Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 07:10:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta osećaju muškarci, a šta žene?  (Pročitano 1016 puta)
03. Jan 2007, 13:43:51
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia the best
Šta osećaju muškarci, a šta žene?

Sva dosadašnja istraživanja su pokazala da razlike između žena i muškaraca zaista postoje, možda ne u intenzitetu ljubavi, ali u manifestiranju osećaja i ponašanju svakako.

Žene idealiziraju ljubav. Kada su zaljubljene ne primećuju mane. Svog partnera posmatraju kroz ružičaste naočare. Takođe, one su spremne stupiti u brak mnogo ranije od muškaraca. Ali uprkos tome, one se češće zaljubljuju, a njihova ljubav je kraćeg veka. One ne veruju, za razliku od muškaraca, da postoji samo jedna prava ljubav.

Muškarci zaista smatraju da postoji samo jedna prava ljubav u životu, a da su sve ostalo kompromisi. Ali takođe oni veruju da je prava ljubav savršena i da se ništa ne treba dodatno ulagati kako bi se ona održala. Isto tako spremniji su od žena, ako zaista vole, oženiti se bez obzira na socijalne i društvene razlike.

Žene su mnogo pažljivije pri odabiru partnera i u neku ruku osobe u koju će se zaljubiti. Zbog toga se muškarci i češće zaljubljuju na prvi pogled. Već nakon trećeg izlaska 25% muškaraca je «zaljubljeno», dok samo 10% žena se zaljubljuje u tako kratkom roku. Žene su spremnije ostati u nesretnoj vezi od muškaraca i teže će se odlučiti na prekid, ali muškarci nakon prekida pate duže i jače. (Ne znamo samo način na koji su ispitivali intenzitet bola).

Postoje takođe razlike u iskazivanju osećanja. Za žene intimnost znači razgovor, a za muškarce zajedničke aktivnosti, pa ako zaista žele pokazati ljubav oni će se potruditi  pomoći ženi u kućnim poslovima. Ipak, čak 75% muškaraca precenjuje svoj doprinos zajedničkim aktivnostima. Uvek misle da se trude i ulažu više nego što to zaista objektivno i čine.

Žene žele razgovarati o problemima u vezi, muškarci ih žele ignorisati uveravajući se kako je sve savršeno.
Ipak, za ljubav nema formule, statistiku ne možemo upotrebiti da bi usrećili partnera.
Statistike su smo «tačan zbir, netočnih podataka», vrede uopsteno, a nikad individualno. Pomoću njih možemo razumeti muškarce, možemo razumeti žene, ali svoga partnera ili partnerku ne. Zato, nikad ne generalizujte i ne mislite, napravio sam nešto ona sad mora biti sretna jer to žene usrećuje, pa mora i nju ili obrnuto.

Svoju ljubav ćete razumeti i održati jedino slušanjem partnera i obraćajući pažnju na ono što radi i na ono što očekuje od vas da uradite.
Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Resenje je u neku ruku jednostavno: oslusnuti svoje srce i upravljati se svojim osecajem. Medjutim, ne lezi vraze, taj nevaljali razum kao najgori nesrecnik pokrece zestoku lavinu... i cesto u susretu sa srcem, napravi totalni kolaps, kao saobracajac na kruznom toku  Smile Ne slazem se da smo "slepe" u naletu "ljubavnih carolija", vec smo nekako neznije, pa samim tim i ranjivije... mane primecujemo, ali ih zanemarujemo, vremenom eventualno ipak prihvatimo. Medjutim, mislim da ni same nismo svesne koliko su pripadnici muske populacije, tog jaceg pola... prave pravcate maze kada vole dubinom svoje duse.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Citat
Isto tako spremniji su od žena, ako zaista vole, oženiti se bez obzira na socijalne i društvene razlike.

Žene su materijalisti.. Smile

Citat
Žene su spremnije ostati u nesretnoj vezi od muškaraca i teže će se odlučiti na prekid, ali muškarci nakon prekida pate duže i jače.

Žene su bezosećajnije.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
zene su jako nepredvidiva stvorenja...tesko nama s njima,a jos teze bez njih;)
IP sačuvana
social share
smisao je zivot,zivot je ljubav.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 07:10:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.