Koja je poenta ove teme? Da pljuejmo/hvalimo jednog ludaka!?
Gambi kao osnivach teme (inace, po zanimanju radikal i inadzija ... vrlo cesto zanimanje u Srbiji ), stvara flejm i prkosi, ali svako radi ono sto najbolje zna, pa koliko dogura-dogura
Poenta ove teme je obavestiti ljude da je na danasnji dan rodjen jedan od po meni najvecih heroja, General Ratko Mladic!!!
Pa onda svaka shusha treba da otvori temu o svom rodjendanu To je taj nivo
Pokrij se ushima, nisu te stvari za ponos, vec za sramotu
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Koja je poenta ove teme? Da pljuejmo/hvalimo jednog ludaka!?
Gambi kao osnivach teme (inace, po zanimanju radikal i inadzija ... vrlo cesto zanimanje u Srbiji ), stvara flejm i prkosi, ali svako radi ono sto najbolje zna, pa koliko dogura-dogura
Poenta ove teme je obavestiti ljude da je na danasnji dan rodjen jedan od po meni najvecih heroja, General Ratko Mladic!!!
Pa onda svaka shusha treba da otvori temu o svom rodjendanu To je taj nivo
Pokrij se ushima, nisu te stvari za ponos, vec za sramotu
Ne nego cu nad svakom "shushom" suze da ronim!
Ti nekome da porucujes da su neke stvari za sramotu, ti (ne znam ni u kom rodu da ti se obratim), ti ces da komentarises sta je za sramotu, a sta ne?!
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."