Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara preko pika, da li mogu ista da uradim ?  (Pročitano 1856 puta)
04. Sep 2013, 15:30:57
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Kupio sam preko pika akusticnu gitaru.
Prodavac mi je rekao da su sve zice metalne, ali dosla mi je gitara ista sa slike samo sto su 4 zice ne znam ni ja od cega(ali metalne nisu), a dve su metalne, to se primjeti kad okinem zicu, cuje se jasno.
I plus zice su odmaknute od drveta oko 2cm, nemoguce je odsvirati akord, a na normalnim gitarama je razmak zica od drveta nekih 0.5 cm il manje malo.
Ocigledno je da sam prevaren, pa me zanima jel mogu ista da uradim?
Imam ime, prezime,adresu i broj telefona tog covjeka.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 15:31:52 od saka24 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa ako bas imas klasicnu gitaru, bolje je da imas najlonske  Smile
Mislim... razlikuju se gitare sa obicnim najlonskim zicama i metalnim...

Za sve ostalo... prvo nazovi coveka, a ako se ne javi:

http://www.pik.ba/sigurnost

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Hm..

Ako je odmaknut vrat, vjerovatno je starija gitara.

Prevara ne znam dal je .. ali je vjerovatno stara gitara pa se vrat odmakao. Kod nekih moze da se priblizi ponovo, al ako je puno stara tesko.

Zavisi i od cijene koju si platio?

I kod akusticne samo 2 donje zice (najtanje) su cist metal, ostale su oblozene namotajima bronze mozda te to zbunjuje.

Bilo bi dobro da postavis slike, pogotovo tih problematicnih dijelova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zice su odmaknute na vratu od polja nekih 2 cm pa treba da stisnem bas ono jace.
I uz to zice su bas blizu jedna druge,kad stisnem prstom dirnem zicu pored i onda nmg da sviram.

« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 16:10:58 od saka24 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Hm, to je gitara za najlonske zice definitvno. (To se vidi po civijama) za metalne zice je drukciji mehanizam civija.

Ovako ne izgleda skroz lose, ne znam koliki je stvarno taj razmak izmedju zica.

--
Btw za pocetnika je bolja najlonka.. mada ipak ako je rekao metalne onda je prevara.

Prvi korak bi bio da popricas s covjekom da nisi zadovoljan.

-
Ako vrati, a oces novu gitaru najbolje da odes u neku radnju sa nekim iskusnim drugom muzicarem - nego da neiskusan kupujes preko neta.
i opste za pocetak je bolja najlonka tipa yamaha c40.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 16:38:30 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Imam ja najlonku , i nisam pocetnik, msm ono, znam svirati akorde normalno, F,Bm,Cm i sta ja znam te bare uglavnom znam dosta, a lik je rekao da su zice metalne a ono prve 4 se cine najlonke, cak i losije, a zadnje 2 su metalne to se i osjeti kad ih dirnem, znam kakve su metalne zice, drug mi ima akusticnu gitaru, i nikako nisu kao njegove, ove jedva da daju neki zvuk, kao da su mutirane(ono kad sviras pa mutiras zice rukom).Znaci katastrofa, a razmak zica od vrata(ono kad stisnes zicu da dira drvo) razmak je nekih 2 cm(nema sile da odsviram neki bare akord) a kod ove moje najlonke je nesto manje od 0.5 cm razmak zica i drveta.

Nista javicu se prvo njemu, da vidim moze li da vratim, ako ne jbg, probacu ga tuziti.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 23:00:49 od saka24 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.