Moskva: hitno realizovati strategiju o prestanku rada haga
Tanjug - Pre 3 sata i 19 minuta
MOSKVA - Ministarstvo inostranih poslova Rusije ocenilo je danas da je neophodno hitno realizovati usvojenu strategiju o prestanku rada Haškog tribunala.
Oslobađajuća presuda "bošnjačkom ratnom zločincu" Naseru Oriću još jedno je svedočanstvo pristrasnosti u radu Haškog Tribunala, neobjektivnosti prema jednim i snishodljivosti prema drugim učesnicima konflikta u bivšoj Jugoslavije i zamena pravosuđa ispunjavanjem političke narudžbine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Nasi su se usprotivili ali dzaba- slaba vajda kada imaju vecitu omcu oko vrata-sradnja sa haskim tribunalom. Ineka Rusi reaguju jer ce oni i ukinuti rad haskog tribunala-ionako ima malo vremena za opstanak -vremenski je limitiran rad tribunala a Rusi sa najavom obustavljanja rada i pre roka samo debelo ce da zejebu zapad i najzad nam malo pomognnu
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu