Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:54:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O mrznji bez povoda.  (Pročitano 1375 puta)
12. Sep 2006, 11:41:06
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
MacOS
Browser
Internet Explorer 5.17
Podstaknuta mrznjom clanova diskusije o meni koju sam primetila na Google jutros rec dve njenim ucesnicima koji se kriju iza pseudonima.Jacu se naravno potpisati.Veoma sam iznenadjena mladim ljudima koji ucestvuju u ovakvim forumima..Ja imam dve velike cerke i nikada nisam upoznala bilo kog mladg coveka koji bi biio na tako niskom nivou kao ucesnici ove diskusije o meni koju sam pazljivo procitala.
Tolika mrznja.Tolike uvrede.Zastrasujuce.Takvi forumi bi morali imati supervizora koji bi ipak zaveo neki red.
Za informaciju onima koji o meni ocigledno razgovaraju/zapanjio me je njihov broj/,
Ja imam 53 godine.Diplomirala sam na dva fakulteta.Akademija za PDFU, odsek gluma i Istoriju umetnosti.
Bila sam 20 godina clan pozorista DUSKO RADOVIC i imam Svetsku nagradi za glumu.
Napisala sam 9 knjiga.
Bila sam klumnista "blica' i "nina"
Snimila sam 4 DVD-a sa svojim vezbama.
Radim na TV Jesenjin a TV BN reemituje moje emisije u Australiji Americi Kanadi I Evropi.
Imam dve cerke.
Jedna je glumica, druga je slikar,
Imam unuka koji ima 10 godina.
Govorim cetiri jezika.
Da tuzila sam TV Karic jer su me uvrredili i dobila sam odstetu 3.000 000 dinara.
Savet svoj toj deci je da ne mrze ljude o kojima eto nista ne znaju.Da pogledaju svoje majke, bake  i sebe same.Kako izgledaju, koliko  im je godina  da li im je zivot uvek bio lak i sta su postigli?
Da se malo vise bave lepim stvarima.
Steta sto postoje takvi mladi ljudi kakvi su ucesnici ovog foruma.
A za njiihovu informaciju ja nisam "pljuvala" po Forumu.Ja sam ovo iisto sto sam sad napisala i kazala na TV BN u mojoj emisiji "DUH VREMENA.I ako je ovo duh naseg vremena onda;"jao si ga nama".
Pozdrav
Jelena Tinska
« Poslednja izmena: 12. Sep 2006, 11:50:47 od mim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vec ste ovo napisali u vasoj temi (ako ste Ona za koju se predstavljate) tako da nema potrebe da se duplira a i ovo je forum o filmu, pozoristu i televiziji. Pogledajte malo ceo Burek forum pa postavite temu na pravom mestu. Ovu zakljucavam

Nenad Milivojevic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:54:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.