Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rise of the Tomb Raider (Crystal Dynamics + Square Enix , 2015-16)  (Pročitano 3165 puta)
14. Apr 2016, 20:15:40
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
Browser
Chrome 50.0.2661.75
mob
Motorola 
  Nije verovatno (barem ne u skorije vreme) da ćemo videti "narodsku" PC-verziju iz respektabilnog izvora,pa ću ovu temu svesti na minimum.Linkovi na kojima možete naći sve informacije :

https://en.wikipedia.org/wiki/Rise_of_the_Tomb_Raider

http://www.tombraider.com/

http://store.steampowered.com/app/391220/

http://www.metacritic.com/game/pc/rise-of-the-tomb-raider

( https://www.youtube.com/watch?v=b7h7VvzWLPo )

Pominjali smo je povremeno,nije da niste već viđali razne trejlere.Ne bih da ih ponovo postavljam.

Za one koje mrzi da čekaju (neizvesnu) "narodsku" PC-verziju , solidan prolaz iz cuga ( 07:47:45 !!!) ; nema komentarisanja,ali ima titlova (do 1080p) :

( https://www.youtube.com/watch?v=tnerMgK_Grw )

« Poslednja izmena: 14. Apr 2016, 20:20:39 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Igrah je na Xboxu 360 gde začuđujuće dobro radi a pride i izgleda odlično.
PC verziju kupio day1, 3 crvene za ovako nešto uopšte nije puno Smiley
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
Samsung Galaxy S Advance
Odgledao celokupan prelaz iz cuga (yap, 8 hours wasted  Smile ) i nije mi zao  Smile

Dakle da krenemo:

Grafika - ono sto definitivno jos uvek nije za nas smrtnike. (zadnju igru bez seckanja a sa imalo pristojnom grafikom sam mogao da furam Devil May Cry 4 i Gears of Wars 1 ). Dakle, verovatno treba zivotinja za ovako nesto.

Kamera - E to je ono sto ce opravdati mojih osam sati. Dakle, celokupni gameplay, zajedno sa pricom, grafikom, akcijom i kamerom koja to prati iz uvek najboljeg ugla za onoga ko pricu gleda, ovo ostvarenje svrstava u linearni akcioni film, koji drzi paznju sve vreme i koji nije dosadan uopste (osim u par scena gde on odstreljuje zeceve za xp, ali jbg, svi smo tako pocinjali u zivotu... ovom virtualnom). Ja mislmi da ce buduca kinematografija cak da se oslanja na vokalizaciju jer je u digitalnom svetu mnogo toga moguce uraditi sto se svega tice, pa se vise nece ogranicavati samo na spretnost dublera i fizicku spremu glumaca i cgi za pozadinu nego tuto-kompleto sve - animirano/digitalizovano.

Prica - zanimljiva, solidna i pije vodu (u pogled dosadasnjih serijala lare croft)

Igrivost - privlacna i verujem mnogo bolja na pc-u nego konzoli najpre zbog nisanjenja. Pricam o tom AI zaostatku reakcije gde vas protivnik maltene ceka da ga nacentrirate u glavu ili okleva sa pucanjem znajuci da je vama tesko da nacentrirate dzojstikom.

Slicnost sa ostalim igrama - jbg, to je moralo da postoji, ali super je fora sve to ukombinovati u jednu igru. Dakle, u ovoj igri postoje igre kao sto su: Assassins Creed (veranje po krovovima, side questovi), Gears of Wars (cover napadi i cela ta mehanika pucanja i zaklona), Mortal Combat (slow motion fatality raznih vrsta), Splinter Cell (za sve one sunjalice i stealth killove). Tu su i elementi Prince of Persia fazona, uglavnom oko poslednjeg dela igre, ali i u samoj mehanici veranja po zidovima, sipkama i sl.)

Mane - Ne znam na kojoj tezini je lik iz klipa igrao ovu igru i da li je opciono stiskati instikt dugme gde vam se osvetle interaktivni objekti, ali meni gubi draz igra gde vam sve svetli i gde vam je nacrtano sta mozete da klikneet i gde treba da idete tacno (ne mislim na pravac, ali ako vam osvetli ledenu plocu ili merdevine koje niste sami mogli da istrazite, mislim da se to rangira sa cheatom). Takodje za neku naizgled surviver i explorer igru, isuvise cesto nalazite sve potrebne zalihe u prekomernom broju tako sa te strane mu sve ovo dodje kao klasicna ammo/health pucacina.

Kad smo vec kod pucacina, glavna mana ove, mada mislim da je to bio problem i u prethodna dva dela (underworld i legend chak), isuvishe malo toga je bazirano na zagonetkama, a previse prostora je dato klasicnoj akciji (i skakanju tamo/vamo). Za ovih osam sati ako je bilo 4-5 zagonetki da se nasteluje ili poveze neki mehanizam, a cak i to je bilo veoma ocigledno jer svi pokretni delovi idu u samo jednom smeru i sami komentari junakinje naglasavaju sta treba da se radi. Da ne spominjem vise dosadne hintove u pogled pop-up-a sta mozete da radite sa kojim oruzjem/orudjem i u kojoj situaciji. To bi trebalo da obuhvati tutorijal ili da se predje u prvih pola sata igre. Ovako vam je sve nacrtano u svakom trenutku tako da je na vama samo da "odigrate" film bez tupljenja mozga.

Naravno, gorepomenute 4 do 5 zagonetke, mogu se tako nazvati ukoliko ne pritisnete ono instinkt dugme (ili je to tako po defaultu, ne znam) inache ce sve da vam zasija i onda ne morateni da palite zdrav razum i istu takvu logiku.

Sve u svemu, ovo sam gledao na big screen tv-u u hd rezoluciji i uzivao sam svaki minut akcije i grafke (pejzaz, gleceri, zatvorena/otvorena mesta - fenomenalno) bez ikakvog osecaja za vreme, i verujem da su svi ljudi iz razvojnog tima zasluzili da im se posteno plati ovo chedo za, mogu samo da zamislim, koliki trud. (i pored svih onih mana koje sam nabrojao, a koje se uglavnom ticu uzitka konkretnog igranja, a ne gledanja).

P.S. Blago ovom liku kada se nije smorio posle toliko sati igranja, stvarno se vidi da nije monitrano nigde, ali se vidi da ju je vec odigrao jednom (ili vise puta s obzirom na to da tacno zna sta radi), medjutim primecuje se i da ga drma kriza na svaka dva sata kad zajebe po koji side quest ili jednostavno pocne da se izivljava nad zecevima bez puke potrbe i za tim, vec pomenutim, xp-om Smile E da, zamalo da izgine u dva slucaja i mislim da bi se ziv pojeo kakve su to glupe greske bile... medjutim izgurao je do kraja  Smile

Ako se setim jos necega dodacu, sad me peku oci od gledanja trenutno pa mi je tesko i ovo sto sam otkucao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.75
mob
Motorola 
  Drago mi je da te lik nije smorio.Jedan je od inteligentnijih na YT-u i ima još par interesantnih "full movie" prolaza na svom profilu (nisam gledao njegov prolaz pišući o Kvantum Brejku) :

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdn1N5txRyg74jl7nXJ3I5b1WDr48tjlY

Što se hardverske zahtevnosti Rise of the Tomb Raider-a tiče , ni ja je ne mogu igrati ,ali pre neki dan naleteh na 2 interesantne poruke onih koji igru legalno poseduju :

- Windows store version of ROTTR runs worse (performance-wise) than Steam version (on same hardware).
 - Bought a GTX 960 last wk thru a promo on amazon and just got my promo code today for a free Rise of TR game.

Znači,ipak nije toliko zahtevna.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2016, 20:19:09 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Meni izgleda i radi odlicno na GTX960 (prva verzija od 2GB, MSI) i najstarijoj generaciji i5 procesora. Ne znam sta se smatra da "nije za nas smrtnike", meni je konfiguracija stara skoro 7 godina sem te grafe koja mi je bila jedini apgrejd do sada.
Doduse, igram bez hairworks i anti-aliasing ali u full hd tako da svakako izgleda jako dobro.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.89
mob
Motorola 
  Pošto će je (iz poznatih razloga) sada odigrati veći broj igrača,evo nečega na šta naleteh danas :

http://tombraiders.net/stella/walks/TR10walk/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.