Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Intervju generala Ranka Zivaka  (Pročitano 4600 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.99
Prica za medije na sajtu TOC-a? Tesko, ne verujem da tamo svraca vise od par ljudi a i nezvanicno je potvrdjeo da su isli zbog toga. Mislim, namera je jasna, ali to ne znaci nista svesce se ponude sta ko nudi, koliko mozemo da se isprsimo i tako ce biti. Postoji vise varijanti za G-4 pa ce se na kraju odluciti za neku, ovo je samo jedna od njih.

Sto se tice Orlova i G-4 danas je trenutak da se razmislja o njima, njih imamo novi avion jos ne i ko zna kada ce.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2010, 22:25:21 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Citat
Prica za medije na sajtu TOC-a?

To su prenele sve novine kod nas,kao i MOD...Tako da...Po meni je to prica za medije.Ne znam za tebe. Smile

Citat
Sto se tice Orlova i G-4 danas je trenutak da se razmislja o njima, njih imamo novi avion jos ne i ko zna kada ce.

Slazem se ja u potpunosti,da mi treba da vodimo racuna o G-4 i Orlu.To je ipak nas ponos.To stoji,ali mi nemamo lovacki avion.To nas malo zeki...
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.99
@sasa92

Iskreno ja nisam nigde primetio po medijima da je pricano o tome da se islo u Nemacku izmedju ostalog i zbog modernizacije G-4. Jedino je objavljeno po forumima da je bio, ne i zasto.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2010, 22:49:17 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Богами Газеле су проглашене за најперспективније летелице у ВиПВО, заједно са Г-4 и предвиђа се да ће та два типа од свих садашњих који су у "употреби" остати најдуже у Ваздухопловству. Отприлике да ће Орлови остати мало дуже од МиГ-21 у употреби.

bogami teshko . resursi im istichu i potrebno je zameniti motore . dodushe , koliko ja znam josh uvek se proizvode u francuskoj a i cijena je prava sitnica  Smile Smile Smile

katalog iz 2009 :

http://www.easa.europa.eu/ws_prod/c/doc/Design_Appro/Engines/EASA-E%20071%20issue%203.pdf

Prica za medije na sajtu TOC-a?

samo se dalje prezvakava rezimska propaganda , kao i na svakom "zvanichnom" sajtu . teshko da ce jedna drzavna institucija objaviti neki kritichni tekst jer bi to autora koshtalo posla .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
@sasa92

Iskreno ja nisam nigde primetio po medijima da je pricano o tome da se islo u Nemacku izmedju ostalog i zbog modernizacije G-4. Jedino je objavljeno po forumima da je bio, ne i zasto.

Citao sam i na MyCity Military da se islo da odrpanim G-4 da bi se nasao neko ko ce da ga modernizuje,a da taj neko moze i da nam proda nove avione...Tipa EuroFighter... Smile

IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.