Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 02:16:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savremeno robovlasnistvo  (Pročitano 3896 puta)
08. Avg 2010, 21:45:12
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Ne znam kako je Vama ali meni vec izvesno vreme idu na ZivaC savremeni poslodavci i biznismeni koji maltretiraju radnike. Niko im nista ne moze, ili nece. Verovatno ste vec bili predmet maltretiranja, u bilo kom obliku, pa je ovo mesto gde moze da se napisu iskustva. Ovu temu pokrecem u nadi da ce neko ko je nadlezan za to videti i mozda reagovati na zalbe, a ipak, ako se to ne desi, bar ce nam svima biti lakse ako to podelimo sa drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Motorola Motoluxe XT615
Mobing i bosing su u Srbiji veoma zastupljeni i to se neće iskoreniti u skorije vreme.Ako mislis da neko "nadležan" vršlja po bureku i traži žrtve kao što si ti onda se grdno varaš,a i da vide ništa neće učiniti jer para vrti gde burgija neće tj. korumpirani su svi - sudstvo , zdravstvo , policija ...Trpi dok možeš ili moraš a onda poslušaj Boru Đorđevića koji lepo kaže: "Čuj ispravi kičmu,u glavu ga drkni,pokaži mu zube,i ponosno crkni."
Toliko od mene.Pozdrav i sa srećom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 300
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne očekuj neku kosmičku pravdu, niko se neće zauzeti za tebe. Mobing je samo noviji termin za davnašnju praksu ugnjetavanja potčinjenih. Nekako čim čovek sedne u fotelju dođu do izražaja neke njegove do tada neprimećene karakterne osobine. Neke novostečeni položaj mnogo ponese pa pomisle da su iznad svakog zakona. Krenu razne pretnje... Ja sam na takvog naletela čim sam se zaposlila. Neko vreme sam ćutala, a onda sam se posavetovala sa pravim ljudima, prijavila slučaj po propisanoj proceduri, onda je došla inspekcija i... Otada me više niko ne dira.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
@ Ivan84
Ivane na zalost ali si u pravu,. Za mene nije problem, ja se izborim za sebe koliko toliko ali u mojoj okolini je jako puno ljudi sa losim iskustvom i ne mogu da se bore za svoja prava. I jos da dodam da su zene u goroj poziciji nego mi muskarci. Zapoceo sam ovu temu da bi ljudi mogli da kazu svoja iskustva sa tim i da ako imaju neki komentar da ga napisu, mozda ce nekom biti od koristi. A ako ne , bar ce podeliti to sa nekim i sebi malo olaksati muke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
@Likizza
Drago mi je da si uspela da se odbranis od mobinga ali me cudi sto si ostala u radnom odnodu kod istog poslodavca iako si mu poslala inspekciju. Vecina bih odmah dobila otkaz ili bi na finiji nacin to odradili, naterali te da ga sama das. Mozda bi mogla opisati proceduru prijave za neke posetioce kojima bi mozda to olaksalo borbu za svoja prava.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Cudi i mene. Mozda joj je Isus poslodavac, ona radi kao casna sestra a mobing je pogresno protumacen stih iz Biblije... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 300
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa situacija nije tako jednostavna. Nije bio samo mobing u pitanju i kad je ta inspekcija dotičnom naložila šta i u kom roku mora da uradi - uradio je. Ja sam dobila znatno veću platu i kao što rekoh više me niko ne dira. Što bih onda menjala kolektiv i prolazila kroz sve to ispočetka?
@1 deki
Drago mi je što te je moja pričica zabavila, ali evo i tebi da objasnim : da sam mogla da odem bilo gde ne bih se ni zamlaćivala sa procedurom, zapravo ne bih se tu ni zaposlila. A pošto sam još uvek u tom kolektivu neću da otkrivam detalje. Vidim ni drugi se nisu raspisali, a čisto sumnjam da nemaju problema te vrste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
upravo zbog toga danas pickanim i ludim i postoji jedan covek kojeg cu da zapalim zbog tolikog izrabljivanja nevinog naroda.

Da mi je da taj matori smrad crkne u svojim parama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Vanjaub znam da nisi jedina  Smile ponekad mislim da bi trebalo te smradove dati u novine pa ako i ne reaguju nadlezni bar ce okolina znati s kim ima posla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 02:16:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.