IN < - Sekte u Srbiji - >LO
(1/8) > >> :: Odgovori!
Autor: Zrenjaninac 79 :
Ne znam da li je bilo do sad ovako nesto , ali ja sam licno protiv Sekti , pa cisto da napisem par reci ...

Preuzeto sa Interneta .....

Verske sekte truju Srbiju

Srbija je - prema izvorima iz MUP Srbije i Obavestajne sluzbe VJ - postala ekspozitura brojnih satanistickih sekti iz sveta
Satanisti vrbuju i pripremaju potencijalne teroriste za masovna ubistva u kasarnama Vojske Jugoslavije
Organi civilne i vojne bezbednosti SRJ utvrdili su da su medju 2000 mladica i devojaka koji su izveli satanski ritual na groblju u Subotici 92. bili i Jozef Mender i Nandor Kis, pocinioci ubistava u kasarnama u Sapcu i Vranju. Po brojnim podacima o delovanju ovih sekti u svetu i kod nas, takodje se zna da clanstvo regrutuju u uzrastu od 14 do 16 godina, kako bi do punoletstva, kada postaju punopravni clanovi sa konkretnim zadacima da ubijaju, bili potpuno programirani.
Vecina satanistickih sekti svoje clanove obelezava u 16 godini tako sto im na levom ramenu tetoviraju pentagram, na desnom antikrst, a iza uha tri sestice.
Izvori Telegrafa, bliski MUP i VJ, tvrde da je program za delovanje sekte uradjen u SAD 93. i da je njim bilo predvidjeno otvaranje filijala u Vrscu, Trsteniku, Novom Beogradu, Beogradu, sto je i realizovano, ali se pouzdano zna da neke satanisticke sekte deluju i u Sapcu, Zrenjaninu, Pozarevcu, Pristini, Ubu i Smederevu.
Po istim izvorima, na celu satanista u Beogradu je musliman poreklom iz Bosne koji je zavrsio Medicinski fakultet u Beogradu, a satanisticku veru primio je u SAD. Prvi satanista sveta je Anton Sandor la Vej iz San Franciska.
Cilj satanisticke "religije" je da haos "ponovo" zavlada, a cilj satanistickih sekti regrutovanje terorista. Sledbenike nalaze medju nezadovoljnicima u svim segmentima drustva, a njihov zadatak je da prikrivaju zlocine koje pocine clanovi sekte. Pranje mozga i ugradjivanje programa sekte u licnost clanova postize se pomocu droga i drugih sredstava. Prema podacima MUP Srbije pripadnici nekih sekti cesto su umesani u sverc droge, oruzja ili trgovinu ljudskim organima.
Najvecu ekspanziju u proteklih pet godina imale su upravo satanisticke sekte. Prethodnica novijih satanistickih sekti su "darkeri" koji su, po obelodanjenim podacima, kao americki eksperiment prvo isprobani u Juznoj Americi, a potom u Evropi. U bivsu SFRJ, "darkeri" su stigli preko Nemacke, Austrije i Madjarske, a u Beograd preko Ljubljane, Sarajeva i Zagreba. Prva satanisticka sekta Bozja deca deluje u Beogradu jos od 85. a od tada brojne ekspoziture sirom Srbije zasnovale
su sekte: Misticna ruza, Crvena ruza, Crna ruza, Crne skorpije, Satanina braca, Slobodna crkva boga satane, Vatra pakla... Prema saznanjima MUP Srbije i Obavestajne sluzbe VJ, beogradski i ljubljanski satanisti medjusobne kontakte odrzavaju preko jedne zapadnoevropske ambasade u Beogradu.
Vecina satanistickih sekti svoje obrede zasniva na seksualnoj magiji i usvojile su zakon pod nazivom "Lider Am Vel Legis". "Najcudnija" je deseta tacka ovog "zakona" koja obavezuje: "Ne oklevaj. Okreni se, ubij, muci!" Tacka 14 zapoveda: "Muci i ubijaj". Tacka 15: "Zato ubij, ako neces da to uradis sam, mi cemo to da ucinimo za tebe i prisilicemo te da udjes u sakralno svetiliste.
Sekta Crvena ruza ima i svoj Manifest koji je, navodno, diktirao nevidljivi majstor Ranthal, a koji sledbenicima nalaze: "Ubij sebi srodne, raspori svoju majku, ugusi oca svoga ako u Njega ne veruje. Slicna pravila ima i sekta Bozja deca".
Sekta O. T. O. koja je nastala jos 1614-1615. prema podacima MUP Srbije, ima oko 300 sledbenika u Trsteniku koji su okupljeni u Hor-kampu kojim upravlja Vladica R. Pripadnici ove sekte su, 94. upali u manastir u Trsteniku i goli ili polugoli trcali po manastirskoj porti, pri cemu su urezivali naopako krstove i okretali ikone.
Vec prilikom samog ulazenja u satanisticke sekte, mladici i devojke dozivljavaju razne traume. Dve devojke, jedna iz Beograda, druga iz Backe Palanke, na slican nacin su "ciscene" prilikom ulaska u sektu O. T. O. Prema njihovim izjavama, one su uvedene u red O. T. O. tako sto su razapete na naopako postavljen krst, rastavljenih nogu, a zatim su ih nekoliko clanova cistili - silovali, saznaje Nedeljni Telegraf iz izvora bliskih MUP Srbije.
Takodje, prema podacima MUP Srbije, polovinom avgusta 94. nepoznati sledbenici O. T. O. izlomili su obe ruke i noge jednoj devojci iz Krusevca, izmasakrirali je i pokusali da joj izvade jajnike, jer je zbog ljubavi prema svom mladicu prestala da seksualno opsluzuje "staresinu".
Satanski obred vidi se po izboru mesta, gde se obavljaju (groblja, djubrista, deponije).
O toj bizarnosti najbolje govori opis satanskog obreda po svedocenju decaka ucenika jedne vojne skole datog organima bezbednosti Vojske Jugoslavije po napustanju jedne satanisticke sekte, a koji se nakon tretmana resocijalizacije vratio normalnom zivotu.
- Prostorija za obrede je bez prostora i osvetljenja. Na sredisnjem delu te prostorije iscrtan je pentagram (obrnuta Satanina zvezda) oko koje stoje clanovi sekte tokom rituala. Na sredini pentagrama uradjen je oltar od ukrasnog kamena. Tokom rituala u uglovima prostorija upaljene su svece. U toj prostoriji se nalazi i kavez za kokoske, koje u toku rituala clanovi sekte kolju. Na taj nacin ukoliko u medjuvremenu neko od clanova nije pocinio ubistvo, simbolicno se prinose zrtve Satani (djavolu)
- Pre ulaska u prostoriju za obrede, pri cemu svaki clan vodi racuna da udje u kucu neopazeno, clanovi dobijaju i stavljaju na lice maske, a preko odece crni ogrtac. Posle obreda iz prostorije izlaze jedan po jedan, u intervalu od po jedan minut, ostavljaju masku i ogrtac u susednoj prostoriji i bez zadrzavanja izlaze iz kuce. Ove mere postoje kako se clanovi medjusobno ne bi prepoznali.
- Okupljanje je jednom mesecno (1.1., 2. 2, 3. 3.) u 21 cas i vanredno, kada to zakaze "crni mag". Obred najcesce pocinje uzivanjem droge (pusenjem marihuane, hasisa...) sto traje oko pola sata. Nakon toga, sledi cin prinosenja zrtve satani. Vodja sekte ili novi clan obavezno uzima iz kaveza kokosku, stavlja je na oltar i kolje. Krv skuplja u posudu, a svaki clan mora da popije po gutljaj. Po ispijanju krvi slede seksualne orgije. One pocinju na komandu "crnog maga": "Budite deca djavolu" i traju do
njegove komande - "Dosta". Ponekad se ovaj cin placa, obicno 50 DM. Prisutni, klececi oko pentagrama, recituju zatim pesme koje pozivaju na ubistva, samoubistva i zlocine druge vrste. Na kraju "crni mag" zahteva od svakog clana sekte da kaze sta je uradio, kakva zlodela.
Prisutni su redom saopstavali da su pocinili silovanje, tucu sa tezim posledicama, pljacku, provalu u stanove, automobile. Potom je "crni mag" ocenjivao rezultate i savetovao sve da u narednom periodu pocine sto vise ubistava. Isticao je da je narocito bitno da zrtve budu clanovi rodbine, prijatelji, po mogucnosti sto vise njih. Podsecao nas je da po njegovom nalogu moramo biti spremni da ubijemo sto vise ljudi i da ukoliko izivrsimo samoubistvo prinosimo najvisi dar djavolu".
- "Crni mag" je i sa mnom obavio razgovor posebno i upozorio me da ce brzo doci vreme kada cu imati obavezu da prinesem djavolu na dar ljudsku zrtvu, i naglasio je da to treba da ostvarim ubistvom sto veceg broja svojih drugova na dan svog osamnaestog rodjendana. Zapretio mi je ukoliko ne budem slusao njegova naredjenja, ili ako napustim sektu, da cu biti ubijen.
- Prilikom pristupanja sekti, "crni mag" je nove clanove prskao krvlju zivotinje koju je zaklao i davao im simbole pripadnosti sekti. Nepunopravan clan (maloletan) prilikom prvog obreda takodje prinosi zrtvu klanjem zivotinje, a onda ucestvuje u svim rutalima kao i punopravni clanovi - kaze decak koji je bio programiran da ubije sto veci broj pripadnika Vojske Jugoslavije.
Nedeljni Telegraf je iz izvora bliskih MUP i VJ, saznao da je poslednjih godina medju regrutima VJ pravovremeno otkriveno nekoliko pripadnika raznih sekti, medju kojima i satanista. Prema do sada prikupljenim podacima, pouzdano se zna da satanisti rado upucuju svoje clanove u vojnicku sredinu, jer izabranicima (onima kojima je na psoebnim ritualima odredjen dan kad Satani treba da zrtvuju sto vise ljudi, posebno idu naruku mogucnost upotrebe oruzja i blizina potencijalnih zrtava.
Izvori bliskih MUP i VJ tvrde da je sekta Centar za transcendentalnu medicinu i meditaciju razvio u SRJ specijalnu SIDHI tehniku - tehniku kolektivne meditacije koju upraznjavaju na seansama preko kojih, kako veruju, ostvaruju pritisak na vladu, clanove njihovih porodica, uticajne licnosti, kako bi navodno doneli odluke koje ce omoguciti trajan mir na prostorima bivse SFRJ.
Tokom proteklih godina u Beogradu su otkriveni slucajevi kolektivnih seansi nekih istocnjackih sekti, iza kojih su stajali strani obavestajci, koji su na taj nacin prikupljali podatke o stavovima gradjana prema politickim zbivanjima i koristiili ih za analizu kolektivnog stanja duha naroda, tvrde nasi izvori

Da nepisem sad roman ovde o ovome .... sve imate na http://sekte.paracin.co.yu/sajt/stranice/Frameset.htm
Autor: SerbianFighter :
Bilo je nekih pricica...
Sta znam... meni kad se pojave na vrata, ja to uljudno oteram, ako nece da odu, kazem, sacekajte samo sekund samo da nadjem pistolj i odmah odu :)
Autor: Zrenjaninac 79 :
ovo sam napisao , jer su u Zr na 2 lokacije ( obe samom centru skoro ) Jehovini svedoci napravili ogrmno zdanje , zgrada .... za te njihove rituale , a na drugoj lokaciji oni Adventisti napravili veliku crkvu na svega 500 metara od samog centra grada .... i to me je jako izritiralo ..... onda su valjda ti jehovini , zakupili svakodnevni termin na TV Santos , i po sat-dva propagiraju neke gluposti , deca ih slusaju ... pa to je vrbovanje ... a i skoro su neki sektasi groblje oskrnavili .... uzas po meni sve to treba uza zid i jedan kratak rafal .... a posle i overiti .....
Autor: dreadnot :
Ja volim da mislim o sebi kao o miroljubivom i duševnom čoveku, ali kada su sekte u pitanju u potpunosti bih se složio sa Zrenjanincem - pobiti! Od njih nikakva vajda, samo šteta, i nikako mi ne ide u glavu da se ova idiotska država ne pozabavi tim problemom temeljnije, putem pravne i kaznene politike, i to maksimalno oštre. Kakve verske slobode i slični bakrači, sekte razbucati, kolovođe povešati za primer i eto rešenja.
Autor: Leggy :
Pre neki dan me startovali neki Ameri (mozda naseg porekla) u Knez Mihajlovoj. Kao daju besplatno casove. Poceo samnom na srpskom i ja mu kazem da znam engleski. Ali me svejedno zvao da dodjem na casove...
Na papiricu na kome je stajala reklama pisala je Crkva Isusa Hrista...

Kad ovako pricam o tome, slazem se sa dredom i Zrenjanincem. Ali kad vec dodje do toga, nekako mi ih je i zao... Oni, kao pripadnici sekte su ispranih mozgova cesto... Pozelim da ih makar oteram u pm, ali kad pomsilim da oni cesto prolaze kroz torturu... uh... :(  :anger:
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana