Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 459 460 462 463 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 646453 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Slaganje kockica...

Ja sam davno napisao da je Biden provukao kroz usi Srbiji da nema podjele BIH i da zaborave na Kosovo...Sad je pitanje kako ce srbija izvrsiti promjenu svoje politike i ostaviti ideju velike srbije na cekanje(zamrznuti do povoljnog trenutka)...srbiji i dodiku je problem izvarani srpski narod kojeg nekako treba presaltati i srpski strateski cilj "podjela BIH" upakovati u borbu za rs kao dio BIH...velikosrbi su poceli da shvacaju da je opstanak rs-a u zavisnosti od opstanka BIH a ne obratno kako su godinama lagali svoj narod...posto Evropa zna da probosanske snage nece prihvatiti Dejtonski aparthejd za trajno rjesenje i da zadrzavanje postojeceg stanja pojacava antievropsku histeriju kod bosnjaka ,EU ce nametnuti koliko toliko podnosljive reforme ustava,koje ce ici na stetu rusitelja BIH...velikosrbi znaju da nema podjele BIH,ali zele da odrzavaju psihozu kod probosanskih snaga da oni zele podjelu, da bi se sva snaga probosanskih snaga usmjerila na borbu sa nevidljivim neprijateljem i neosnovanom prijetnjom podjele BIH,dok bi za to vrijeme velikposrbi ojacali ekonomski i stekli prednost na evropskom ekonomskom i politickom polju....Dodikove stalne prijetnje o podjeli BIH su u smislu stavljanja dodatnog tereta na probosanske snage, sa ciljem da se oslabe ekonomske teme i jacanje probosanskih snaga...drugi front na kojem rade velikosrbi je konstantna kvazi briga za hrvatima ,pomocu kojih pokusavaju da odrzavaju politicke sukobe sa bosnjacima,jer u dugorocnim velikosrpskim planovima(novi rat da se unisti BIH) hrvati bi trebali biti srpski saveznici u unistenju bosnjaka i BIH..hrvati su prvi put u dugoj BIH istoriji stali na stranu srba i okrenuli se protiv BIH...trend antibosanstva kod hrvata se mora nastaviti i velikosrbi ne zale ni truda ni novca da to osiguraju....ukoliko dodje do dolaska neke tvrde HDZ struje na vlast u Hrvatskoj,sukob izmedju hrvata i bosnjake je veoma izgledan...mada mislim prije nego sto dodje do tog scenarija,BIH ce uci u Nato i postati drzava pod poluprotektoratom NATO-a....trenutno je velika trka sa vremenom..velikosrbi prelaze u politicku defanzivu i zaledjivanje svojih strateskih ciljeva za neka bolja vremena, jer trenutno svaka radikalizacija stanja u BIH ih vodi u gubitak...velikosrbi smatraju da su ostvarili teritorijalni dobitak u BIH i kao narednu fazu trebaju taj teritorijalni dobitak utopiti u srbiju u nekom "po njima pogodnom trenutku" sad da li ce taj povoljan trenutak ikad doci i sa kojim snagama ce se zateci rusitelji BIH i branitelji BIH,ce vrijeme pokazati...sve ce zavisiti ko ce bolje saveznike u svijetu imati....podjela BIH je jedino moguca dogovorom velikih sila,a nikako snagom neprijatelja BIH..probosanske snage trebaju svoju odlucnost u odbrani BIH da pokazuju MZ,a MZ svjesna te snage ce i koordinirati svoj odnos prema BIH....a Dodik je lajavac kojeg vise ne treba uzimati za ozbiljno,nego treba cak i pustiti da nesmetano iznosi neprijateljstvo prema BIH jer time bas jaca BIH i drzi branitelje iste u stanju pripravnosti...

Car je go i svi u BIH znaju da nema podjele BIH,i sad je trka za zauzimanje sto boljih pozicija unutar same BIH,da bi se u buducnosti stekli sto bolji ekonomski,politicki i geografski uslovi kad se pokusa repriza 92-e...evropa je pomocu ideje velike srbije pokusala da se rijesi jednog naroda(bosnjaka) ,a jedan narod i drzavu(srbija i srpski narod) ekonomski,moralno i vojno slomi...u oba slucaja su rezultati polovicni....niti su bosnjaci bioloski unisteni,niti su srbi i srbija totalno vojno i moralno unisteni...ta usrana evropa ce nam dati neko vrijme da se konsolidujemo i opet ce iskonstruisati novi rat u BIH,jer su srbi dovoljno ludi da krenu u rat, a bosanci dovoljno hrabri ,tvrdoglavi i ponosni da ne prihvate unistenje BIH...tarabici su samo trebali u svoje prorocanstvo dodati"stat ce svi srbi pod jednu sljivu,a bosanci ce svoju drzavu predat kinezima"
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Bla, bla , bla , bla. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Ja sam davno napisao da je Biden provukao kroz usi Srbiji da nema podjele BIH
Od Dejtona je podeljena na dva dela , tako da   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Инцко сања протекторат НАТОа изгледа.Крв није вода очигледно,прво су љубили турска дупета,онда немачка,па хрватска,сад се спремају да обраде целу западну Европу.И САД и Канаду,пардон.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 21:17:13 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Neka se ziguju i šepu kome im je volja ali bez nas !  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 21:26:27 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy II
Slaganje kockica...
vama ni branko kockica ne moze da pomogne vise  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Neka se ziguju i šepu kome im je volja ali bez nas !  Smile

Дај купите им бар теглу вазелина за растанак.Да лакше поднесу екипу из Харлема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
ovo je ozbiljna tema, ja sam ozbiljan covjek, a kome je do seksa nek ode na podforum sex,erotika,crnci ....
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
ja sam ozbiljan covjek

Smile оде у потпис
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 21:38:11 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
ovo je ozbiljna tema, ja sam ozbiljan covjek, a kome je do seksa nek ode na podforum sex,erotika,crnci ....
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 459 460 462 463 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.