..nadam se da sam potrefio naslov teme Evo ovako, znaci, za sve vas koji se klade, ili ce se u buducnosti kladiti preko Online Kladionice Bet365, ovo ce biti tema gde cemo mi vas, a tako i vi nas pitati bilo sta vezano za ovu kladionicu, jer, kako je navedeno vec u Top temi Internet Kladjenje, a verujem da ste svi procitali, Bet365 Kladionica se po prilicno razlikuje od ostalih kladionica, kako Internet, tako i ne
..pa evo ja cu prvi da zapocnem diskusiju, sa pitanjem : Sta znaci tip kladjenja "over 6, under 6", ako je u svim ostalim kladionicama "over 5.5,under 5.5" ? Da li se u oba ta slucaja podrazumeva tacan broj 6 ( golova, koseva, whatever ), sa obzirom da takva opcija ne postoji !
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.