik a SEO komponente za joomlu nimalo naivne ... dosta ljudi je muku mucilo sa Joomla cms-ovima dok im ne prorade SEO linkovi

Citat
sto se tice analityca ... nece te prijaviti niti ce uticati nesto na pretragu odnosno rangiranje tvog sajta ako se tamo prijavis ... i to je google istakao ... tako da tamo samo mozes da pratis kolicinu, vrstu posete itd isl ... korisno je svakako ... ako znas i sam za sta i da li ti treba ... ako ne nemoj gubiti vreme

Pricam iz licnog iskustva ... Domen star godinu dana ... od toga 11 meseci google ga  nije indeksirao, tj pri kucanju naziva domena nije bilo rezultata u prvih 10 stranica. Pre mesec dana sam prijavio sajt na google analytics i posle 15 dana neke stranice sajta su se pojavile na prvoj strani pretrage kada se ukuca ime domena. Puka slucajnost ili mala pomoc Google analyticsa ... ne znam ni sam. Ne zelim da tvrdim nista, ali verujem da ima veze sa prijavom na google analytics.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 4
vidi ... joomla je toliko prost sistem ... govorim o admin panelu ... da ... necu komentarisati ...

ako su sef adrese problem nekome u joomli ... onda bolje da prestane da se bavi bilo cime na netu ... jer se to resava u 2 klika ... najosnovije ... jer joomla sama po sebi ima ... e sad ako neko oce third party komponente ... nek izvoli ... izglugla sta mu odgovara ... plati/skine ...

i u tom slucaju samo uz poznavanje eng 90% problema se moze resiti ...

al opet ... sef url ne cini seo ... vec samo jedan deo optimizacije ...

ono gore ...
Citat
Moz' da bude ne mora da znaci  Smile u svakom slucaju ne kosta nista, a ako pomogne super Smiley
u sustini mora ... ako je nekom cilj da ga neko po tacnom url-u nadje kucajuci u google a ne adress bar ... onda dzabe opet ...
znam za neke slucajeve gde je google nasao stranice i koje nije trebao ... tako da samo nekim dobrim linkom ka svom sajtu ... i eto ga na google-u ...
nek bude da ce tako "pomoci" ali ako se samo to uradi ... znaci opet da nema smisla ... a ako se radi sve sta treba ... onda nema potrebe za time ...

a evo recimo iz mog iskustva ... sa najosnovnijim stvarima ... cisto postovanje pravila ... i dobar content ... uz sh404 komponentu sto se sef-a tice ... sajt se da kazemo dobro rangirao vec posle mesec dana ... posle 2-3 meseca ... povecan broj backlinkova ... indexirane sve stranice ... i primetim posetu preko odredjenog keyword-a ... pogledam u google kad on na prvom mestu ... slaba konkurencija ... indexirana stranica ... eto ga ... a nista nije radjeno za tu rec ... a i nema smisla jer bi onda trebalo raditi na ne znam koji broj reci za sajt ... jer je isuvise opsta tematika ...
tako da ta prica ne pije vodu o 11 meseci bez indexa ... teska joomla itd isl

samo treba citati ... a ako nista drugo samo ovde na bureku ima mnogo sadrzaja ako zeli da uci i da radi ... ako ne ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ej a tko je reko da je kod mene joomla?

Ja mogu rec da je stranica vec indeksirana jer postojala prije...apustio sam je ima 10 dana i imam jako pristojnu posjetu za pocetak pa moze bit da je radi toga...

kad ukucam ime nkog kafica prvo izbavi link na moju stranicu za taj kafic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 4
Slazem se u potpunosti ... samo decko je pocetnik a SEO komponente za joomlu nimalo naivne ... dosta ljudi je muku mucilo sa Joomla cms-ovima dok im ne prorade SEO linkovi

Smile  Smile

btw ako ti google nalazi cak i za te keyworde ... sta onda prijavljujes ... kada vec postojis unutra ... ne kapiram sada?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Smile  Smile

btw ako ti google nalazi cak i za te keyworde ... sta onda prijavljujes ... kada vec postojis unutra ... ne kapiram sada?

pa mislim da je indeksirana, postojala je domena prije nekad.... sada sta je taj neko radio prije jeli prijavljivo ili ne  ne znam...
ta moram je priavit za svaki slucaj...nista me ne kosta...

Vjerovatno, ti roboti koji posjecuju stranice ce sad dolazit malo cesce pa cu biti jos bolje rangiran na googlu Smile
valjda tako to ide Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 15:31:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.