Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12. март рођендан генерала Ратка Младића  (Pročitano 1488 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ako voli srbiju nek se ubije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koja je poenta ove teme? Da pljuejmo/hvalimo jednog ludaka!?

Gambi kao osnivach teme (inace, po zanimanju radikal i inadzija ... vrlo cesto zanimanje u Srbiji Smile ), stvara flejm i prkosi, ali svako radi ono sto najbolje zna, pa koliko dogura-dogura Smile Smile
Poenta ove teme je obavestiti ljude da je na danasnji dan rodjen jedan od po meni najvecih heroja, General Ratko Mladic!!!

Pa onda svaka shusha treba da otvori temu o svom rodjendanu Smile Smile To je taj nivo Smile

Pokrij se ushima, nisu te stvari za ponos, vec za sramotu  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Koja je poenta ove teme? Da pljuejmo/hvalimo jednog ludaka!?

Gambi kao osnivach teme (inace, po zanimanju radikal i inadzija ... vrlo cesto zanimanje u Srbiji Smile ), stvara flejm i prkosi, ali svako radi ono sto najbolje zna, pa koliko dogura-dogura Smile Smile
Poenta ove teme je obavestiti ljude da je na danasnji dan rodjen jedan od po meni najvecih heroja, General Ratko Mladic!!!

Pa onda svaka shusha treba da otvori temu o svom rodjendanu Smile Smile To je taj nivo Smile

Pokrij se ushima, nisu te stvari za ponos, vec za sramotu  Smile

Ne nego cu nad svakom "shushom" suze da ronim!

Ti nekome da porucujes da su neke stvari za sramotu, ti (ne znam ni u kom rodu da ti se obratim), ti ces da komentarises sta je za sramotu, a sta ne?!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maks

Ti barem mozes da me zoves kako hoces Smile ... ti mene ne mozes da naljutis, zato sto si takav kakav jesi ... za zaljenje. No, druga tema ...

Ne moras ti da ronis suze, ali ne moras ni da pises hvalospeve o ratnim zlocincima, koji se "herojski" skrivaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Malecka pa ti citiras samu sebe. Smile Smile m :mrgreen:oron
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.255 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.