IN < - Samsung I7500 Galaxy - >LO << < (18/24) > >> :: Odgovori! |
| Autor: Mikele : |
| New Samsung Galaxy I7500 Firmware Update Now Available Samsung have today released a new firmware update for their Galaxy GT-I7500 Android phone. This new Android firmware update isn't the Donut update, but is a specific update for the Samsung handset that is believed to provide better device stability and improved battery performance. Also included in the update is a new app "Switchers", that allows Galaxy users to switch off/on their GPS,Wi-Fi, and Bluetooth connectivity along with auto-sync support from the programs menu. The new firmware version IH8 is available through Samsung's New PC Studio which is currently only available for Windows users. Edit: It appears that some users are experiencing issues with voice calls and data connections after applying the update. If you're having similar issues we recommend you backup all your phone info/data and perform a hard reset of your handset (Settings -> SD card & phone storage -> Factory data reset). Izvor |
| Autor: Sreta66 : |
| Imam telefon vec mesec dana i posle pocetnik razocarenja zbog "plavog zuba" i sitnih zamerki,shvatio sam da je ovaj telefon za svaku pohvalu!!!Task manager i ostali dodaci cine da Android operativni sistem zasija u pravom svetlu.Na zalost za root-ovanje treba malo vise vremena a ja nisam uspeo da izdvojim dovoljno...U svakom slucaju telefon je stvarno perverzija.Posavetovao bih svakom da ga kupi jer je zaista uzivanje koristiti ga.Najvece prednosti svakako je displej koji jede malu decu i vrh izrada samog aparata!!! |
| Autor: djooka : |
| Citat: Sreta66 28. Sep 2009, 00:39:21 Imam telefon vec mesec dana i posle pocetnik razocarenja zbog "plavog zuba" i sitnih zamerki,shvatio sam da je ovaj telefon za svaku pohvalu!!!Task manager i ostali dodaci cine da Android operativni sistem zasija u pravom svetlu.Na zalost za root-ovanje treba malo vise vremena a ja nisam uspeo da izdvojim dovoljno...U svakom slucaju telefon je stvarno perverzija.Posavetovao bih svakom da ga kupi jer je zaista uzivanje koristiti ga.Najvece prednosti svakako je displej koji jede malu decu i vrh izrada samog aparata!!! ...odlično uputstvo za root-ovanje http://rs442.rapidshare.com/files/286748897/i7500_rom_recovery_flash_root.pdf |
| Autor: Mikele : |
| Kad se uradi root-ovanje, jel se gubi garancija? Jel moze da se vrati na stanje pre root-ovanja? |
| Autor: Sreta66 : |
| Nisam pitao u Telenoru da li se gubi garancija ali mislim da je logicno da se gubi.Moze da se vrati na stanje pre root-ovnja ali samo ako nesto gadno ne zafrknes sa telefonom u toku samog procesa (NPR. ostanes bez baterije ili tako nesto)...Gde god sam citao u vezi root-ovanja obavezno predlazu da se uradi pre svega recovery image,ako nesto zafrknes da mozes da povratis sistem kasnije... |
| > Odgovori |
| ^ Povratak na viši nivo |
| >> Sledeća strana |
| << Prethodna strana |