Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG - Rusija 1 : 3  (Pročitano 1718 puta)
25. Avg 2004, 15:21:58
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
mob
SonyEricsson xperia
Kao što rekoh: Ima poraza i poraza.
Ovo sa odbojkašima mi je baš teško palo. Šta smo sve stigli...
Ostali su nam vaterpolisti i CRVENA ZVEZDA
Idemo dalje.....

(02. May 2007, 21:47:09)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Ja... vise stvarno... ne znam... sta... da kazem... Da li da budem besna ili tuzna... ili malodusna... Stvarno ne znam. Nek' im je prosto...  :|
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Meni to sve lici na kosmar...znate onaj osecaj kada se nadate da ste samo lose sanjali i kad vas neko probudi i kaze"to je bio samo ruzan san"..Cccc

Ni ja nemam sta reci vise Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Da i njih prekrizimo na spisku za medalju...

Ovo nije nasa godina,definitivno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
Slazem se Filipe.
Ovo nije nasa godina.
Svi smo mnogo vise ocekivali od nasih sportista to je sigurno.
Ali dobro...ne vredi da zalimo...cekamo sledece izazove...bice bolje...barem se nadam.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Gore ne moze...  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
samo vaterpolisti... pukla 5arda Zvezdi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Odbojkaši SCG: Nismo imali sreće

AP

Odbojkaši reprezentacije Srbije i Crne Gora izjavili su danas da su pružili svoj maksimum u meču četvrtfinala Olimpijskih igrara protiv Rusije i da im je za pobedu nedostajala sportska sreća.

"Zadovoljan sam nastupon na Olimpijskim igrama, a čestitam Rusiji,koja je danas odigrala najbolji meč u poslednjih nekoliko godina.Imali smo šansu, ali naši zdravstveni problemi su presudili",ocenio je primač Vladimir Grbić posle poraza od Rusije od 1:3.

Na konferenciji za novinare, upitan da precizira probleme, Vladimir Grbić je rekao:"Jedna osoba je u bolnici, možda ga znate, to je najbolji korektor na svetu - Ivan Miljković".

Grbić je dodao i da srednjaci Andrija Gerić i Djula Mešter, kao i korektor Milan Vasić prethodnih dana nisu trenirali zbog povišene temerature, a da su Nikola Grbić i Goran Vujević, zbog povreda zadobijenih neposredno pre OI, igrali pod inekcijama.

On je, ipak, izrazio žaljenje zbog toga što "plavi" nisu uspeli da osvoje medalju, što im je bio plan.

"Želeo sam da moja poslednja utakmica u reprezentativnom dresu bude finale OI i da bude pobeda, ali sprečila me je viša sila. Probali smo, borili smo se. Najvažnije mi je bilo da ne izneverimo srce svog naroda. U reprezentaciji sam 14 godina i o tome sam uvek vodio računa", rekao je Vladimir Grbić, koji je ranije najavio povlačenje iz reprezentacije posle OI.

On je istakao i uverenje da se narod u Srbiji i Crnoj Gori ponosi odbojkašima. Selektor reprezentacije SCG Ljubomir Travica rekao je da su se "plavi" nadali pobedi u današnjem susretu. "Borili smo se za svaku loptu do maksimuma", dodao je.

Travica je ocenio i da je za dobijanje trećeg seta reprezentaciji SCG nedostajala sportska sreća. "Da smo taj set rešili u svoju korist,meč bi poprimio drugačiji tok. Dali smo koliko smo mogli, ali, ipak,ono što se pamti je rezultat. Analiziraćemo sve, iako je teško realno sagledati stvari s obzirom na probleme koje smo imali".

"Uzdignute glave možemo da podnesemo ovaj poraz", rekao je na kraju selektor SCG.

Libero Vasa Mijić čestitao je Rusima na pobedi i poželeo im sreću do kraja OI. "Videli ste, svaki set igrao se na razliku, bilo je jako teško. Nedostajala nam je jedna lopta, a možda i malo sportske sreće. Probleme smo nekako uspeli da prevaziodjemo velikom borbenošću, pa svim saigračima cestitam. Ostaje nam da žalimo za medaljom, ali jednostavno, nije nam se dalo".

Vidno potresen primač Vladan Djordjević rekao je da odbojkašima SCG sada nije ni malo lako, jer su posle velike borbe izgubili od Rusije i ostali bez medalje. "Borili smo se do poslednje lopte, imali smo svoje šanse, ali nije išlo".

Korektor Milan Vasić ocenio je da su "plavi" nezasluženo eliminisani sa OI. "I dalje verujem da smo, sa samo malo više sreće, mogli do zlatne medalje. Mnogo mi je žao", rekao je.

Selektor Rusije Genadij Šipulin pohvalio je igru svog tima i dodao:"Zakon igre je takav da neko mora da izgubi. Ovoga puta to je bila fantastična reprezentacija SCG".

I ruski igrač Sergej Tetjuihin bio je, naravno, zadovoljan igrom i pobedom, ali nije propustio priliku da pohvali protivnika. "Meč je bio težak i fizički i psihički. Zahvaljujem reprezentaciji SCG na sjajnoj partiji".

Na kraju konferencije za novinare, Vladimir Grbić je Rusiji poželeo finale i rekao:"Ako ne pobede, naljutiću se". On je poslednju sezonu proveo u Rusiji, u ekipi moskovskog Dinama, a u ruskoj ligi igra i većina reprezentativaca te zemlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nedostajalo je srece... da smo prosli ruse, sacekali bi nas italijani i ovako desetkovane razbili, ali opet...
Inace... vanja nije rekao da ce se naljutiti... rekao je da ce im svima polomiti noseve ako ne uzmu zlato Wink

Nije mi samo jasno kako to niko nece odgovarati za misteriozni virus koji se promuvao samo u nasoj zgradi u olimpijkom selu... pola nasih reprezentacija je bilo bolesno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: SCG Rusija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.