Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Al da vidite sta ce jos da budeeee. Naso sam programcic sto sam trazio pa sad samo da podesim slike, ali razmisljam se cak i da postavim sve slike izmesane, pa neka bira kome sta treba. Nego imam MLOOOOOOOOOGOOOOOOO toga u Powerpointu pa to treba da vadim, ali toje pOOnoooo posla pa se malo olenjio, ali, biceeee. Kako ono, "ko ceka taj doceka " :wink: :wink: :wink: :wink:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!