planiram vec mesec dana da smislim najbolji nacin da prekinem moj mizaran i bedan zivot nemam devojku nemam posao znaci bez razloga za zivot :cry: razmisljam da popijem kutiju nekih jakih lekova i da se zakljucam u sobu da me niko ne moze spasiti
pogresno sam napisao ljudi iz moje okoline bi me osudili na takvo razmisljanje a ljudi iz http://www.centarsrce.org/ su jako ljubazni i zena mi jako prosirala poglede na moju stvar
Nemojte lok, posle ce samo da otvara Vol.2, Vol.3, itd...mislim, kada nadje posao jebace ga sef, nema devojku?! Ozenice se pa da vidis muke. A kada dodju deca i usrane peleneeeee....zbogom okrutni svete, ima na svakih 5 minuta da se zakljucava i guta saku pilula. Neverovatno.
planiram vec mesec dana da smislim najbolji nacin da prekinem moj mizaran i bedan zivot nemam devojku nemam posao znaci bez razloga za zivot :cry:
I to ti je ultra zivotni problem zbog koga bi oduzeo zivot?
Posao nema jedno milion ljudi u Srbiji a bez devojke itekako mozes da zivis. U odnosu na ljude koji stvarno imaju zivotne probleme tvoji i nisu tako teski.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"