IN < - Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu - Future Fair 2023 - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Elena Simic :
Tradicionalni sajam obrazovanja i stipendija "Future Fair” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Beogradu 31.  oktobra 2023.    

U fokusu ovogodišnjeg Future Fair sajma su zemlje engleskog govornog područja.    

Datum: 31.     oktobar 2023 (Utorak), 17:00 - 20:00
Mesto: Hotel Hajat, Milentija Popovića 5, Novi Beograd
Organizacija: Future Option - Agencija za studiranje u inostranstvu
Future Fair 2023 - Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu​

Na ovogodišnjem sajmu će se predstaviti veliki broj univerziteta i koledža, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja kao sto su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i druge.     

Imaćete priliku da saznate sve o opcijama studiranja, od osnovnih,master i doktorskih studija do stručnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za dalji nastavak studija.     

Na ovom sajmu posetioci će moći i da se informišu o uslovima studiranja u inostranstvu, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u inostranstvu i razgovaraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.     

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da se informišu i savetuju o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja.     

Šta možete da očekujete na sajmu:​

Saznajte sve ponude prestižnih univerziteta, koledža i škola jezikaOtkrijte univerzitete po svom izboruInformišite se o opcijama za diplomu, od kurseva, stručnih programa, osnovnih i master studijaIstražite širok spektar dostupnih stipendija (do 50%)Savetovanje, procenu profila i mogućnosti na licu mestaBirajte opcije iz različitih oblasti studija, uključujući IT, inženjering, dizajn i umetnost,ekonomije, medicine, biznisa i menadžment i još mnogo drugihZašto bi studije u inostranstvu i Future Option trebali da bude vaš savršen izbor​Upoznajte naše globalno priznate i prestižne partnerske univerzitete i školePružamo individualno savetovanje i uputstva na osnovu vašeg profilaSveobuhvatna podrška od aplikacije do vize i daljeMaksimizirajte uštedu vremenaIskoristite našu visoku stopu uspešnosti dobijanja vizaPružamo sve neophodne usluge na jednom mestu: OSHC osiguranje, saveti i uputstva za smeštaj, prevođenje dokumenata itd.     .     .     Obezbedite mogućnost sticanja radnog iskustva tokom i nakon studija
Još razloga da odaberete Future Option​

Partneri smo sa preko 200 vodećih univerziteta širom svetaPružamo kompetnu pomoć pri upisu studija i podnošenju zahteva za studentski vizuNaši savetnici su iskusni i pristupačniDirektan kontakt koji studenti imaju sa institucijama i brže dobijanje odgovora na prijavuViše od 1000 studenata upisano na studije širom sveta
Vidimo se na sajmu!​

Sačuvajte 31.  oktobar u svom kalendaru za ovaj jedinstven događaj koji može da vam promeni život!

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.     

* Nakon uspešne registracije, dobićete potvrdu na vaš email

Future Fair 2023​
Datum: 31.      oktobar 2023 (Utorak), 17:00 - 20:00
Mesto: Hotel Hyatt, Milentija Popovića 5, 11070 N.     Beograd
Organizacija: Future Option - Agencija za studiranje u inostranstvu

Autor: gospodin vučić :
dali može besplatno
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo