Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telefoni koji se izdvajaju svojom neobičnošću  (Pročitano 753 puta)
19. Mar 2007, 01:37:54
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
NEC N902iS za razliku od drugih telefona ima integrisanu pretraživačku mašinu, fotografije se mogu automatski preneti na japanski pretraživač nazvan “Evolution Robotics” da bi se kasnije ponovo preuzeli. Telefon poseduje eksternu kameru rezolucije 4 megapiksela i internu 0,3 megapiksela, 2.5 inčni QVGA+ ekran, mini SD slot a teška je svega 114g i veličine 104 x 51 x 23mm.

NEC N908 u svom ultratankom kućištu koje je svega 12.8mm, ima kameru rezolucije 1.3-megapiksela, dualne stereo zvučnike, mikro SD slot za memorijsku karticu, ekran osetljiv na dodir, Bluetooth, i USB konektivnost. Začuđujući minijaturne razmere su postignute na račun odsustva tastature umesto koje za sve impute koristite ekran osetljiv na dodir.

Samsung P900 - ima rotirajući 2.2″ TFT-LCD ektan, T-DMB podršku (Terrestrial Digital Media Broadcasting), mogućnost pravljenja i gledanja video snimaka, dualne zvučnike, 128 MB ugrađene memorije, MP3 plejer i Bluetooth konektivnost sve to spakovano u kućište razmera 94.5 x 47.5 x 26.6 mm, težine 124 grama.
Vectrotel X8 - štiti vaše telefonske razgovore od prisluškivanja šifrovanjem razgovora pomoću 1024-bit Diffie-Hellman tajne razmene kojom se razgovori šifruju u 128-bit brojeve, što znači da bi vam za dešifrovanje poruke uz pomoć 1000 kompjutera trebalo 1019 godina. Takođe poseduje QVGA ekran rezolucije 240 x 320 piksela, kameru rezolucije 1,3 megapiksela, Bluetooth, i USB konektivnost.

Music Porter X - napravljen je u stilu vojne opreme, dostupan u safari zelenoj boji. Poseduje Macromedia Flash za njefov korisnički interfejs takođe napravljen u stilu oružanih jedinica. Ima sjajan, svetao i oštar 2.8-inčni LCD , ekran VGA kameru, USB konektivnost i ugrađen muzički plejer.

Telefon sa dva ekrana - Alloy Total Product Dizajn je promovisao telefon koji je dobio naziv “The Polygon”, a karakteriše ga to što ima dva ekrana, stndardan ekran visoke rezolucije za razgledanje podataka i drugi ekran osetljiv na dodir za pristup meniu i njegovim opcijama. Na standardnom ekranu je moguće ugodno gledati televiziju ili pretraživati internet, drugi ekran je osetljiv na dodir i koristi za navigaciju kroz opcije telefona i raznorazne dostupne medije.Izvor:www.mobilni.info

(01. May 2007, 10:34:39)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

necn902iS.jpg
(5.91 KB, 100x126)
necn908.jpg
(7.67 KB, 100x146)
samsungp900.jpg
(4.06 KB, 100x141)
Music Porter X.jpg
(8.82 KB, 100x146)
The Polygon.jpg
(7.16 KB, 100x144)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
Zanimljiva tema za diskusije, evo meni je zapao za oko ovaj samsmun p900 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
A meni se svideo ovaj Music Porter,rado bih ga pazario - 2.8 inch-ni ekran,bre!I mnogo mi mocno izgleda,jos da je smartphone...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
A meni se svideo ovaj Music Porter,rado bih ga pazario - 2.8 inch-ni ekran,bre!I mnogo mi mocno izgleda,jos da je smartphone...
Meni bi se pak najviše svidjalo kada bi jednom naučili da koristite pretragu i ne bi raspravljali u sto tema o jednom uredjaju!

Telefon koga spominješ smo obradjivali još u aprilu prošle godine: [Novi Symbian FOMA telefon - Mitsubishi "Music Porter X"!]

Onda, opet je neko prošle godine isti predstavio u temi: http://forum.burek.com/index.php/topic,158312.0.html - Najbizarniji mobiteli na svijetu

....................

« Poslednja izmena: 19. Mar 2007, 18:12:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
OK,ali nisu svi telefoni koji su pomenuti vec predstavljeni u nekoj temi,zar ne?Da sam koristio pretragu,mogao sam time eventualno iskasapiti ovaj clanak,izbaciti jedan ili 2 modela,i to je to.Inace,ovaj sajt ima tako matore vesti da je to cudo,vise ih necu posecivati.Ne mogu da verujem da nesto sto je predstavljeno u aprilu 2006.,kod njih stoji kao poslednja vest?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
OK,ali nisu svi telefoni koji su pomenuti vec predstavljeni u nekoj temi,zar ne?Da sam koristio pretragu,mogao sam time eventualno iskasapiti ovaj clanak,izbaciti jedan ili 2 modela,i to je to.Inace,ovaj sajt ima tako matore vesti da je to cudo,vise ih necu posecivati.Ne mogu da verujem da nesto sto je predstavljeno u aprilu 2006.,kod njih stoji kao poslednja vest?!?
To ti je ono što ja trubim ovde nedeljama - jednostavno, neko je video računicu u tome da mobilne telefone predstavlja i do godinu dana ranije pre nego što se i pojavi "misao" o tome da se puste u zvaničnu prodaju tj., masovnu proizvodnju i otuda i tolika kašnjenja i čudjenja!
Više se nezna šta je nov aparat a šta star i izgustiran. Ispade da je neki uredjaj izgustiran i pre nego što se pojavio u prodaji - eto!

Što se tiče ove teme, imali smo mnogo sličnih u kojima se zbirno predstavljaju različiti modeli mob. telefona i par njih je zaključano usled pritužbi raznih sajtova da je materijal pokupljen sa njihovih strana nelegalno postavljen ovde. Pored ovoga, takve teme u kojima se nagomilavaju informacije o raznim mob. uredjajima ne pružaju pregledan izvor informacija o odredjenim modelima i brzo zastarevaju i postaju neupotrebljive!
Kako hoćeš, ja bih radije da se otvaraju teme o pojedinačnim modelima koji nešto iole znače i imaju šta da pruže nego da se zbirno predstavljaju različiti modeli u jednoj temi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
U pravu si,ja sam za jedan lock na ovu temu,ionako je ovo sve zanimljivo samo na prvu loptu,gotovo niko ne razmislja ozbiljno o kupovini ovih modela.Ja sam slucajno natrcao na ovo,pa rekoh,bice nekom zanimljivo,i meni je bilo u tom trenutku,cak mi se stvarno svideo ovaj 2.8 inch-ni fon,ali objektivno ne postoji interesovanje za ovakve "skalamerije"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
U pravu si,ja sam za jedan lock na ovu temu,ionako je ovo sve zanimljivo samo na prvu loptu,gotovo niko ne razmislja ozbiljno o kupovini ovih modela.Ja sam slucajno natrcao na ovo,pa rekoh,bice nekom zanimljivo,i meni je bilo u tom trenutku,cak mi se stvarno svideo ovaj 2.8 inch-ni fon,ali objektivno ne postoji interesovanje za ovakve "skalamerije"...

Aj kako hocete mozemo i lock mada sam ja mislio da cemo svasta pricati ovde ali otprilike da nema sta mnogo da se prica tako da sto se mene tice moze lock Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.