Zamislite da je neko tooooliko darezljiv da vam pokloni kartu za put oko sveta za nedelju dana. Koje biste zemlje posetili za to vreme i zasto? Sta vam se najvise dopada kod tih zemalja? Ja bih obisla Francusku, Spaniju, Portugal,New York,Brazil.....Jednostavno mi se dopada ono sto sam o njima cula i videla....A i narod odatle je cool- mada, nista ne treba generalizovati,ali ajde...Raspisala bih se jos,samo imam jos par sekundi na netu
Engleska zbog jezika,francuska zbog diznilenda,finska zbog neznam cega,hawaii zbog kupanja,rio zbog kopakabane i onog brda sa statuom hrista,spaniju zbog bikova,kinu zbog zida,japan zbog visokog standarda,moskvu zbog crvenog trga,tibet zbog himalaja i knjige "7 godina na tibetu",srbiju zato sto je volim...
Idemo svi u Brazil(ja zbog Brazilki). Posle bih isao u Japan,odusevljavaju me sa svom tehnologijom,Kina zbog kulture i mog nick-a,Australija,e tamo bih otisao da zivim.Ne znam zasto ali oduvek me privlaci.Francuska,vino i zene+tour sites.Egipat-cisto turisticki.Kuba,narafski,zbog muzike i Havana Club-a,Holandija tacnije Amsterdam zbog,ovaj,zbog,aa,khkh,ajde, ne moram bas za svaku reci i na kraju bih otisao na Sejselska ostrva da se iskupam i ostanem tamo
USA zbog Yelouston parka i predivne prirode, Britanska Kolumbija u Kanadi zbog istog razloga, kad sam vec na toj strani svijeta onda i Aljasku zbog istih razloga kao i prethodna dva mjesta, onda juzno do Grand caniona, zatim Mexiko, pa Kuba, a onda Brazil (drugi su vec naveli isuvise jake razloge da bi im se moglo odoliti ), potom Cile i jug Argentine (Ognjena zemlja), pa odatle do Afrike (juzne) a onda kroz Afriku sa krajnjeg juga na krajnji sjever do Egipta (Luxor, Giza, Kairo, Aleksandrija). Odatle nazad u staru Evropu do Spanije i Portugala, zatim Engleska, Francuska, Norveska, Svedska, Finska, Rusija (naravno da bih skoknuo i do Sibira da vidim sta ima). Iz Sibira juzno kroz Mongoliju do Kine i zida gdje bih se malo penjao i po istom prosetao par stotina kilometara a odatle u Hong Kong, Malezija, Tajland (isti razlozi kao i za Brazil, vec bio i znam sta pricam, mozda odem opet), Indijski potkontinent, a zatim Filipini, Bruneji, (Indoneziju i Bali bih preskocio jer sam bio par puta a uskoro idem opet), Australia (posjetio je vec ali tek toliko da mi probudi ogromnu zelju da odem opet), Novi Zeland, Fidzi, Samoa i za kraj Hawai gdje bih zatrazio politicki azil.
Engleska zbog jezika,francuska zbog diznilenda,finska zbog neznam cega,hawaii zbog kupanja,rio zbog kopakabane i onog brda sa statuom hrista,spaniju zbog bikova,kinu zbog zida,japan zbog visokog standarda,moskvu zbog crvenog trga,tibet zbog himalaja i knjige "7 godina na tibetu",srbiju zato sto je volim
I samo da dodam na ovo sve Sidney zbog Opere i hramove u Bangkoku!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.