Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevska opstina Ilidža primljena u neobičnu uniju!  (Pročitano 11877 puta)
10. Jun 2006, 19:22:08
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
Ericsson T28
Ilidža je odlukom odbornika opštine primljena u uniju turskih opština svijeta, ovo ne bi bilo neobično da su Turci jedna od mnogobrojnih manjina u toj opštini!
Ova unija okuplja Turke širom svijeta tamo gdje su oni mnogobrojni!Međutim ogorčeni Srbi i Hrvati po svojim mjesnim zajednicama skupljaju potpise za izdvajanje iz federalne Ilidže i prikljucenja Istočnoj Ilidži sa sjedištem u RS!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Turci, a pricaju srpskim jezikom...... Znaju oni sta valja. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Ilidža je odlukom odbornika opštine primljena u uniju turskih opština svijeta, ovo ne bi bilo neobično da su Turci jedna od mnogobrojnih manjina u toj opštini!
Ova unija okuplja Turke širom svijeta tamo gdje su oni mnogobrojni!Međutim ogorčeni Srbi i Hrvati po svojim mjesnim zajednicama skupljaju potpise za izdvajanje iz federalne Ilidže i prikljucenja Istočnoj Ilidži sa sjedištem u RS!

Potpuno netacna interpretacija ove informacije.
Tacno je da je opstina Ilidja usla u uniju,ali to nema nikakve veze sa kako ti kazes "okupljanjem Turaka gdje su oni mnogobrojniji(ili u prevodu vecina),vec je zamisljena kao unija koja nastoji pratiti razvijene opstine EU.
Nije tacno,da se skupljaju potpisi Srba i Hrvata da se izdvoje iz Federalne Ilidje i pripoje RS,vec gradjani hrvatske nacionalnosti pokusavaju da osnuju Zapadnu ilidju.
Posto spadas na tako niske grane da izvces cinjenice(mada me ne cudi,jer to stalno radis)reci cu ti jednu stvar.Vec postoji Istocna Ilidja(koja se nalazi u RS) i opstina Ilidja koja se nalazi u Federaciji.
Na dijelu Ilidje koja pripada RS(u koju ti spadas)nema Muslimana iz poznatih razloga,zato nemas pravo nikome drzati pridike o pravima gradjana.Narocito zbog posta u kojem pises da su i prije rata" Muslimani dolazili u nase kafane BB i dr." gdje se vidi namjera Srba sa ILidje sta su htijeli.
Slazem se sa gradjanima Ilidje da je trebalo da se gradjani pitaju(sto ce se na kraju i uraditi)ali ti nemas pravo da pricas o tome jer ne pripadas tom dijelu Ilidje.Ti si se opredijelio gdje ces i borio se za to.Na kraju ti vec odavno tvrdis da nema Srba u Sarajevu.
Ovo sto ti pokusavas da uradis je izvrtanje istine i govor mrznje.Kada prenosis informaciju,onda je prenesi tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
E mohaba mohaba providan si kao onaj tvoj Efendija Ceric, koji Bosnu prikazuje kao zemlju muslimana. A sicusni odbornici opstine koju niste mogli dobiti u ratu vec vam je poklonjena uclanjuju se u lige muslimanskog svijeta sa pricom brze u Evropu! Brze u Evropu , ali bez Srba! A Srbi se u Sa mogu prebrojati na prste dvije sakate ruke! Tvoje ubacivanje rijecu u moja usta i prebacivanje da sijem mrznju je ocigledna i tipicno za bosnjake kad se nadju u nezgodnoj poziciji! Smile
Evo mojih argumenata http://www.nezavisne.com/dnevne/dogadjaji/dog06032006-02.php
« Poslednja izmena: 13. Jun 2006, 14:49:43 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
E mohaba mohaba providan si kao onaj tvoj Efendija Ceric, koji Bosnu prikazuje kao zemlju muslimana. A sicusni odbornici opstine koju niste mogli dobiti u ratu vec vam je poklonjena uclanjuju se u lige muslimanskog svijeta sa pricom brze u Evropu! Brze u Evropu , ali bez Srba! A Srbi se u Sa mogu prebrojati na prste dvije sakate ruke! Tvoje ubacivanje rijecu u moja usta i prebacivanje da sijem mrznju je ocigledna i tipicno za bosnjake kad se nadju u nezgodnoj poziciji! Smile
Evo mojih argumenata http://www.nezavisne.com/dnevne/dogadjaji/dog06032006-02.php

za one kojima nije mrsko otvoriti stranicu,vidjet ce da se nigdje ne spominje pripajanje Istocnoj Ilidji(RS),a za one koji ne zele da provjere evo samo jedan dio tog teksta koji demantuje tvoje ocigledne lazi.
.."U Udruženju građana Demokratska inicijativa sarajevskih Srba (DISS) sa sjedištem na Ilidži, kažu da je ovo ishitrena odluka OV Ilidža, te da se za ovakve inicijative mora povesti šira rasprava. Kažu da ne osporavaju udruživanja građana u različite asocijacije, ali da je prioritet izgradnja statusa Ilidže kao gradske opštine. "

Sto se tice rata,i osvajanja teritorije,to je vec poznata stvar.Zna se vrlo dobro sta je bilo.Godinama se pokusava lazima stvoriti lazna slika i ugrozenost srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Lazna ugrozenost muslimana u Alijnoj fildzan drzavi bila je vise nego ocigledna , kao ubacivanje mudzahedina u tzv, yatvorene muslimanske gradove preko unproforovih vozila! Sistematsko krsenje primjerja kad je god potpisano! Namjestena
stradanj muslimana *Markale I i II, Vase Miskina , Srebrenica * te ostale Alijine ratne rezije koje su kostale zivote mnogih neduznh muslimana! Vi ste samo zrtva Alijne promasene politike! Smile

A za one kojim nije mrsko da procitaju clanak iz Neovisnih Novina vidjece da ce Ilidza biti dio unije opstina turskog svijeta! Sto se da zakljuciti da se Ilidz uclanjuje u Azijsko/Africku uniju!
« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 13:49:59 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Lazna ugrozenost muslimana u Alijnoj fildzan drzavi bila je vise nego ocigledna , kao ubacivanje mudzahedina u tzv, yatvorene muslimanske gradove preko unproforovih vozila! Sistematsko krsenje primjerja kad je god potpisano! Namjestena
stradanj muslimana *Markale I i II, Vase Miskina , Srebrenica * te ostale Alijine ratne rezije koje su kostale zivote mnogih neduznh muslimana! Vi ste samo zrtva Alijne promasene politike! Smile

A za one kojim nije mrsko da procitaju clanak iz Neovisnih Novina vidjece da ce Ilidza biti dio unije opstina turskog svijeta! Sto se da zakljuciti da se Ilidz uclanjuje u Azijsko/Africku uniju!

Ovo se desava kada neko nesposoban pokusava da lazno interpretira neku informaciju.Zasto sada spominjes Aliju i dogaje koji su poznati i o kojima postoji dovoljno tema za raspravljanje.Drugi put nemoj da svjesno iznosis lazi pa neces doci u situaciju da skreces sa teme zbog nemogucnosti da opravdas svoje postupke.Laz na kraju uvijek ispliva na povrsinu.
Da te podsjetim na tvoje rijeci:
.."Međutim ogorčeni Srbi i Hrvati po svojim mjesnim zajednicama skupljaju potpise za izdvajanje iz federalne Ilidže i prikljucenja Istočnoj Ilidži sa sjedištem u RS!"

Ne samo da je to laz,vec se ni u navedenom tekstu to ne pominje.Pa zar mislis da su svi budale a ti jedini pametan  Smile ipak mislim da je obrnuto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Lazna svjedocenja poturanje dokaza masakriranje i ostale gadosti uveo je tvorac i najveci zlocinac a sada je i rahat od sveg Dedo Alija ! Ubitacnu politiku nastavljas ti i tebi slicnim! Ovo mogu da protumacim kao vjekovna zavisnost os Srba i nesposobnost da zivite sami! Ako nisu Srbi u pitanju tu su onda razlicite dzamahirije iz Afrike i Azije! Ja sam razgovarao sa dugogodisnjim prijateljem iz Istocne Ilidze koji mi je potvrdio da ovi vise nece sa vama! Njegov deda u svojoj stnbenoj jedinici zagovara peticiju o cijepanju na Ilidze tamo gdje je to moguce i sto je najvaznije starac se vise ne boji zadrtih vehabija koji zive ispod njega! A ja mu zelim puno srece!
Sukob navijaca u Mostaru dokaz je velike bosnjacko-hrvatske ljubavi u tom gradu! A kad se sjetim one parole Mostar jedan grad!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Naravno,I ova informacija je tacna kao i ona koju si zapoceo. Smile
Mislim da si pokazao ko si i sta ti je namjera,zato razguli i nemoj me vise zamarati svojim lazima i obmanama.Razgovaram samo sa ozbiljnim osobama,sto za tebe,nazalost,ne mogu reci.
Razligu mali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Bosnjaci , mogu ruku pod ruku sa Hravtima, jer lijepo je moj pokojni deda govorio!
Pusti jednog mulimana za sto i daj mu obilje hrane i pica, a jednog stavi u vrecu i sjedi na njega onaj sto ti misli u vreci misli ti i onaj za stolom!
Vi ste obicni prevaranti i sa vama covjek ne treba nista da ima!
Zato samo oodcjepljenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.