Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 13:47:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAD prisluskuje i domace razgovore  (Pročitano 7944 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
mislim da dolazi do zamene teza...
tema je SAD prisluskuje i domace razgovore... iz toga moze da se izvuce:

a) da ne prisluskuju pojedini Amerikanci svoje komsije, vec to organizovano radi njihova drzava, njihovi  celnici koji su demokratski izabrana na demokratskim izborima... e, sad... sto je izlaznost u SAD ispod 50%, samo govori koliko su oni nezainteresovani za to sto rade njihova vlada-vlast... jedino bune ili kad upadnu u jos jednu recesiju ili kad njihovoj vojsci neko pleme u npr. africi isprasi dupe..
b) SAD vec godinama prisluskuje nase razgovore... prema tome.. mozemo mi da skrecemo glavu i gledamo svoja posla, ali SAD vlada ce i dalje da gura svoj nos u nase stvari..

Takodje...
a) SAD nije jedina svetska sila koja tezi svetskoj dominaciji, ali je jedina sila koja to javno radi.. vec nekih vek i po... a, taj festival nasilja i smenjivanja legitimnih predstavnika u raznim zemljama dostigao je svoj krvavi vrhunac u 20. i 21. veku
b) zemlja imigranata... da... svi oni crnci su dobrovoljno prebaceni i ziveli u konc logorima...
c) stepen obrazovanja nije bajan, ali mi ne zelimo da budemo svetsa sila... a ni ovaj stepen obrazovanja ne bi bio dostignut da nije bilo tih komunista od kojih svi naprasno peru ruke... mislim, samo se setite gde su vam rodjaci... odakle poticu vasi roditelji... i bez samoobmana... molim vas.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mala konstantacija: mi se svi druzimo i boravimo u manje-vise drustvu koje smo sami birali, prema svojim nahodjenjima, znanjima, interesovanjima, slicnostima.... Tako da to ume da prevari. Konkretno, ljudi sa kojima se ja intezivno i svakodnevno družim mogu da ti budu sagovornici u bilo čemu, da ih interesuje šta pričaš, da prokomentarišu trenutna dešavanja itd. I ja sad, jelte, imam sliku u glavi kako smo mi Srbi jako pametan narod, razumemo sve, znamo sve, itd itd. I šta se desi: nađoh se jednom prilikom u nekom većem društvu, neobavezno ćaskanje, raspravljalo se o nekoj anegdoti iz naših života, i kaže moj drug: ma tad si me bacio u rebus, neću nikad da zaboravim.... Da bi me posle par minuta jedna devojka (crnka) koja ima 24 godine, pitala: Šta je to rebus?
Jesi li išla ti u školu? Jesam! I ne znaš šta je to rebus? Ne znam. Pališ me? Ne, mrtva sam ozbiljna....

I šta reći posle toga? I kako se ponašati?
Ili kad me je jedna koleginica pital sta je to par (cipela, pantalona jabuka) jer čuje ona da svi to kažu ali nije sigurna šta je par nečega. EEEEJ, par. Ja je pitam: znaš li šta je tuce, gros? Ne znam, kaze ona. Kao da živim u Zimbabveu. Mislim, malo je off topic, ali kada bi se sprovela anketa po Srbiji, kao sto je predložio kolegaforumaš, ali da se javno priznaju rezultati, ne bi mi bili bolji mnogo od Amerikanaca. Ne branim ja njih da se razumemo odmah. Ne volim ih, jer eto, zasto da ih volim.
Evo, i ucesnici ovog foruma, oni su deo jednog malog procenta ljudi koji ima pristup internetu u Srbiji, i jos manjem procentu koji ga koristi u privatne svrhe (jer znam dosta ljudi koji koriste na poslu i za posao, ali ni ne zna šta je forum, a takav bi u akenti izjavio: da, koristim internet), samim tim, podrazumeva se da ima neki nivo intersovanja iznad recimo moje keve, koju ne smatram za glupu ženu, ali za nju je problem-zadatak kada treba da zameni disk u DVD plejeru. To je jednostavno ne interesuje, i kraj. A da hoće, mogla bi da nauči. Nadam se da ste skontali šta sam hteo da kažem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 13:47:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.