to ste sigurno cesto culi, zar ne? Da li vi zivite pod toj filozofiji i u kom smislu? Jel se zlazete da covek treba ponekad da rizikuje nesto da bi na kraju nesto vise dobio?!
U kojim situacijama vam se to cesce desava? U ljubav? poso? ili u drugim delova zivota? Sta mozete da ulozite i dal vam se to isplati na kraju?
Postavio sam ovu temu, jer ja zivim pod tom divizom. Ako covek ne ulozi nesto, ne treba da ocekuje da ce dobiti vise!
Ako ste u vezi sa osobom, isto treba da joj pruzite puno i nekad i da rizikujte da sebe zaustavite malkice da bi ugodili voljenoj osobi, a rezultat moze da bude ovakav i onakav. Ko nije spremam nesto da zrtvuje ne sme da oceka da ce drugi da mu da onda nesto sto nije moguce.
U poslu isto tako mislim. Ako sve samo radim bezbedno, cu uvek solidan da budem, ali nikad necu da znam gde su mi granice i koliko mogu da postignem. Jeste da mogu i nisko da padnem, ako rizik pogresno kalkuliram, ali i ubrnuto je moguce, da imam veliki uspeh. Svako za sebe mora da zna sta je u stanju da zrtvuje.