Ако баш хоћеш да знаш ,нисмо успели да уђемо јер је било превише мурије,а сваки конфликт са муријом неизалзи на добро,али била је нека мања фрка,кад су неки људи који су дошли ту сазнали да се ради о секти.
Citat
mi nacional-socijalisti poshtujemo nashe slovenske bogove ...
Јел и Хитлер поштовао наше словенске богове?Или су му били дражи они тролови од викинга...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 00:44:21 od JFront »
Ако баш хоћеш да знаш ,нисмо успели да уђемо јер је било превише мурије,а сваки конфликт са муријом неизалзи на добро,али била је нека мања фрка,кад су неки људи који су дошли ту сазнали да се ради о секти.
nisam ni sumnjao da necete uspeti ,jer taj lik je ipak prevarant svetskog nivoa . mislim da se sastao i sa bushom ,dalaj-lamom i.t.d.
Citat
Citat
mi nacional-socijalisti poshtujemo nashe slovenske bogove ...
Јел и Хитлер поштовао наше словенске богове?Или су му били дражи они тролови од викинга...
za tvoju informaciju ,germanska i slovenska stara religija su vrlo slichne ,jer vode poreklo od prastare indo-evropske arijevske religije ...
za tvoju informaciju ,germanska i slovenska stara religija su vrlo slichne ,jer vode poreklo od prastare indo-evropske arijevske religije ...
У да,јбт заборавио сам,аријевци... Па како то онда да је Хитлер требио и Словене,можда зато што на свету има места само за једну аријевску расу??
Citat
nisam ni sumnjao da necete uspeti ,jer taj lik je ipak prevarant svetskog nivoa . mislim da se sastao i sa bushom ,dalaj-lamom i.t.d.
Па неби сте ни ви успели,гарант!У ствари шта да ти причам,кад га сутра примају говна из владе! Замислите секаташ је још наплаћивао улаз и то чини ми се 300-400 динара.
hitler je smatrao da su se sloveni izmeshali s azijskim plemenima ,a uz to su vecinom slovena vladali komunisti ... i to mu je bila najveca greshka shto je na kraju i sam priznao
inache ,shto se tiche ovog "sektasha" ,ne vidim razloga da se on neshto posebno napada - on jeste prevarant ,ali njegove zrtve su bogatashi a ne obichan narod. ono shto propoveda nije potpuno netachno ,a osim toga on za neki dan ide kuci ,a mi imamo mnogo vece probleme (ldp,pederske organizacije,b-92......)
hitler je smatrao da su se sloveni izmeshali s azijskim plemenima ,a uz to su vecinom slovena vladali komunisti ... i to mu je bila najveca greshka shto je na kraju i sam priznao
inache ,shto se tiche ovog "sektasha" ,ne vidim razloga da se on neshto posebno napada - on jeste prevarant ,ali njegove zrtve su bogatashi a ne obichan narod. ono shto propoveda nije potpuno netachno ,a osim toga on za neki dan ide kuci ,a mi imamo mnogo vece probleme (ldp,pederske organizacije,b-92......)
Ма проблем је да се друге секте неојуначе и пођу стопама овог,а наша влада их оберучке прихвати као,ми смо толерантно,шкљ,мљњ.....Разумеш?
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 01:19:01 od JFront »
kod nas sekti ionako ima koliko hocesh . u principu ,teshko je nekom zabraniti da veruje u shta hoce ,ali treba se boriti protiv sekti koje regrutuju obichne ljude koji se nadju u nekoj nevolji ,omladinu i.t.d. i koje izdvajaju ljude od porodice,drzave ,nacije .... a ne troshiti snagu na ovakve prolazne pojave ...
"Stop sektama" na crkvi 17. septembar 2007. | 12:42 -> 15:12 | Izvor: Beta Kraljevo -- Na zidu Evanđeoske crkve u Kraljevu jutros crnim sprejom ispisano "Stop sektama".
Sveštenik te crkve Aleksandar Vitakić smatra da je incident posledica medijske kampanje protiv sekti. "U toj kampanji samozvani sektolozi stavljaju protestantske hrišćane, poštovaoce Svetog pisma Božjeg, u istu grupu sa satanistima, što je van svake pameti", rekao je on.
Prošle godine, u noći između 17. i 18. decembra, na tu crkvu bačen je Molotovljev koktel. "Počinioci tog dela još nisu otkriveni, osećam se nesigurno", izjavio je Vitakić.