Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415159 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Znaci sve je tu samo jos grafa i kuciste  Smile
hmm ne bih uzimao tu Gainward,ova mi se nekako cini boljom http://itsvet.com/proizvod/palit-geforce-gtx-460-sonic-1gb-gddr5/comp_comp_vga/507/2296,samo nevidim koj slot ima,mada pretpostavljam da je pci express.E da na maticnoj pise da ima slot za PCI Express 2.0 , a onaj 768 model ove graficke ima PCI Express 2.1 slot,jel ima to neke veze?
Sto se tice kucista i napajanja,trenutno necu imati para za to,i ovo sam jedva izvukao od caleta =D
Mada sam mislio da uzmem sad ono kuciste blueberry i da za par meseci samo promenim napajanje,vidim gotove komponente sa ovom graficnom uglavnom imaju 650W,ja cu za pocetak imati 500W a posle sam planirao da uzemem neko 750W.da imam za ubuduce kad budem kupovao nove komponente.

Nije to nikakav problem.Radice ti 100% u toj ploci.Sto se tice gainward ja sam to rekao samo u ovom slucaju sto sam ja video.Ne mora da znaci da ce to tako da zajebava kod tebe.Taj lik ima specifican problem tj konflikt hardvera koji je jako redak slucaj.U svakom slucaju ti kupujes racunar koji mora da radi.Ako ne radi oni ti moraju dati zamenu kartice u istoj klasi.I ovaj lik kod nas sto je uzeo grafiku je vratio i dobio drugu...Nema potrebe da menjas firmu zbog onog sto sam ti ispricao.Ja sam vise to napisao kao anegdotu a ne da te odvratim od kupovine te grafike.Ona je svakako azdaja i bices prezadovoljan sa njome.E sto se tice napajanja mislim da gresis debelo.Sa tom masinom koju planiras da kupis nema sanse da stavis blubery napajanje od 500 W.Tu gresku sam realno napravio i ja.Mada moja masina nije ni blizu jaka kao tvoja.Ja sam uzeo isto Kineza od 500 W i crklo mi je napajanje posle 2 nedelje.Dobio sam zamenu codegen koje radi i sad ali da je dobro nije.Menjao sam vec kuler posto je stari toliko se cuo da su komsije pitale "Jel komsija jel vi mozda se grejete na drva pa secete drva u stanu"  Smile Smile Salim se naravno ali napajanje je golo govno.Koristim ga samo dok ne skupim neke pare da uzmem nesto posteno.Zajebi prijatelju blubery napajanje od 500 W.To je malo za takvu graficku.Ako vec nemas para uzmi LC POWER.Napajanja su neka srednja klasa i OK su skroz.Ali uzmi neko od minimum 600 W.Mislim da kosta nekih 3500 din u winwin.Sto se tice kucista uzmi neku kantu.Znam da bi neki ljudi koji vole lepa kucista me zadavila ali ja licno za kuciste uopste ne obracam paznju.Mada nije bas da je nevazno jer kad nema dobar protok vazduha onda nije dobro ali opet razumem da nemas kesa da dajes 70 evra za neki brend.Bolje onda uzeti neku kantu pa mu nabiti neki dodatni ventilator da duva u kucistu nego bacati kes na skupa kucista.Znaci moj predlog ti je da batalis blubery i da kupis kuciste blubery ali bez napajanje.Onda uzmi LC power od bar 600 W i kupi neki dodatni kuler da ti duva u kucistu.To ti je onako sasvim OK resenje.Ja mislim da nema sile da ce ti ta grafika raditi na Kinezu od 500 W.Nemoj da se zajebavas.Ta grafika trosi kao sam djavo.Ima 2 ona 6-to pinska prikljucka koja jede sa napajanja.A ti kad uzmes tu kantu od napajanja moraces da povezes graficku tako sto ces 1 prikljucak vuci direkt iz napajanja a 2 ce ti ici sa 6-pinskog na 2 molex-a.Pa racunaj tu jos da ti maticna se napaja , pa hard pa optika.Veliko je to opterecenje za Kineza.Pazi moja grafika vuce sa 2 molex-a a tvojoj treba duplo jace.  Smile To je osnovna greska stavljati jaku grafiku na budjavog Kineza.Ne daj boze da ti sugavi Kinez sprzi grafiku.Mislis da ce ti ovi sabani iz radnje priznati garanciju?Jedino da uzimas celu masinu sklopljenu od strane njih.Onda te boli patka.Ovako on moze da kaze mi smo sklopili racunar po tvojoj zelji a ti si kriv sto to nije bilo dobro.Govna su to velika prijatelju.Samo gledaju da ti uzmu pare i skinu s k...  Smile

Evo ti da pogledas specifikacije kartice:

http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00394/p00394_datasheet_17714c3a808d97f19.pdf?s=343

Nemoj da te zavara sto pise 450 W minimum.To je 450 W prave snage.Znaci to sto procitas kod Kineza je go k...Nije to pravih 500W.Tebi bi trebalo znaci bar neki chieftec od oko 550W ili corsair od 550 W ili cooler master.E sad vidi dal je taj lc power od 600W dovoljan.Nisam 100% siguran.Posalji mail njihovom support-u.Meni su odma odgovorili kad sam ih jednom pitao oko toga.Samo posalji sta sve imas i dal je napajanje dovoljno da izvuce.Ja mislim da je jeste ali oni su strucniji od mene.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 00:57:00 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire HD
evo malo sam trazio,valjda je ovo ok
Napajanje : http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/319 ima neko jeftinije,ali kazu da je bucno,ovo sto sam imam se bas cuje ko da secem drva pa ocu sa novim kompom bar da se naspavam ko covek xD
Kuciste : http://itsvet.com/proizvod/blueberry-cn-872bk-op/comp_comp_case/256/1263 isto je kao ono sto sam hteo da uzmem ali bez napajanja.
E sada ovo bi mi opet bilo skupo tako da neznam dal cu ovako uzimati ili cu nesto da menjam,a sutra cale ide kod nekog lika koji valjda uvozi komponente ili tako nesto,i vajda moze da mi nadje nesto za menje love. to bi bilo extra mogao bi da uzmem nesto jos jace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
evo malo sam trazio,valjda je ovo ok
Napajanje : http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/319 ima neko jeftinije,ali kazu da je bucno,ovo sto sam imam se bas cuje ko da secem drva pa ocu sa novim kompom bar da se naspavam ko covek xD
Kuciste : http://itsvet.com/proizvod/blueberry-cn-872bk-op/comp_comp_case/256/1263 isto je kao ono sto sam hteo da uzmem ali bez napajanja.
E sada ovo bi mi opet bilo skupo tako da neznam dal cu ovako uzimati ili cu nesto da menjam,a sutra cale ide kod nekog lika koji valjda uvozi komponente ili tako nesto,i vajda moze da mi nadje nesto za menje love. to bi bilo extra mogao bi da uzmem nesto jos jace  Smile

Skupo je to.Mozes za te pare da uzmes neko brendirano napajanje koje je bolje od lc power.Evo nasao sam to koje sam mislio:

http://www.winwin.rs/-napajanje-600w-lc-power-lc600h-12.66.html?productId=28065

E sad pazi ovako.Necu da ti serem puno da ovo 100% je dobro za tvoju graficku.Znaci pitaj.Posalji mail veceras ili sutra i odgovorice ti u ponedeljak ujutro.ili pitaj pak u radnji.Mada u radnji su strucnjaci u PM.Sta god ih pitas oni kazu ma radi.Sto se sigurno sigurno je.Pitaj ti mail-om proizvodjaca ili pak mozda ti ovde neko odgovori strucnije od mene.Ja sam jedno 95% siguran da je ovo dovoljno za tvoju grafu ali za onih 5% raspitaj se jos kod nekog.Ovo ti je za 3500 din zver od napajanja.Bolje neces naci 100% za taj novac.Brend ces platiti samo zbog imena.Kuciste je OK.Kakvo je takvo je.Samo mu stavi neki dodatni kuler da ti duva jer ta budjava kucista i nemaju bas neki protok.Znam po mom kucistu.Malo je u PM i moram da ga otvorim jer kad zatvorim nema dobar protok i kuler od procesora zuji kao da ce izleteti iz kucista.  Smile I meni bi trebao neki dodatni kuler da mi duva u CPU kuler da ne mora da mi bude otvoreno stalno kuciste.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 01:38:38 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire HD
Evo ga ovde za 3200 din.video sam ja to,ali kazu da zuji non stop,zato sam mislio ono gore kao malo se manje cuje xD
a cekaj kuler za procesor dobijem uz procesor ili uz kuciste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Evo ga ovde za 3200 din.video sam ja to,ali kazu da zuji non stop,zato sam mislio ono gore kao malo se manje cuje xD
a cekaj kuler za procesor dobijem uz procesor ili uz kuciste?

Ne znam stvarno dal zuji.Ne verujem da je bas tako.Nije to lose napajanje uopste.Mnogo je bolje nego Kinez bilo koji za 1500 din.Razmisli oni tebi za 25 evra nude i napajanje i kuciste a ovo napajanje samo kosta 3500 din.Znaci odma tu vidis da nesto ne stima.Ne verujem da napajanje toliko zuji da ne mozes da budes pored racunara.Pa moj codegen se ne cuje uopste.Doduse cuo se kad je puko kuler ali to je vec druga prica.  Smile Nisi me razumeo oko tog kulera u kucistu.Ti dobijes regularno kuler uz sam procesor.To mora jer da ne dobijes procesor ti ne bi radio duze od 5 minuta.Ja mislim dodatni kuler da ugradis u samom kucistu.Znaci odes i kupis dodatni kuler koji prikljucis na ploci ili moze i preko molex-a na napajanju(zavisi kakav je kuler).Taj kuler ti pomaze da imas dodatno hladjenje.U principu brendirana kucista to imaju po default medjutim blubery i ostali Kinezi sumljam da to imaju.Mozda i oni imaju high klasu neku kucista koja to imaju medjutim ova za 20 evra nema sile da to ima.Nije to losa solucija koji si odabrao.Pogledao sam kuciste i sasvim je OK.S obzirom da dosta Kineza nude za taj kes i napajanje to je super opcija.Mislim kad dobijes 2 za sitne pare to je smesno.Mene samo zanima kako oni to uspeju da naprave za 22 evra.Pazi napajanje je bar oko 13-15 evra pa kuciste ispadne oko 7-9 evra sto je smesno.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Koji lap top do 350 evra 15 inca ? Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
Nadam se da ce mi neko pomoci u odabiru lap-topa,jer zaista nemogu da odlucim koji da kupim!max 1000eur 17inc,kapacitet harda nije mi bitan,bilo bi ok da je od 320+G,display Hd Led,ram 4G,procesor 2+Ghz..........
razmisljao sam Hp Pavilion dv7-3135(oko700eur),ali sam citao da im procesor nije bas ok,pa ako neko ima iskustva sa  ovim modelom,neka napise neki svoj review,mozda neki sony vaio.....! Ja iskreno  u vezi procesora,graficke.....nemam pojma,ili neka mi neko napise  koje komponente  bi dale najbolje performanse i ja odnesem taj spisak  kod fah prodavca i on mi spakuje  lap-top!hvala unapred

pozz Nesa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Nadam se da ce mi neko pomoci u odabiru lap-topa,jer zaista nemogu da odlucim koji da kupim!max 1000eur 17inc,kapacitet harda nije mi bitan,bilo bi ok da je od 320+G,display Hd Led,ram 4G,procesor 2+Ghz..........
razmisljao sam Hp Pavilion dv7-3135(oko700eur),ali sam citao da im procesor nije bas ok,pa ako neko ima iskustva sa  ovim modelom,neka napise neki svoj review,mozda neki sony vaio.....! Ja iskreno  u vezi procesora,graficke.....nemam pojma,ili neka mi neko napise  koje komponente  bi dale najbolje performanse i ja odnesem taj spisak  kod fah prodavca i on mi spakuje  lap-top!hvala unapred

pozz Nesa

Ako ima procesor AMD Turion II M520 onda si potpuno u pravu.Nije to neki procesor.To je u klasi mog T3100  celerona koji imam na laptopu.Medjutim trebalo bi za taj novac da bude mnooogooo bolji CPU.Procesor ima malo L2 kesa.Za taj novac treba da dobijes bar i3 procesor ili core2duo.Ali nikako klasu celeron procesora.Ne vidim da taj HP ima ista bolji hardver od mog MSI laptopa a treba imati u vidu da ti kazes da kosta 700 evra dok moj kosta skoro 300 evra manje.Moj savet ti je da ne uzimas taj laptop.Trazi bar da ima core2duo ili i3 procesor.Da je ovo inostranstvo ja bi ti preporucio C720 MSI medjutim posto nije ne uzimaj MSI nikako.Ja sam uzeo i pokajao sam se jer im je servis uzas nad uzasima.Ako ti radi super medjutim ako prodjes kao ja da laptop ima hardverski kvar onda ces prolaziti pakao MSI pakom servisa.Uopste moj topli savet ti je da zaobilazis pakom servis jer su najgori.Za HP nemam pojma kakav imaju servis mada cuo sam da i on nije bog zna sta.U principu ni 1 servis nije dobar medjutim opet sa druge strane ako uzmes DELL ili toshiba imas manje sanse da ti laptop zavrsi u servisu nego MSI.Na primer evo ti jedan laptop koji je bolji od tog HP-a a nije skup:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/DELL-Inspiron-N7010--17R--Red-27201010

Vidis taj CPU je na primer jako dobar i dosta bolji od onog AMD-a.Imas 4 gb rama sto je vrlo dobro.Hard disk je super i imas 500 gb sto je dosta.E sad graficka je sranje i integrisana.Medjutim prijatelju poslusaj savet i batali graficku na laptopu.Ja sam vidjao laptopove azdaje koji su smesni u igricama.Bila grafika integrisana ili ne svakako se neces naigrati.Sa ovom intel gma neces nikako medjutim nevazno je.

Citat
Koji lap top do 350 evra 15 inca ? Hvala

Za taj novac nemas puno izbora.Otpada ti mnogo brendova jer se laptopovi krecu od nekih 41 000 pa na gore.Vidi jebiga vijaj neke akcije pa da upecas nesto.Za te pare sam video ovako nesto:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ACER-eME527-901G25Mikk-06201009

Procesor je single core celeron.Rama ima samo 1 gb tako da zaboravi 7-cu da koristis.Sta ja znam nije neki lap ali za taj kes je sasvim OK.Dobro je kod acera sto mozes da do 11 meseca od dana kuovine da kupis 2 godine garancije za samo 3500 din.Zbog toga je acer po meni odlican jer to nema svaki prozivodjac.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dignimo ruke, dacemo srce jedino Partizanu svom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC Wildfire
Moram potraziti pomoc u vezi kupovine laptopa. Izbor je ogroman milion modela/proizvodjaca u ponudi glava me je zabolela...
Potreban mi je za surf, office, photoshop i poneku igru(manje bitno, samo PES u principu). U principu velicina ekrana nije presudna zato sto imam 24" full HD monitor tako da bi ga, za kucno koriscenje, "kacio" na njega(hdmi). Budzet oko 50 000 RSD, koja hiljadica manje-vise.
Hvala unapred....    Smile  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 15:26:02 od novakpfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Moram potraziti pomoc u vezi kupovine laptopa. Izbor je ogroman milion modela/proizvodjaca u ponudi glava me je zabolela...
Potreban mi je za surf, office, photoshop i poneku igru(manje bitno, samo PES u principu). U principu velicina ekrana nije presudna zato sto imam 24" full HD monitor tako da bi ga, za kucno koriscenje, "kacio" na njega(hdmi). Budzet oko 50 000 RSD, koja hiljadica manje-vise.
Hvala unapred....   

Najvise nudi MSI medjutim njih nikom ne preporucujem jer sam ja prosao katastrofa.Servis im je jako los i vrlo neprofesionalan.U principu ako mozes zaobidji laptop koji servisira pakom servis.Ne znam dal pakom servis radi npr ASUS isto kao MSI medjutim ja kad u buducnosti budem bilo sta kupovao zaobilazim pakom servis.Licno bi ti preporucio toshiba ili dell ili acer.Toshiba je meni dosta kvalitetan laptop i ne kvari se kao msi.Dell ima 3 godine garancije i to mi je OK.Acer nudi jako puno za kes a ima mogucnost da prosiris garanciju za 3 soma sto je jeftino.Lenovo mislim da je isto OK medjutim po mom misljenju skupi su kao i HP.Za sony nemas para jer su oni mislim oko 70 soma pa navise.

http://www.winwin.rs/-dell-xps-m1530-154.66.html?productId=29979

Ako uspem da se resim mog MSI laptopa ovo bi uzeo.Znaci laptop je odlican.Ima 4 gb ram-a, ima 500 gb hard disk,procesor nista specijalno medjutim za taj kes vise i ne moze, ima grafiku koja je nije integrisana sto je super.Jedina mana mu je wifi.Znaci nema u sebi wifi karticu nego dobijes na poklon USB wifi karticu.Veruj mi to je bolje jer ako ti daju wifi karticu na USB od nekih 20 decibela hvataces bolje wifi nego ovi sto imaju u sebi wifi.Ja na mom ne mogu da uhvatim nista dok gradsku mrezu sa USB wifi karticom od 20 decibela uhvatim odlicno i imam dobar signal.Po meni ovaj laptop vredi i za taj novac je i vise nego dobar.Jedino sto je taj CPU nista specijalan medjutim za ovako obicne potrebe je OK.E sad igre sta ja znam.Neces se puno naigrati sa bilo kojim laptopom.Ova grafika nije neka medjutim nije tako ni losa i siba ova integrisane tipa intel gma 4500.Moje misljenje je da uvek gledas na prvom mestu kvalitet, a od hardvera da ima dobar CPU i da ima bar 3 gb rama i hard ne manji od 320 gb.Evo ti jos par po meni OK masina:

http://www.winwin.rs/-toshiba-satellite-c650-17v-156.66.html?productId=29866

http://www.winwin.rs/-toshiba-satellite-c650-17r-156.66.html?productId=28666

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Toshiba-Satellite-C650-17R-27201009 - isit je lap kao u winwin ali je jeftiniji pa sam zato ga stavio 2 puta.

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ACER-Aspire-5742ZG-P612G50Mnkk-08201010 - jedina mana sto ima 2 gb rama medjutim posto ima grafiku koja nije integrisana nije losa solucija jer ne uzima sistemsku memoriju.Takodje grafika za ovaj lap ti je mnogo bolja nego na onom dell-u.Moze da potera FIFA 2011 u high detaljima na 33 frejma sto je odlicno za laptop.Dosta jaka konf za taj kes.I mozes da kupis 2 godine garancije.Ja bi se licno dvoumio izmedju Dell-a i Acera.Mada acer ima bolji i CPU i grafiku dok dell ima vise RAM-a i bolji ekran.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.