Razmisljao sam i o nekim drugim filmovima,medjutim ovde me bas kopka...Inace,likovi za koje odgovarate su: Batman;Robin;Catwoman;Alfred;Joker;Harvey Two-Face;Riddler;Poison Ivy;Mr.Freeze i Pingvin. Moji predlozi: Batman-Christian Bale(trenutni Betmen) Robin-Taylor Lautner(lik iz Sumraka koji je meni antipatican kao i citava ta institucija,medjutim,po mom misljnju,bio bi dobar lik) Catwoman-Megan Fox(najbolja zena macka) Alfred-Michael Caine(trenutni Alfred Joker-Brad Pitt ili Mickey Rourke(prvi,jer bi mogao da iznese ulogu kao Ledzer(R.I.P),a drugi jer je prirodno sjeb**) Harvey Two Face-Al Pacino(ako bi glumio kao u Djavoljem advokatu i onako se dernjao,mislim da bi bilo bas fest) Riddler-Johnny Depp ili Nicolas Cage(nesto drugo ne bi bilo zabavno) Poison Ivy-Angelina Jolie(ne treba objasnjenje,prosto i jednostavno) Mr.Freeze-Hugh Laurie(Dr.House bi bio legendaran ako bi isto glumio kao u seriji-sarkastican i cinican) i Pingvin-Robert de Niro(mnogo dobra uloga za njega). Sta vi mislite?!
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora klody (Vreme: 16. Aug 2010, 13:08:57)
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.