Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvrstavanje poziva na 6600  (Pročitano 761 puta)
25. Nov 2004, 17:10:10
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ima li neko neku konstruktivnu ideju, iliti software koji bi mi omogucio sledece. Napravio sam jedan profil koji sam nazvao VAZNI LJUDI. To je profil gde mi zvoni telefon samo za odredjene ljude, dok za ostale samo prikazuje na ekranu da neko zove. To je ok, ali hteo sam da napravim sledecu varijantu. Da mi za odredjene ljude telefon zvoni, a za sve ostale samo da vibrira. Da li znate da li bi to moglo da se izvede?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto ne omogucis vibraciju sve vreme, tako da kad te zove neko on ne zvoni ali i dalje vibrira. Zaista nisam imao nikad takve potrebe da bih znao kako to da odradis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa vibracija je isto jedan od nacina za obavestenje o pozivu, tako da telefon i nju dozivljava kao zvono, sto u prevodu znaci da ako zvoni i vibrira onda to radi stalno, ne moze se to razdvojiti.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako se prikazuje samo na ekranu da neko zove to znaci da se ne cuje ton, ton nema veze sa vibracijom odvojeno se i pale i gase
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne moze, upravo sam probao. Znaci ukljucena je vibracija u tom profilu, ali ona je aktivna samo kada telefon i zvoni, a telefon zvoni kada zove neko ko se nalazi u grupi ljudi za koje sam stavio da mi telefon zvoni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Onda lepo uzmi snimi tixi ili prazni amr u trajanju od 5 sekundi postavi ga kao zvono druge grupe i imas resen problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
160
nije to dzaba Wink
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, moze i tako, mada nije bas tako lako. Hvala u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To je ekstremno lako, ne zahteva nikakvo znacajno podesavanje ili bilo sta slicno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nije uopste lako, a evo i zasto. Samo, objasnicu ti sta hocu, ali ako to ne budes shvatio kao neki poziv za svadju ili kao nesto sto te nervira. Znaci samo me zanima, onako, kako bi se to moglo uraditi, necu propasti ako to ne uradim.

Znaci ovako. Ti upravo svima govoris da ako kupuju symbian phone, trebaju da znaju po nesto o njima i da ne kupuju ako ne znaju nista sa njima da urade. Ja se slazem sa time i mislim da su to jako mocne spravice i zato hocu da iskoristim maksimum od njega.

Sada cu ti objasniti sta sam uradio da bi ti bilo lakse da shvatis sta hocu da uradim i zasto to ne moze da se uradi ovako kako si ti rekao.

Sve ljude iz imenika svrstao sam u odredjene grupe kao sto su prijatelji, porodica, fakultet i tako dalje. Na kraju sam napravio jos jednu grupu koju sam nazvao vazni ljudi i u koju sam uneo samo neke od ljudi iz svake od ovih grupa. Onda sam napravio profil koji sam nazvao vazni ljudi i u kome sam stavio da mi telefon zvoni samo za tu grupu. To znaci da telefon zvoni samo za odredjene ljude, a posto su ti ljudi izvadjeni iz vec definisanih grupa, od kojih svaka ima svoju melodiju, svaka osoba za koju mi telefon zvoni ima posebno zvono, sto opet znaci da prema vrsti zvona mogu da prepoznam bar otprilike ko me zove.

E sada. Ako bih uradio to sto si mi predlozio, onda bih morao da svim grupama stavim taj mute tone sto bi onda znacilo da i kada neko od tih ljudi, koji se nalazi u grupi vazni ljudi zove, ja to ne cujem jer nece biti zvona za tu osobu. Mogao bih eventualno da stavim kao zvono opste da mi bude neka mute melodija, ali to opet onda resava stvar samo za ljude koji uopste nisu u grupama, odnosno imenuku, sto skoro i da nema onda svrhe.

Kapiras sada sta ja hocu i da to ne moze ovako da se izvede. POnavljam jos jednom, nije mi ovo nesto preterano vazno, cisto mi je palo na pamet kao dobra ideja, pa mi je zagolicalo mastu i zato sam i pitao da li neko ima neku ideju posto ja nemam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.357 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.