Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šef DSS u Paraćinu u beloj knjizi o mafiji  (Pročitano 772 puta)
06. Sep 2007, 12:39:02
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Pometnja u vrhu DSS
Šef DSS u Paraćinu u beloj knjizi o mafiji
Autor: Ž. Jevtić | 05.09.2007 - 08:25

Na čelo Opštinskog odbora DSS u Paraćinu postavljen je Bratislav Milojević, koji je u Beloj knjizi MUP- a Srbije označen kao vođa organizovane kriminalne grupe koja se bavi ucenama, zelenaštvom, oduzimanjem vozila, teškim krađama, iznudama i drugim krivičnim delima.

Ovako je glasila jučerašnja vest koja je nepunih dva sata po objavljivanju izazvala potpunu pometnju u vrhu DSS.
Milojević, inače i odbornik DSS u skupštini opštine Paraćin, juče je u prvoj izjavi „Blicu“ tvrdio da je „to sa Belom knjigom greška“, i da je ceo napad usledio zbog uspeha DSS od kako je on na čelu te stranake na lokalu. Posle pola sata javio se redakciji „Blica“ i ustvrdio da je „pre dva dana sam podneo ostavku“ i da se zahvaljuje DSS na saradnji.
Kada smo prvi put pozvali portparola DSS Branislav Ristivojevića da prokomentariše kako se čovek iz Bele knjige Mupa našao na čelu DSS, on je odbio da razgovara. Potom, u drugom pokušaju, Ristivojević ipak izjavljuje:
„Nismo imali pojma da je u Beloj knjizi. Biće smenjen tokom dana“.
Na opštinskog poslanika DSS Milojevića prvi su ukazali lokalni političari. Vlast u Paraćinu juče je i javno ukazala na opasnost da ljudi iz kriminogene sredine utiču na izbor načelnika policije i tužilaca u tom gradu.
Ali, krenimo redom. Politička karijera Bratislava Milojevića počinje na mestu predsednika Pokreta za selo i grad koji na izborima 2004. sa ovim udruženjem građana osvaja osam odborničkih mesta u skupštini opštine Paraćin. Međutim, po navodima iz lokalne paraćinske uprave, on januara 2006 ulazi u DSS, a lokalani odbornički klub osvaja juna meseca i to u trenutku kada članovi lokalnog odbora DSS, koji je u opštini imao u to vreme tri poslanika, nisu uspeli da organizuju izbornu škupštinu zbog nedostatka kvoruma. Sa svojih osam odbornika ulazi u DSS, a postojeći odbornici ove stranke odlaze u druge partije demokratske opcije. Od tada, osam predstavnika Pokreta za selo i grad nastupa kao DSS koji još uvek nije registrovan kao odbor već kao povereništvo DSS.
U Paraćinu se Milojević nezvanično dovodi u vezu sa kriminalnim strukturama. Međutim, da se njegovo ime nalazi i u beloj knjizi MUP Srbije građanima Paraćina poznato je odnedavno - kada je u skupštini opštine podeljena 30. stranica policijske knjige u kojoj se pominje Milojević. Tada, 2002. kada je Bela knjiga objavljena, Milojević je označen kao vođa organizovane kriminalne grupe koja se bavi ucenama, zelenaštvom, oduzimanjem vozila, teškim krađama, iznudama i drugim krivičnim delima. Materijal je razdeljen i po poslaničkim grupama pa i SRS, a sve kako bi se ukazalo na opasanost od kriminogenizacije i ostalih struktura vlasti u Paraćinu. Milojević poriče da ikada bavio kriminalom i ističe da se u Beloj knjizi našao slučajno.
Inače, i krajem avgusta na sednici skupštine kada se poteglo pitanje njegovog kredibiliteta, Milojević se pohvalio da „nema ni prijavu kod sudije za prekršaje koliko je čist“.
- Bela knjiga je sastavljena od „rekla kazala“ argumenata. I meni su ukrali auto, nikad u životu nisam krao. Neko tendenciozno pokušava da me eliminiše i atakaju čak na članove moje porodice. Nije bilo problema dok sam sam bio udruženju građana, koje je na poslednjim izborima osvojilo 8 odborničkih mandata, ali problemi su nastali kada smo prešli u DSS - tvrdi Milojević.

Jočić zatečen

Ministar policije i potpredsednik DSS Dragan Jočić bio je zatečen pitanjem „Blica“ kako je čovek, koji je označen u Beloj knjizi kao vođa organizovane kriminalne grupe, dospeo na čelo DSS u Paraćinu.
- Zaista ne znam ništa o tome, poslednjih dana nisam se bavio unutarstranačkim pitanjima. Ali sigurno ću proveriti - rekao nam je kratko ministar Jočić i za ostala pitanja o ovom slučaju uputio nas na centralu stranke u Beogradu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Desi se -ko NE radi taj i gesi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.