Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 17:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savremeno robovlasnistvo  (Pročitano 3859 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja sam imao tri kucne pomocnice /dadilje za moju decu dve su bile madjarice i jedna makedonka ,
platio sam agenciji 200 evra po jednoj da mi ih predstavi tako da sam dobio 20 aplikacija sa fotografijom,
prvo je moja supruga napravila siri izbor na osnovu skolovanja ,iskustva,kurseva prve pomoci itd.
pa sam ja napravio uzi izbor zavisno od njihovog izgleda ,lepo lice i lepo dupe su bili presudni elementi koji su odlucili da li ce dobiti posao ili ne.
Placao sam ih minimalno i pored sobe i hrane kad lepa zena zivi sa tobom u kuci seksualna napetost je neizbezna ,da ne pricam vise .
E sad,Da li sam Ja iskoristio svoj polozaj ?, Da li je to bilo uzajamno ?,Da li su one imale izbor ?,
Da li su htele osvetu prema mojoj suprugi koja je bila stroga prema njima ? Da li sam voleo svoju suprugu?
Ili je bilo ispunjenje fantazije?
Ima tu nesto nedorecivo ,zivotinjski sado-mazohisticki u odnosu izmedju Nadleznog i Podvlascenog
to jest  Gospodara i Roba.
Uglavnom posle pet godina sve je to kulminiralo u mom prvom razvodu ,Hvala Bogu i Slobodi.

A sto se tice firmi danas postoje Radnicke Unije pa Ljudska prava pa sudovi i komisije i policija,
e sad sta je kriminalno delo i kako ga dokazati bez svedoka
na kraju krajeva samo je to rec jedne osobe protiv druge.

Dosla su politicki korektna vremena kad ne smes reci nista protiv vise protiv nekog inace si kriminalac ,
Religiozna mrznja,Homoseksualna mrznja,Rasna mrznja,
Druga osoba ima pravo da se oblaci i izgleda kako god zeli ,to je privatna stvar i niko ne moze nista da joj kaze ,
ukoliko se to ne krsi sa zakonom "Zdravlja i Bezbednosti".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Vidim da si imao iskustva kao poslodavac, pitanje je da lis si svoje podredjene maltretirao. Recimo, trazio od njih stvari koje se ne traze osd zaposlenih, da li si im davao platu kako ste se dogovorili, da li si ih gledao kao ljude ili kao brojeve ili...
Tacno je da postoje institucije koje si naveo ali kad im se jednom radnik obrati ili ce ostati bez posla ili ce posle toga mrzeti sebe svako jutro kad treba da krene na posao. Ako su poslodavci posle toga primorani da radnika zadrze na radnom mestu onda ce sve uciniti da mu radno vreme sto vise otezaju i boravak u firmi zagorcaju da ce radnik na kraju sam odustati od posla.
Mislim, mozda gresim, da je otvaranje firme i zaposljavanje radnika usko vezano za stvaranje profita i nije bitno kako radnik/ca izgleda nego koliko profita donese poslodavcu. Po meni, to je kriterijum po kojem treba birati radnu snagu i saradnike a ne po tome kako se oblace ili izgledaju pri cemu mislim da moraju da izgledaju poslovno a ne da dolaze na posao u kupacim kostimima i papucama...
Ako gresim ispravite me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 17:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.