Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 732 733 735 736 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 313105 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ja ipak mislim da je sloba kriv za sve Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
To je prirodna koalicija ,Kosovo je Srbija i samo sa Kosovom u Evropu  ...

Zar nisi rekao da nikad necemo uci u EU ?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
To je prirodna koalicija ,Kosovo je Srbija i samo sa Kosovom u Evropu  ...

Zar nisi rekao da nikad necemo uci u EU ?
kad bude doslo vreme da srbija udje u eu,eu vise nece postojati Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Dobro, slazem se. Ali da li si se upitao, kako to da je i Metiljavi, koji je bio tezak oponent Slobi, ikona srpske demokratije itd, itd. Ko me da vas pogleda u oci bla, bla, bla. I sta se dogadja posle osam godina? Ista politika, isti argumenti. Ja sam sa tim rascistio jer sam bio uz obojicu.
Nase drutvo je takvo da ce uvek generisati takve politicke uslove.
Srecom, kazem 'srecom', lihvari i kamatari su vec pokupovali Srbiju, pa sada jednostavno kazu: igrajte se demokratije, ali pare su kod nas.
Ova promena socijalista, je isto sto i hdz u Hrvatskoj. Danas je najveci jeuropejac, hdz-ovac.
I to nije od njih, vec je isto od lihvara i kamatara.Ponavljam, nije Dacic isao na godisnji odmor u Rusiji, Grckoj i Spaniji.
Ovaj plac i zal i kuknjava radikala nije nista. Mislis da ne znaju kome daju pendrek? Pendrek u Srbiji resava politicke prilike.
Sad se vidi koliko je dss izgubio sa Jocom i njegovom nesrecom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nova Vlada sledeće nedelje?

Kandidat za predsednika Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da bi nova Vlada Srbije trebalo da bude formirana sledeće nedelje "ako sve bude išlo po dinamici koja je dogovorena među šefovima poslaničkih grupa".

Slavica Đukić-Dejanović je novinarima u Skupštini Srbije izjavila da bi nova sednica parlamenta mogla da bude održana u petak, jer po poslovniku o radu parlamenta mora da prođe 24 sata od završetka tekuće, konstitutivne sednice.

Ona je izrazila očekivanje da će konstitutivna sednica biti završena tokom dana i da će biti izabrani predsednik, potpredsednici i sekretar parlamenta.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da formiranje nove vlade zavisi od stranaka koje opstruišu rad parlamenta.

Marković je u Skupštini Srbije rekao da očekuje da vlada bude formirana krajem ove ili početkom naredne nedelje, odnosno kada parlament izabere predsednika, potpredsednike i radna tela.

"Očigledno je da se vrši opstrukcija u parlamentu, ali to je pravo opozicije imajući u vidu da su navikli da budu na vlasti, ljudi znaju da za dan-dva odlaze i da neće više biti ministri", rekao je Marković.

On nije želeo da kaže koliko je ministarstava u novoj vladi dobila koalicija SPS-PUPS-JS, već je izrazio nadu da će predsednik Srbije Boris Tadić danas ili sutra objaviti ime mandatara.

Marković je rekao da je siguran da će vlada opstati čitav mandat jer, kako je ocenio, strankama koje će je činiti prioritet nije bila podela resora nego principi, socijalni program, očuvanje suvereniteta Srbije, investicije, ulazak u EU i poštovanje Rezolucije 1244.

"Siguran sam da će do kraja septembra penzije biti za deset odsto više a u 2009. godini da će prosečna penzija dostići 70 odsto prosečne plate", rekao je Marković.

Redovna sednica (tehničke) Vlade Srbije, koja se svake sedmice održava četvrtkom, sutra neće biti održana, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

U saopštenju nije obrazloženo koji su razlozi za neodržavanje sednice Vlade Srbije.

Vlada Srbije, od 13. marta, kada su raspisani vanredni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori ima tehnički mandat.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
BEOGRAD - Lista "Za evropsku Srbiju" u novom skupštinskom sazivu imaće dva poslanička kluba, pošto je G17 plus oformio poseban klub, izjavila je danas Tanjugu novoizabrani predsednik poslaničkog kluba liste "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija.

"Rukovodili smo se motivima da jedan, zaista veliki klub, učinimo efikasnijim time što ćemo formirati dva poslanička kluba i istovremeno omogućimo da ukupno vreme i mogućnost reagovanja u skupštini povećamo na taj način", objasnila je Kolundžija, koja je u prethodnom sazivu bila šef poslaničkog kluba DS.

Prema njenim rečima, zamenik šefa poslaničkog kluba cele liste je poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov, dok će poslanički klub G17 plus voditi njen dosadašnji šef Suzana Grubješić, a njen zamenik biće Vlajko Senić.

Kolundžija je naglasila da LSV nije tražio formiranje posebnog poslaničkog kluba, ali nije isključila mogućnost da se eventualno formira još neki, u zavisnosti od potrebe.

Na pitanje da li će formiranje dva poslanička kluba imati implikacije na buduću vladu, Kolundžija je rekla da je to urađeno u dogovoru "i ne bi smelo da ima bilo kakve implikacije na rad buduće vlade".

"Uostalom, koalicionim sporazumom koji je napravljen između stranaka liste 'Za evropsku Srbiju' predviđena je ta mogućnost", podsetila je Kolundžija.

Izvor: Krstarica
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 18:17:03 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dobro, slazem se. Ali da li si se upitao, kako to da je i Metiljavi, koji je bio tezak oponent Slobi, ikona srpske demokratije itd, itd. Ko me da vas pogleda u oci bla, bla, bla. I sta se dogadja posle osam godina? Ista politika, isti argumenti. Ja sam sa tim rascistio jer sam bio uz obojicu.
Srecom, kazem 'srecom', lihvari i kamatari su vec pokupovali Srbiju, pa sada jednostavno kazu: igrajte se demokratije, ali pare su kod nas.
Ova promena socijalista, je isto sto i hdz u Hrvatskoj. Danas je najveci jeuropejac, hdz-ovac.
I to nije od njih, vec je isto od lihvara i kamatara.Ponavljam, nije Dacic isao na godisnji odmor u Rusiji, Grckoj i Spaniji.
Ovaj plac i zal i kuknjava radikala nije nista. Mislis da ne znaju kome daju pendrek? Pendrek u Srbiji resava politicke prilike.
kao prvo...bio sam ironican Smile
ne moze jedan covek biti kriv za sve....npr....za sav taj jed,mrznju i prostakluk koji iskazujes ovde nije kriv sloba vec jedino ti sam....sve sopstvene neuspehe ti pravdas nekim politicarem a u stvari si sam kriv...to je najveci problem ovog drustva...ja sam fin a svi ostali ne valjaju Smile...prvo se polazi od sebe Smile

drago mi je sto priznajes da si podrzavao i slobu i kostunicu Smile....vidis,ja takve greske nisam pravio u zivotu
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ja cu na sledecim izborima da glasam za radikale Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
kao prvo...bio sam ironican Smile
ne moze jedan covek biti kriv za sve....npr....za sav taj jed,mrznju i prostakluk koji iskazujes ovde nije kriv sloba vec jedino ti sam....sve sopstvene neuspehe ti pravdas nekim politicarem a u stvari si sam kriv...to je najveci problem ovog drustva...ja sam fin a svi ostali ne valjaju Smile...prvo se polazi od sebe Smile

drago mi je sto priznajes da si podrzavao i slobu i kostunicu Smile....vidis,ja takve greske nisam pravio u zivotu
Pa ja ne znam koliko neko cista srca, koji veruje recima, hoce da svojim skromnim doprinosom ucini nesto dobro, moze biti kriv.
Baska sto sam ti ja kost u grlu, to je nevazno, ali sta cemo sa citavim masama koje isto zele, i bar polovina njih je cista i hoce da skromno doprinese nekom boljitku, a da pri tom ne ulazi u lazne kalkulacije.
U pravu si. i oni su obicne fukare.

To sto ti nisi pravio te greske, daju ti jos manje za pravo da osudjujes druge. Ti si prav jer si bio pasivan?
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 18:49:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Samo neka SPS i DS sade tikve koje ce im se itekako obiti o glavi za 4 godine, ako ne i pre.
Svetu predstoji globalna kriza zbog nafte koja sigurno nas nece zaobici a kod nas je ionako kriza vec 30 godina. Kako ce onda objasniti narodu gde su nova radna mesta i bolje plate i penzije , gde je bolji standard, sudstvo bez uticaja politike, gde su pare od akcija, gde je ratifikacija SSP i mnogo cega jos............

U prevodu SRS ubedljivo pobedjuje na sedecim izborima a ako to ne bude slucaja izbice sigurno socijalni nemiri kataklizmicnih razmera.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 732 733 735 736 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.