Znaci,cisto da pojasnim sta zelim da priupitam ovom temom. . . Posto postoji affiliate AdSense i radi na principu placanja po kliku na reklamu od strane posetilaca sajtu doticne osobe koja ga poseduje,da li je moguce da se organizuje grupa na ovom forumu npr,koja bi brojala od 100 + ljudi,koji bi svaki dan jedni drugima isli na sajtove i kliktali na bannere oglasa i tako jedni drugima zaradjivali pare?
Pitam cisto iz radoznalosti,jer ne posedujem sajt jos uvek,tek se edukujem samostalno za kreiranje,ali me zanima. Verujem da je protiv zakona,medjutim,sta nije danas?Zbog cega se mi obicni smrtnici ponekada ne bi udruzili i okoristili,sto politicari konstantno rade i niko im nista ne moze. . ?
daleko je to od zakona ... ali daleko si i ti od zarade
prvo sto to ovde sigurno nece biti organizovano ... jer predpostavljam da nema zainteresovanih ... a i nema toliko clanova koji aktivno posecuju ovaj deo foruma ... drugo sto namerne klikove google izvali ... i suspenduje ti nalog ... a onda od zarade ostanu ti samo lepa secanja ili mastarije
mozda bi to i moglo da radi nekako ... kazem mozda ... ali opet mislim da nema smisla ...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 01:55:52 od Fman »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!