Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 07:16:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Second chance = second hand?!  (Pročitano 8743 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
nekako moram da dodam svoje misljenje
kako god se gleda bacate sve u istu sherpu, poznajem gomilu ljudi koji su se posle neke vrste raskida(a ima mali milion vrsta) ponovo nashli i sad im je bolje nego ikad, i to za stalno.   ne radi se o shansama niti o "adrenalinu" postoje milijarde zena i muskaraca na ovom svetu i samim tim i milijarde razlicitih veza ljubavi itd.   ne mogu ce je reci da je ovo ili ono tacno zato bi trebalo nekako da se potrazi problem na nekoj drugoj strani ja bih rekao.   ako je "raskid" trenutan i to znaci da se nevidjate stalno vec mozda dva tri puta nedeljno gde svako moze da razmisli i vidi sta se desava, gde se vodi ljubav i pricha o tome kako se ko oseca.   samim tim se te osobe priblizavaju jedni drugima na neki sasvim drugi nacin.   takoreci verzija 2.  0.   za to je potrebna TONA poverenja i jos jedna TONA iskrenosti.   ali je MALO ljudi koji je spremno stvarno tako nesto da daju posle tih svih problema svadja i kidanja zivaca koje su se izdesavali u tom nekom vremenu.   gde stvari nisu bile ok gde se jedan ili drugi nisu osecali ok i povredili jedno drugoga.   u toj nekoj vezi koja nije bas bila ok.   ALI gde ima volje tu ima i puta.   malo je ljudi koji imaju hrabrost da daju tu neku iskrenost i to neko poverenje posle svih tih stvari koje su se izdesavale.   ja sam to probao i imao dosta uspeha u tome jeste bilo vrlo tesko mislim vrlo vrlo u nekim trenucima ali zato sada mogu da dozivim neke trenutke koji su nezaboravni i toliko lepsi i interesantniji nego oni prosli.   to je nesto neverovatno!
zato ljudi kazem vam nemojte da uporedjujete veze i nemojte da uporedjujete ljude.   to nije humano.   niko nije isti iako nam se to u nekim trenucima tako cini.   think twice!
i za kraj, ja mislim da vecina tih nekih vracanja jedno drugome zato ne uspeva zato sto se ocekuje ono sto je bilo na pocetku ono lepo fino chudno,  i zato sto covek nije dovoljno iskren prema sebi i prema doticnoj da stvarno razmisli o tome kako i sta.   raskid moze da bude vrlo rasvetljujuca stvar u kojoj se ispostavi da je bilo ok ili nije bilo ok.   ako je ovo prvo slucaj onda je ta veza neunistiva iako to znaci da nikada nece biti ISTA!bice nova sveza lepa i jos jaca!
"kroz sta smo mi sve prosli" .  .  .  
o tome se radi!
naci nesto novo i okrenuti se novom zivotu ima dosta veze sa time da covek ne moze da pogleda u svoje greske i u svoju neodlucenost u tim nekim situacijama vezama trenucima .  tesko je priznati greske i preuzeti odgovornost za svoja dela, to booooooooli.  .  .  .  itd mislim da znate na sta mislim, niko nece da prihvati bol i tugu.   ali je ona isti deo zivota kao i ljubav i sreca.  .  .  
dont pick the easy way! not in the matter of love.  .  

greetings

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Ima istine u tome sto kazes....ali isto tako imas puno veza koje ne mogu iz druge.... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
Kod mene je jednom ta druga sansa upalila. Evo sve jos radi, vec 12 godina je i traje..............
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile Smile Smile Smile
:O)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
UNIX
Browser
Opera 9.51
Ja imam ortaka kome je taj "second chance" preporodio vezu...
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ah, ja verujem da ne treba postavljati ta pravila tipa "second chance = second hand'', jer smo svi razliciti, i i sto tako su sve veze razlicite, pa tako i ovo "pravilo" prosto ne moze biti neminovnost...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Najveci zajeb kod "second chance" je u tome sto se ljudi secaju delova prve - kako su se smuvali, sta ona/on voli...
E sad tu ima jedan problem - ljudi i njihova interesovanja se menjaju (nebitno da li je stanje "ne biti u vezi sa njom/njim" trajalo mesec dana ili godinu dana). E sad ako mozes da zaboravis to, pa pridjes tvom bivsem/sadasnjem(buducem) paru kao novoj osobi to moze (ali i ne mora) da funkcionise, ali sigurno nece da funkcionise ako se prema njoj/njemu odnosis kao ranije.
Komplikovano, zar ne?   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Najveci zajeb kod "second chance" je u tome sto se ljudi secaju delova prve - kako su se smuvali, sta ona/on voli...
E sad tu ima jedan problem - ljudi i njihova interesovanja se menjaju (nebitno da li je stanje "ne biti u vezi sa njom/njim" trajalo mesec dana ili godinu dana). E sad ako mozes da zaboravis to, pa pridjes tvom bivsem/sadasnjem(buducem) paru kao novoj osobi to moze (ali i ne mora) da funkcionise, ali sigurno nece da funkcionise ako se prema njoj/njemu odnosis kao ranije.
Komplikovano, zar ne?   Smile Smile Smile

Da, ovde si dobro ubo suštinu. Međutim jako je teško staru vezu doživeti kao novu, ne ponašati se kao da su to stare cipele koje već gaze kako si navikao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w350
ja sam s deckom raskinula pre jedno mesec dana. u medjuvremenu je on imao jednu devojku koja mu je bila samo zezanje, i sad je raskinuo sa njom. jos dok je bio sa njom, govorio mi je kako zeli da se pomiri sa njom, i da, ako samo ja hocu, da cemo se pomiriti.

pre 3 dana je raskinuo s njom u nadi da ce se sa mnom pomiriti. sad kaze da hoce da se pomirimo.

meni se on i dalje svidja, i zelela bih da se pomirim sa njim, da probam ponovo s njim, ali nisam sigurna hoce li biti kao prvi put. hoce li ici kao ranije, ili nikada nece biti isto, cak ni slicno.

zbog toga sam u nedoumici. to je ono: srce kaze jedno, razum drugo.

koga da poslusam?

P.S. prvi put je on meni raskinuo, zbog jednog glupog razloga, i iskreno mi priznao da se kaje zbog toga.

IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Tel.Me Your.Number
Mene nemoj da slusas ja sam extremista  Smile
al aj samo ovo tju...hm...
Citat
P.S. prvi put je on meni raskinuo, zbog jednog glupog razloga, i iskreno mi priznao da se kaje zbog toga.

Caution!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 07:16:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.