Poštovanje, Bio bi zahvalan s rješenjem jednog od dva problema: 1)Koristim Firefox ,updateovao sam ga na 1.07 al opet se ne mogu rješiti pop upova "Messenger service-system alert" 2)Istekao mi je Kaspersky labs licenca za antivirus ... [censored]
[Edit by SerbianFighter: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona SCG je zabranjenPravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 05. Okt 2005, 21:34:16 od SerbianFighter »
1)Koristim Firefox ,updateovao sam ga na 1.07 al opet se ne mogu rješiti pop upova "Messenger service-system alert"
To nije popup. I, ako koristis messenger tesko ces ga se resiti. Ako ne koristis messenger, ukloni ga skroz. Start - Run - Start/Run/RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Citat
2)Istekao mi je Kaspersky labs licenca za antivirus pa bi molio...
Singi Inzenjering - prodaja@singi.co.yu / + 381 11 444 90 54 - Godisnja licenca je oko 2000din.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Malo skupa ta godisnja licenca, pazi posto je piraterija zabranjena ja ti necu nista reci ako te nesto interesuje cimni me na PM pa cu ti objasnim sto to nije legalno
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Ti tvrdis da Kaspersky moze da zastiti neciji zivotni rad bez obzira kolko cenim Kaspera ni on kao i nijedan drugi antivirus nemoze da pruzi toliku zastitu da bi mogao mirno da spavas a da ti je zivotni rad ostavljen sam u dzungli
lazacar aj mi pošalji I1ega1ni link na miljenko20@yahoo.co.uk(ta je adresa ionako za sve piydarije) ako ti nije problem. ono što mogu reći o temi plaćanja za antivirusne:te firme nerjetko same rade napredne viruse da ne bi ostale bez posla.toliko o poštenju