Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 15:19:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žena Zmaj  (Pročitano 2997 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson K610i
 Smile

Vau...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 18:48:45 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
iii pred porođaj je igrala basket, verovatno je bila najbolja jer niko nije meo da je pipne da joj se nešto ne bi dogodilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Žena je trener tima, ne igrač.

I tekst očigledno nije dobro prenet ili napisan. Kaže da se porodila u pauzi između dva meča, ali nigde ne piše da je taj drugi meč odigran. Kaže da je ta ekipa koju ona trenira izborila finale, a da je ona bila na klupi dok se igrala polufinalna utakmica i nakon pobede je otišla na porođaj. Nigde ne piše da je finale odigrano i mislim da se ona njena izjava "Bila sam umorna ali znala sam da to mogu" nije odnosilo na vođenje druge utakmice, već ove polufinalne, dok je bila trudna.

Moja pretpostavka je da je žena sedela na klupi tokom polufinala, onda je krenuo porođaj, otišla da se porodi i nekoliko sati kasnije, samo svratila do škole i hale, verovatno da pozdravi devojke, čestita im, da im kaže da se uspešno porodila... verovatno joj je jako stalo do ekipe i ima poseban odnos sa svojim devojkama. Mnogi treneri svoje igrače vole kao svoju decu.

Ne verujem da se finale prvenstva igralo odmah sutradan, pa je došla ih vodi sa klupe. nekako mi nije logično... jedino da se igra F4 format, ali čak i tad često postoji dan pauze između polufinala i finala. , ali čak i da je tako, opet to govori mnogo o njenoj posvećenosti ekipi i svom poslu... To je veoma bitan trenutak i za njene devojke i za školu i ne igra se finale svaki dan i sigurno ne bi želela da ostavi devojke na cedilu u tako važnom momentu. Ionako to samo traje 2 sata max. Neće se bebi ništa desiti ako majka odusustvuje 2 sata.
Mada naravno, biće onih koji će u tom slučaju reći da joj je dupe zinulo samo za pobedu i da je briga za dete.  Smile

Uostalom vidim da ima iskustva u majčinstvu jer već ima dvoje dece, a niko ne kaže da je loša majka i sugurno zna šta kako ide i ne verujem da bi ostavila dete, a da prethodno nije provela neko vreme s njim, podojila ga i bila sigurna da će sve biti ok, dok ona nije tu.

« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 07:32:58 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Trener ženskog košarkaškog tima iz Teksasa Amber Brenson, dobila utakmicu, otišla u bolnicu da se porodi i vratila na teren posle tri sata "odmora" na drugu utakmicu.

Šta je ovde nejasno?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
iii pred porođaj je igrala basket, verovatno je bila najbolja jer niko nije meo da je pipne da joj se nešto ne bi dogodilo
Da, vidiš, moguće da je taj fazon bio a ona došla da igra fudbal pred porodjaj Smile
 A jeste patetično... Smiley 1
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
video sam to, ali sam video i dalje šta piše

To se zove žena-zmaj!

Dobila je utakmicu sa svojim timom, otišla da se porodi, i nakon tri sata bila opet na košarkaškom terenu!

Trener ženskog košarkaškog tima iz Teksasa Amber Brenson, dobila utakmicu, otišla u bolnicu da se porodi i vratila na teren posle tri sata "odmora" na drugu utakmicu.

Amber Brenson, trener košarkaškog tima Lipan iz Teksasa koji je izborio plasman u finale regionalnog prvenstva, upisana je velikim slovima u istoriju srednjoškolskog basketa jer je kratku pauzu između utakmica njenih košarkašica iskoristila da "trkne" do bolnice da se porodi.

Samo nekoliko sati nakon što su njene devojke izborile plasman u polufinale, Amber je u bolnici rodila zdravu devojčicu, njeno treće dete. Umesto da se "kao svaka normalna žena" odmori posle porođaja koji je trajao do duboko u noć, ona je nekoliko sati nakon što je treći put postala mama, skoknula do košarkaške hale.

Amber je u subotu ujutru sedela na klupi odakle je bodrila svoje košarkašice i odvela ih u finale.

"Bila sam umorna, ali sam znala da ja to mogu. Bog je bio dobar prema meni", rekla je žena zmaj.

Izvor:Mondo

pitam se zašto li ne piše šta je bilo u finalu, ako se igralo. kaže "trener tima koji je izborio plasman u finale" i "bodrila svoje košarkašice i odvela ih u finale"... ako se utakmica finala odigrala, što ne piše da su pobedili ili izgubili.

jedino da je vest momentalno preneta čim je utakmica počela, pa su novinari videlu nju na terenu i napisali vest, pa onda zbog vremenske razlike nismo saznali rezultat   Smile

sve mi liči da su novinari malo senzacionalizovali celu vest, ko u slučaju Kaje... pretučena, a onda dole mali crnim slovima kaže "nema vidljive povrede"... i rekoh već, ne deluje mi logično da se utakmica finala igra odmah sutradan... čak i kod nas, dok sam bio osnovac, igali smo kao neki turnir između škola, pa smo polufininale igrali u petak, a finale u nedelju, iako je finale igrano između škola u istom gradu... bio je dan pauze. A mogu misliti ovo... kapiram dok protivnička ekipa doputuje iz drugog grada treba vremena... ali opet nisam siguran, samo kažem da je to moja pretpostavka i tako mi deluje logično.

Ne znam kako ženska srednjoškolska košarka funkcioniše... ali opet, ko što rekoh, čak i da je tako, to ne menja ono što sam rekao o samoj ženi.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 08:00:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Verovatno jeste malo iskonstruisana vest..ali svejedno ne menja, u najmanju ruku čudnu činjenicu, da je žena ostavila novorođenče samo par sati nakon poroda.
Elem, ko zna šta se zapravo zbilo.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 15:19:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Zmaj

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.783 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.