Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedmi trijumf Sumija  (Pročitano 1229 puta)
14. Jun 2004, 00:39:01
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
VN Kanade: Sedmi trijumf M. Šumahera

AP

Vozač Ferarija Mihael Šumaher pobedio je u nedelju uveče na trci za Veliku nagradu Kanade, voženoj na stazi Žil Vilnev u Montrealu.

Svetski šampion je 70 krugova prešao za jedan sat, 28 minuta i 25 sekundi, prosečnom brzinom od 207 kilometara na sat. Šumaher je tako došao do sedme pobede u osam trka ove sezone. Drugi je na cilj stigao Ralf Šumaher iz Vilijams-BMW-a, a treći Rubens Barikelo iz Ferarija.

Mihael Šumaher je postao prvi vozač Formule jedan koji je uspeo da na istoj stazi trijumfuje sedam puta. To je njegova ukupno 77. pobeda u karijeri, a treća uzastopna na stazi Žil Vilnev.

Britanac Dženson Baton je bio četvrti u bolidu BAR-a. Kolumbijac Huan Pablo Montoja završio je trku kao peti, ispred Đankarla Fizikele u Zauberu i Finca Kimija Rajkonena u Meklarenu. Brazilac Kristijano da Mata uzeo je poslednji poen u bolidu Tojote.

Trka je bila strateška, sporija, a sedmi trijumf Mihaela Šumahera u sezoni lako se može objasniti taktikom Ferarija. Ipak, bilo je trenutaka kada je Barikelo bio na repu kolegi iz istog tima, i kada je izgledalo da će možda i pokušati da pretekne vozača broj jedan. Meklaren, koji se borio sa najgorim startom u sezoni koj od 1981. godine, prvi je odlučio da dopuni gorivo.

Italijan Jarno Truli, pobednik u Monaku prošlog meseca i sa današnje treće pozicije na startu, prvi je napustio trku, posle samo nekoliko metara od starta, a to je njemu bio i prvi put ove sezone da ne pokupi ni jedan bod za sebe i Reno.

Bolid vozača BAR-Honde Takume Satoa zapalio u poslednjoj trećini trke, a ubrzo je i vozač Zaubera Felipe Masa odustao, pošto je doživeo težak incident, udarivši u punoj brzini u sigurnosnu ogradu.

Trku za Veliku nagradu Kanade završilo je 14 vozača. Naredna trka, za Veliku nagradu SAD, na programu je 20. juna.

AP

1. Michael Schumacher (GER) Ferrari 1 sat 28:24.803,
2. Ralf Schumacher (GER) Williams-BMW +1.062,
3. Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 5.108,
4. Jenson Button (GBR) BAR-Honda 20.409,
5. Juan Pablo Montoya (COL) Williams-BMW 21.200,
6. Giancarlo Fisichella (ITA) Sauber-Petronas jedan krug,
7. Kimi Raikkonen (FIN) McLaren-Mercedes jedan krug,
8. Cristiano Da Matta (BRA) Toyota jedan krug,
9. David Coulthard (GBR) McLaren-Mercedes jedan krug,
10. Olivier Panis (FRA) Toyota jedan krug,
11. Timo Glock (GER) Jordan dva kruga,
12. Nick Heidfeld (GER) Jordan dva kruga,
13. Christian Klien (AUT) Jaguar-Cosworth tri kruga,
14. Zsolt Baumgartner (HUN) Minardi četiri kruga

AP

Generalni plasman vozača:  

1. Michael Schumacher (GER) 70 bodova,
2. Rubens Barrichello (BRA) 52,
3. Jenson Button (GBR) 43,
4. Jarno Trulli (ITA) 36,
5. Juan Pablo Montoya (COL) 28,
6. Fernando Alonso (SPA) 25,
7. Ralf Schumacher (GER) 20,
8. Takuma Sato (JPN) 8,
9. Giancarlo Fisichella (ITA) 8,
10. Felipe Massa (BRA) 5,
11. Cristiano Da Matta (BRA) 4,
12. David Coulthard (GBR) 4,
13. Kimi Raikkonen (FIN) 3,
14. Mark Webber (AUS) 3,
15. Nick Heidfeld (GER) 2,
16. Olivier Panis (FRA) 1

AP

Generalni plasman konstruktora:

1. Ferrari 122 bodova,
2. Renault 61,
3. BAR-Honda 51,
4. Williams-BMW 48,
5. Sauber-Petronas 13,
6. McLaren-Mercedes 7,
7. Toyota 5,
8. Jaguar-Cosworth 3,
9. Jordan 2

P.S. Nikako da me SF postavi za moderatora....  :|

(02. May 2007, 21:46:11)
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Time sto ces me gusiti recenicnom da te ne postavljam za moderatora mozes samo da izazoves da te nikad ne postavim...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
a sve me strah da ces me postaviti....da si htio postavio bi me za moderatora
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Molio bih nekog ko moze da ovu temu premesti,ipak tamo gde joj je i mesto,recimo u auto-moto,ja sam hteo da postujem o ovoj temi ali sam slucajno video da je ovde.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Sedmi trijumf

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.