Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Binić junior prvo pojačanje  (Pročitano 263 puta)
22. Jun 2005, 06:20:01
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Binić junior prvo pojačanje
Sin nekadašnjeg asa najtrofejnije generacije crveno-belih bio juče na prozivci, ali njegov prelazak u Crvenu zvezdu još nije ozvaničen, jer se čekaju dokumenti iz praške Slavije

Protekla sezona završena je bez i jednog trofeja, sa katastrofalnim porazima na evropskoj sceni, na kraju i ostavkom kompletnog Upravnog odbora i predsednika Dragana Džajića, što znači da Crvena zvezda u novoj fudbalskoj godini startuje bukvalno od nule. Ratko Dostanić, šef struke crveno-belih, izvršio je juče prozivku igrača i na taj način označio početak priprema. Cilj je poznat: Povratak trofeja na "Marakanu"!

Nisam se još trkao sa ćaletom

Vladan Binić, prvo pojačanje Crvene zvezde, ne krije oduševljenje što se obreo na "Marakani":
- Saigrači su me zaista super primili. Šta mogu da očekujem u predstojećoj sezoni? Pa, to još ne znam. Videćemo kako će sve teći na pripremama - kaže desni spoljni igrač crveno-belih Vladan Binić.
Koliko poznajete Beograd?
- Malo. Više poznajem Kruševac, pošto sam tamo provodio značajniji deo svog vremena.
Ko je brži: Binić senior ili Binić junior?
- Uh, teško pitanje, jer se još nismo trkali. Ima vremena, proverićemo ko je brži - uz osmeh je poručio Binić.

Završio bih karijeru u Zvezdi, ali...

Iako su Marka Pantelića svi preselili u turski Bešiktaš, kapiten Crvene zvezde pojavio se juče na prozivci.
- Kao što vidite, tu sam. Da li ću ostati na "Marakani" najviše zavisi od kluba, koji je meni najvažniji i koji mi je najbolji menadžer. Verujte da je diskutabilno pričati sada da li sam bliži odlasku ili ostanku. Što se mene lično tiče, najradije bih karijeru završio ovde, ali znamo kakva je situacija u našem fudbalu i da se dobra ponuda teško odbija. Jedino bi mi bilo krivo da kompletne pripreme odradim u Zvezdi, pa da onda odem - priznao je Pantelić.

Prozivci se odazvalo više od 20 igrača. Nikola Žigić i Milan Dudić dobili su dodatna tri dana odmora, zbog reprezentativnih obaveza usled nedavnog gostovanja plavih u Kanadi. Nije se pojavio Dragan Bogavac (javio da će zakasniti), Dragan Stančić (povratak u OFK Beograd ili inostranstvo), a ni Goran Popov koji će karijeru nastaviti kao pozajmljen igrač u nekom drugom klubu.

Prvo pojačanje Zvezde je Vladan Binić, sin Dragiše Binića. Binić junior branio je do sada boje češke Sparte, međutim, još nije potpisao ugovor sa crveno-belima, jer se čekaju dokumenti iz praškog kluba.

- Očekujemo da naša administracija završi transfer Binića, a za druga pojačanja zahtevam malo strpljenja - spušta loptu na zemlju Dostanić. - U kontaktu smo sa pojedincima i ostaje da se vidi šta će biti realizovano. Igračima smo poželeli srećnu sezonu. Vrlo dobro znaju da ih čeka pakao od rada i sezona u kojoj moraju da pokažu svoj kvalitet.

Dakle, Nikola Trajković, Igor Burzanović i Milan Purović su još na "stend-baju". Dostaniću se na raport javio i Boban Stojanović, koji je prethodne dve godine proveo na "kaljenju" u čačanskom Borcu, kao i Boban Bajković i Nikola Beljić, koji su prošlu sezonu proveli na pozajmici u Jedinstvu iz Uba.

Trener crveno-belih je na jučerašnjem okupljanju savetovao igrače da ne treba da se zamaraju aktuelnom sutuacijom oko izbora novog predsednika Zvezde.

- Ne možemo da se krijemo iza nekih stvari koje nisu u vezi sa nama. Nismo tu da se bavimo politikom, već da treniramo. Na nama je samo da profesionalno radimo svoj posao.

Plan i program priprema odavno je poznat:
- U Beogradu smo do ponedeljka, gde će igrači podeljeni u tri grupe odraditi neophodne medicinske testove na VMA. Zatim sledi put u Sloveniju na prvu fazu priprema i tamo ćemo ostati do 9. jula. Za to vreme planirano je da skoknemo do Austrije, gde ćemo učestvovati na jakom turniru. Odmah posle toga vraćamo se u prestonicu, a od 13. do 27. jula konačnu glazuru udarićemo u Austriji - zaključuje Dostanić.
G. Božanović

(02. May 2007, 21:38:36)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.