Iskreno da ti kažem, trebalo bi menjati vlasnika, pošto mi ovo deluje na sprdnju ! Šta bre da dodaješ u ovo ? Eventualno još jednu istu grafiku, al za jedno dve godine, možda i kasnije !
@henry tebi zaista ne treba jak, mozes slobodno ustedeti i uzeti slabiji procesor. Ako ti pare nisu toliko bitne, uzmi i3, ali zaista nije neophodno, i5 ti vec zaista ne treba, mislim da ne treba da gledas tu opciju.
Taj Transcend može da se nađe po skoro istoj ceni kao i ovaj drugi, ako je za verovati IT svetu. Jedan je manji i lepši, drugi kapacitetniji Neki predlog?
« Poslednja izmena: 21. Jul 2012, 20:34:03 od enaB »
Taj Transcend može da se nađe po skoro istoj ceni kao i ovaj drugi, ako je za verovati IT svetu. Jedan je manji i lepši, drugi kapacitetniji Neki predlog?
Transcend sam imao od 8 gb i relativno brzo je poceo da brljavi. Prilikom prebacivanja podataka zamrzne i slicno. Na kraju sam ga izgubio, nema nikakvu alkicu na sebi, da ga okacis na nesto, ima mali prorez na kraju, ali kroz njega mozes provuci samo nekakvu zicu, kanapcic, sajlicu. One alke ne dolaze u obzir...
Kada sam ga izgubio uzeo sam Patriotov flash od 16gb, koji je jos i jeftiniji, a sljaka bez ikakvih stucanja mesecima, isako svaki dan na njega upisujem i brisem par gb podataka.