Posle tri dela testere uskoro u bioskopima ce i 4. deo filma, premijera je | 26 Oktobar 2007 |. Neznam koliko znate o ovom filmu ali za one koje prvi put cuju za ovaj film preporucujem da pogledaju ova 3. dela dok se nepojavi 4. deo, a za one koji su gledali zadnja 3. dela filma zeleo bi da cujem misljenje ovog fenomenalnog filma.
Meni su I i III deo najaci ,a drugi isto nije los.Sta da se kaze za treci u ovom delu je najvise bilo krvi bar po meni ali sranje ce biti ako umre Jigsaw mada na net-u pise da ce opet glumiti u cetvrtom inace film ja odlican . Ocena 10/10
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 23:55:41 od Kery King »
Evo da kazem i ja nesto da zazivi tema jer mi je ovo jedan od omiljenih filmova i slazem se sa Kery King-om za 1 i treci deo. Meni je sranje snimati 4 deo kad su i Jigsaw i ova njegova mrtvi. I ne znam kako bi ga oziveli kad mu je prerezan vrat. Prvi deo sam gledao 2005 godine i na pocetku filma sam pomislio da je gubljenje vremena ali na kraju sam bio odusevljen. Drugi deo je definitivno slabiji od prvog, sto je i bilo za ocekivati ali nije razocarao. A treci me je malo zamorio do pred sam kraj filma. A onda kada je poceo rasplet, opet odusevljenje. Meni je 3 deo najbolji, na drugom mestu je 1 deo i na poslednjem 2 deo. Samo me buni slaba ocena treceg dela na imdb-u od 6.4 , 2 deo ima 6.9 i 1 deo 7.6 . Za mene u svakom slucaju najbolji horor filmovi. U stvari to je mnogo vise od horora... Ajde da razradimo ovu temu
Slazem se insideman mnogo vise od horora i upravu si za treci ja kad bi birao sigurno bi to bio treci deo.Najbolja scena u trecem delu kada onom crncu masina uvrce noge i ruke a na kraju glavi i ono sa lancima
A muzika...extra!!! Fantasticno se uklapa u film. Prosto ide jedno uz drugo. Mnogo je bolje odradjen film od svih klasicnih horora. Ima dozu trilera sto mu daje posebnu draz. Pa onda sama prica, nacin snimanja. Ma jednostavno je najbolji horor. I sad cu da ga gledam
Moram nesto da dodam. Da su filmovai sa Hannibal-om tj. Silence of the lambs, Hannibal i Red dragon svrstani u horor filmove tesko bi se odlucio koji je bolji. Mada sam ipak na strani Hannibal-a, to mi je takodje jedan od omiljenih filmova. Ali posto je samo triler onda mi je lako da se odlucim koji je najbolji horor. Jer recimo Tekaski masakr ili Hills have eyes i sl. su klasicni i vec dosadni horori a Saw je nesto novo i mnogo bolje od pomenutih filmova.
delim sa vama slicno misljenje, osim sa insideman uvezi Hannibal. nesto sta mi je posebno privuklo paznju u saw to su pokreti kamere koji su genijalni. muzika je odlicna takodje i glumacka postava bez poznatih licnosti, iskreno nemam nasta da kazem lose o ovom filmu. Da vas pitam nesto, dali je Jigsaw negativna uloga u ovom filmu.