Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: San-da se najezis!  (Pročitano 5829 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Mislim da taj san ne znaci nista konkretno ali eto ipak se odrazava na psihu, mislim da bi najbolje bilo da porazgovaras sa nekim psihologom ili psihijatrom.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da taj san ne znaci nista konkretno ali eto ipak se odrazava na psihu, mislim da bi najbolje bilo da porazgovaras sa nekim psihologom ili psihijatrom.

Ja sam ovo pitanje postavio prvo na psiholog online, a pošto nisam dobio na njega odgovor, možda mi ovde neko može pomoći:

U zadnje vreme  snovi koje sanjam, mi se u vrlo kratkom periodu i ostvare. Pocinjem da se plasim svega ovoga.

Secam se tako da je i moj pokojni otac govorio kako mu se ono sto sanja i ostvari, a jednom prilikom je rekao da je sanjao svoj grob na kome je pisao datum njegove smrti.
I taj san mu se ostvario, tacno na taj dan je i umro.

Navescu samo dva moja najsvezija primera:

Prvi san:
-Sanjam da je petak, pijacni dan. Odlazim na pijacu da kupim mob. telefon. Tu dolazim do prve tezge sa telefonima i posto nema "Samsung-D-500", pitam ga gde bih ga mogao pronaci. Trgovac mi kaze: "Idi malo napred kod one tezge i reci onoj zeni da sam te ja poslao". Odlazim, nadjem tezgu i tu zenu, kupim telefon i probudim se.

Dakle, prosao je prvi petak, nisam otisao na pijacu i ja sam zaboravio na taj san. Medjutim sledeceg petka, po ustajanju sam otisao na pijacu i kupio telefon tacno po scenariju koji sam gore opisao.

Drugi san - najsveziji...
Mojim putnickim vozilom stojim u koloni vozila na raskrsnici i cekam da se ukljucim u saobracaj. Bio sam jedno 4 - 5 po redu od raskrsnice. Iz suprotnog pravca dolazi drugo vozilo, prelaza u moju traku i udara u moj prednji deo i ja se budim.

Desetak dana sam izbegavao tu raskrsnicu i odlazio i dolazio sa posla zaobilaznim putem. Iz nekog razloga sam zaboravio na taj san. Posle 7-8 dana na toj raskrsnici, iz suprotnog pravca je dolazilo vozilo, i iz cista mira skrenulo u moju traku, i sve kao u snu.

Da se najezis...

Da li je rec o nekom poremecaju, fenomenu, ili necem trecem, zbog cega bih se trebao zabrinuti. O cemu se ovde radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
možda ti san ne predviđa buduće situacije, nego ih prouzrokuje...odnosno uradiš onako kako se sećaš iz sna.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Mislim ne znam sta da kazem na to imam neke svoje teorije ali time ipak trebaju da se pozabave neki ljudi koji su jako iskusni i imaju rutinu sa tim stvarima. Znaci pusti za sad psihijatra nadji nekog profesionalca za tumacenje snovca i same ljudske potsvesti
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@nensi

takav san koji sanjash kako kazes vishe od dva meseca ne predstavlja nikakvo upozorenje ,jer su snovi upozorenja obichno kratkotrajni, ne ponavljaju se dugo i prestanu.Tvoj san ima veze jedino sa tvojom podsvescu ( ovo govorim iz iskustva i to veoma velikim iskustvom sa snovima).
Mislim da je u pitanju problem koji duzhe vreme ne mozes da resis, pa je zaboravljen ili potisnut u drugi plan, ili najverovatnije psihichko nezadovoljstvo nechim shto nisi jos u stanju da sagledash.Imala sam vrlo slichne snove,trajali su i mnogo duzhe od tvojih.Dobra vest je da ce prestati,bez obzira shta ih u stvari izaziva.Potrebno je da pokusas da se ne opterecujesh njima,jer to samo unosi dodatni nemir u tvoju podsvest koja se prilagodjava svakodnevnom zhivotu i mislima.

@zoxx

Moja jako dobra prijateljica vec 27 godina zhivi sa tim fenomenom.Njeni snovi chak idu toliko u detalje,da je to da se najezis.Jednom me je zvala dok sam zhivela u Moskvi i rekla mi da me je sanjala kako pricham sa njom telefonom i na sebi imam zelenu majcu,crni shal,stojim u gacama,jer josh nisam stigla da se obuchem skroz i rekla je sledece :"Samo,provalila sam da si se osisala kao Kleopatra i ofarbala u crno.I sad si zaustila da kazes da te neka Tina ofarbala." (Tina-devojka koju sam upoznala nedelju dana pre u zgradi i ta moja drugarica nikako nije mogla da zna da ta osoba postoji).  Smile
Mislim da skoro svaki chovek ponekad bar sanja po neki prorochki san.Ono shto je najvazhnije u celoj stvari je da se ne zanesete suvishe svojim "mocima" i da ne pochnete da zhivite kroz svoje snove.Snovi su deo nas samih,nase zelje,nashe skrivene patnje,strahovi i nedoumice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pozdrav  Smile

Probaj ovo pre nego sto legnes ako svake veceri sanjas taj san znaci pre nego sto legnes ponavljaj sebi " veceras cu da postanem lucidna u snu imacu kontrolu na mojim snovima" i tako sve to ponovis nekoliko puta i zaspis fora u svemu tome je da ubedis svoju podsvest da ti imas kontrlou nad snom a ne podsvest ako ne uspe prvo vece probaj sledece..... i jos nesto kada ono ponavaljas naravno mozes i sama da smislis na primer hocu da postanem lucdina u snu itd.... samo to ponavalja nemoj da menjas red reci na primer "hocu da postanem lucidna u snu" pa drugi put kad izgovaras kazes "hocu da postanem svesna u snu " to nece da upali samo  ponavaljaj prvu recenicu koju si izgovorila upalice 100% samo treba da ubedis svoju podsvest da dobijes kontrolu nad snovima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Stvarno sam u poslednje vreme imala nekoliko traumaticnih situacija i mnogo problema sto je verovatno uzrok tim snovima.Zaista sam svima zahvalna sto mi dajete savete koji ce mi,nadam se,pomoci da se oslobodim tih snova.Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pozdrav  Smile

Smiley))) Jos nesto cim postanes lucidna imas kotrolu nad snovima i mozes da ih menjas tvojom voljom mozes cak da kreiras neki drugi ili samo da izmenis taj horor u neki zabavn san ili da otkrijes zasto sanjas taj horor san.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Nancy, come to Freddy  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
I see dead people ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.