Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bez razmišljanja o (mogućem) promašaju  (Pročitano 926 puta)
20. Apr 2007, 08:50:20
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Bez razmišljanja o (mogućem) promašaju

Nekada je veliki problem za pokušaj flertovanja, pa i za komunikaciju uopšte, muško-žensku ili neku drugu, strah od promašaja. Ukoliko je ikako moguće, na taj strah bi trebalo zaboraviti ili ga ignorisati, jer može da onemogući bilo kakvu komunikaciju.

Naravno, (skoro) svakom je stalo do toga kakav će utisak ostaviti na sagovornike. To je normalno i to je u redu. I nervoza, ako baš i niste navikli da ste u društvu, ili ako se osećate nespretno i zbunjeno u prisustvu suprotnog pola, sasvim je normalna. Ono što napravi problem jeste kada je strah toliko jak da sebi u startu zacrtate da ćete sigurno u toku razgovora napraviti budalu od sebe pred svima, da će se sigurno nešto loše desiti, da ćete sigurno nešto "lupiti"... Kad sebe ubedite u to, vrlo je verovatno da će se nešto slično zaista i desiti - makar u vašoj glavi (verovali ili ne, uopšte nije isključeno da vam se čini da čudno govorite, da se osećate isprepadano, da se pitate šta li će svi misliti o vama kad se ponašate toliko smušeno, a da zapravo okolini delujete sasvim normalno, što vam potvrdi i prijatelj koji je sve vreme stajao pored vas a vi ga kasnije pitate da li ste delovali čudno).

Jedan deo tog straha čini i to što imate neka očekivanja od razgovora s određenom osobom (recimo, muškarcem ili ženom koji vam baš izgledaju interesantno i kao da bi mogli jako da vam se dopadnu). Zato bi strah mogao da bude ublažen time što ćete sebe navići na to da se upuštate u razgovor s osobama koje vam deluju zanimljivo, ali bez ikakvih očekivanja - da kažete sebi da razgovarate s njima zato jer želite da razgovarate s njima, i to je to. Kad nema očekivanja koja valja ispuniti, teško da može da bude promašaja.

S vremenom, kad se naviknete na to da pričate s osobama suprotnog pola samo zato što vam se priča s njima, bez obzira na to da li bi to moglo da se razvije u nešto, činićete to sve češće i sa sve manje straha - a kako vi budete opušteniji, tako ćete se i sagovornicima više dopadati, pa će promašaji zaista biti retki.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Citat
Ukoliko je ikako moguće, na taj strah bi trebalo zaboraviti ili ga ignorisati, jer može da onemogući bilo kakvu komunikaciju.

potvrdjujem iz lichnog iskustva
 Smile

Citat
S vremenom, kad se naviknete na to da pričate s osobama suprotnog pola samo zato što vam se priča s njima, bez obzira na to da li bi to moglo da se razvije u nešto, činićete to sve češće i sa sve manje straha - a kako vi budete opušteniji, tako ćete se i sagovornicima više dopadati, pa će promašaji zaista biti retki.

potpuna istina

kada se ovo shvati, svaka/svaki moze biti vasha/vash
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Reći ću vam kako sam ja riješio taj problem.

Kao mali sam bio dosta sramežljiv i povučen...no kada sam ušao u pubertet to se promijenilo...I znao sam negdje u sebi jednom da moram probiti led na ovaj ili onaj način .

Odabrao sam jednu djevojku na autobusnoj stanici, plave oči i kosa...znam ju ovako iz viđenja. Ništa posebno. Čekao ju da dođe na stanicu i mrtav hladan joj rekao da mi se sviđa, ostavio broj, uzela ga je, ja otišao...Isprva mi je srce jako kucalo, bio sam glup sam sebi itd, ali mogu reći kada je prošlo sat vremena osjećao sam se jako dobro zato jer sam to učinio jednom i bio svjetan da će sljedeći put biti mnogo lakše ? A ona...drugi dan sam vidjeo da ima dečka no uvijek kad se sretnemo nasmije mi se onako jebozovno Wink Nastavak vjerojatno slijedi....

Poanta je u tome da to morate učiniti samo jednom i svako sljedeći put će biti sve veća rutina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Citat
Kad nema očekivanja koja valja ispuniti, teško da može da bude promašaja.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
kada si dovoljan sam sebi tada se baš svi lijepe na tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sto jes jes  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.