Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savo opet u Humskoj?  (Pročitano 1598 puta)
10. Jun 2005, 19:08:15
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Savo opet u Humskoj?

Prema pisanju "Sportskog žurnala", uprava fudbalskog kluba Partizan rešena je da u svoje redove vrati kapitena reprezentacije Srbije i Crne Gore i napadača Osasune, Savu Miloševića.

- Pozvaću Savu Miloševića, verujem da bi on rešio problem neefikasnosti, rekao je kratko za ovaj beogradski dnevni sportski list direktor "crno-belih" Nenad Bjeković.

Sam Milošević ne krije da bi se rado vratio u Humsku:

- Povratak u Partizan? Zašto ne!? Vratio bih se! Ugovor sa Osasunom (važi još dve godine) nije problem, ni pare nisu problem, rekao je kapiten "plavih" za "Sportski žurnal" dodavši da njegov tim igra u subotu finale Kupa Kralja protiv Betisa, nakon čega će izneti svoje planove čelnicima Osasune.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, bila bi to prava "fudbalska bomba" na našoj skromnoj "letnjoj pijaci" tokom koje se za 11 dana nije desio niti jedan zvučniji prelazak igrača kada je reč o klubovima iz elite.

(02. May 2007, 21:35:22)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Tesko da ce se vratiti. Moze u Spaniji da uzima pare jos 2-3 god, pa onda ce se mozda i vratiti, ovako cisto sumljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Taman smo ga se izgleda resili u reprezentaciji, kad on eto ga u partizanu. Doduse lepo bi bilo gledati ga dok partizan bude pucao, ali ipak mogao bih da zivim negledajuci tu facu.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A sto mislis da ce partizan pucati?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Nadam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nada treba da bude ipak utemeljena u necemu... a trenutno realno.. nema u cemu... imaju i disciplinu i kvalitet.. i iako smo mozda po drugom tu negde... po prvom nismo i necemo ni biti uskoro.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa sta ja znam. Ako bi se ove promene u rokovodecoj strukturi obavile relativno brzo i bez vecih trzavica mogli bi mozda i da ocekujemo da budemo uz rame sa njima. Opet cujem danas da iz zvezde obecavaju dovodjenje nekih starih iskusnih igraca poput Drulica, Lerinca, Petkovica, a cujem i da razmatraju ponude nekih stranih igraca. Ako sve to urade sto su rekli moze to dosta dobro da ispadne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Petkovic nece doci. Zasto bi. Covek je BOG u brazilu.
Drulic bi bilo lepo da dodje, ali ugovor je previsok.
Lerinc je uvek bio maneken i retard.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Drulic je mnogo sedeo na klupi, ko zna da li bi bio onaj stari?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Naravno da ne bi, ali bi doneo sigurno neki kvalitet ovoj ekipi. Mada ja generalno jesam zadovoljan napadom zvezde, Drula je Drula ko sto je i Cicmi, Cicmi i uvek bih voleo da ih vidim ponovo u Zvezdi jer su oni za nju igrali i srcem i nogama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
To stoji. A s obzirom da dolaze Burzanovic i Purovic, obojica napadaci, nesto sumnjam da ce Drulic da nas pojaca.

Treba nam jedan stabilan odbrambeni igrac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Treba ti mladenovic.. njega vrati i sve bude na svom mestu.. nema playmakera.. dobar je basta al nije ta klasa, jankovic je dobar na sredini al nije playmaker...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Capko bi bio najvece pojacanje za Zvezdu sigurno. Drula je drula i da se dobro spremni i obidju g povrede bice car.

Savo ce zabijati ako dodje sigurno jer je liga losa, a verovatno ce doneti vise nekog islustva za mladje kao Mirkovic nego neki veci kvalitet u napadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Treba ti mladenovic.. njega vrati i sve bude na svom mestu.. nema playmakera.. dobar je basta al nije ta klasa, jankovic je dobar na sredini al nije playmaker...

Uh Mladenovic. Smile Ja mislim da je 90% ovosezonskih problema Zvezde nastalo upravo zato sto su prodali Mladenovica. Ovaj tim Zvezde nije kompaktan a nije kompaktan upravo zato sto nema dobrog igraca na sredini terena koji ce da organizuje napad. Nije mi jasno sto su ga prodavali za tako bedne pare, a sada se vidi koliko je to bila greska. Kada bi njega vratili ZVezda bi bila potpuno drugi tim, makar i sa postojecim igracima. JOs kada bi uspeli sto je malo verovatno da vrate VIdica u odbranu, mislim da bi se trofeji vec sledece sezone vratili kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
A Savo ako dodje, sigurno ce ovde davati golove, jer je jadna liga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nije mi jasno sto su ga prodavali za tako bedne pare
Zato sto covek ima 29 godina i mora da zaradi neke pare jer mu je malo od vremena za igranje ostalo, i to cela zvezda zna. Isto tako je i bunja otisao cim je krenuo da matori, samo da ne bi kroz 10 godina umro od gladi i prodavao medalje i trofeje ko 99% nasih penzionisanih sportista.
A sto se vidica tice, to ne da nije nasa liga nego o tome nemoze ni da se sanja. Pa zvezda je kao obestecenje dobila 5 mil eura za njega, sta mislis kolko je njegov ugovor.
Citat
A Savo ako dodje, sigurno ce ovde davati golove, jer je jadna liga.
Savo je uvek umeo da se nadje gde treba, bila liga paklena ili jadna. To uopste nije bitno.
To sto je on majmum , druga je stvar. Ali njegov osecaj za gol je izvanredan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Hmmm, sto mislis da je majmun, zbog izgleda? Smiley

Covek je grobar i to je to, cenim ga zbog reprezentacije a mislim da je glupo etiketirati ga bilo zbog cega...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Mladenovic jeste otisao sto je morao da ode zbog godina, to stoji. Medjutim opet ne mogu da razumem neke relaice. Zvezda je odbila ponosno nekih 300 000 eu kao obestecenje za Disljenkovica, a sa druge strane je prodala mozda i najbitnijeg igraca u svojim redovima za bednih 250 000 ako se ne varam. Opet isti taj Mladenovic kao sto i vidis ni u Rendzersima ni u Spaniji nije uspeo da se nametne i da igra i cuskaju ga iz kluba u klub kao nekog jadnika. Ne znam koliko on moze da prima, ali gledajuci da ga svi tretiraju kao nekog nizerazrednog igraca i da realno nema neku perspektivu u inostranstvu, mislim da je bolje da igra ovde i za manje pare, ali da igra, pa ako nista drugo doprinece dosta klubu, a i sigurno su mu vece sanse da ga neko kupi ako ovde bude igreao dobro nego ako negde tamo bude grejao klupu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, savo je majmun je se ponasa kao majmun, organski ne podnosim priglupe fudbalere koji se u sve mesaju a narocito u politiku. I koji ni u jednom klubu nemaju ok odnos sa navijacima.
Zato ce Miha, Deki, Mijat uvek biti bogovi i kad ne igraju kako valja, a on ce uvek biti majmuncina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Znam da Savu Delije ne vole, a sta je sa Grobarima, kakav mu je odnos sa njima?

Sto se Mladenovica tice - i to cimanje i to sto ga tretiraju kao nizerazrednog igraca mora da trpi jer mu treba lova, jos 2 godine bar, pa da moze da se vrati u zemlju i da zivi kako tako normalno. On je kasno izasao u prvi plan i to i jeste najveci problem njegove karijere. A predpostavljam da je prodat za male pare da bi se izbegla situacija da ode bez obestecenja. To sto Zvezdina uprava nije htela da uzme novac od Ukrajinaca samo govori koliko su glupi. Srecom, taj sljam ce uskoro napolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Znam da Savu Delije ne vole, a sta je sa Grobarima, kakav mu je odnos sa njima?
Ko je pljunuo navijace Aston Ville?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ma znam to, mogu da ti kazem da me je bas dobro nasmejalo kad sam video na TVu svojevremeno! Smiley

Moja recenica nije bila zakljucak vec pitanje, ne secam se u kakvim je odnosima Savo ostao sa Grobarima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa koliko znam u dobrim, al to i nije neko merilo.. ko se pa nesto zamerio i zvezdi i partizanu....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Fudbaler španske Osasune i reprezentativac Srbije i Crne Gore Savo Milošević ponovo je pomenuo mogućnost da od naredne sezone ponovo igra za svoj matični klub – beogradski Partizan.

"Imam prilično dobar ugovor sa Osasunom, koji ističe za dve godine. Ne moram da idem nigde iz Osasune, ali hoću da igram i gotovo sam siguran da se ni u sledećoj sezoni tu ništa bitnije neće promeniti. Ako treba da se vratim u Partizan, logično je da to bude sada, kada mogu da pomognem", rekao je Milošević za Sportski žurnal.

On je dodao da je spreman da razgovara sa ljudima iz Partizana i da se vrati u redove šampiona Srbije i Crne Gore. "Bio bih zaista srećan ako bi se to dogodilo i još da uđemo u Ligu evropskih šampiona...", rekao je Milošević.

Pre dva dana, menadžer Miloševića Zoran Vekić i jedan od njegovih bliskih prijatelja, fudbaler Partizana Dragan Ćirić, demantovali su informacije da se Milošević vraća u Partizan, jer ima čvrst ugovor sa Osasunom.

Međutim, u izjavi koju u utorak objavljuje Sportski žurnal, Milošević je poručio da želi da se vrati u klub u kojem je stekao afirmaciju.

"Ako Partizan želi Savu Miloševića i Savo Milošević želi da se vrati u Partizan, onda ćemo se lako dogovoriti", poručio je Milošević, rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije SCG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.