Ma smoricu se ako Subotic bude igrao,mlad je bre jos i ovo sto putuje tanmo mu je extra iskustvo...al nebitno,da mi prodjemo u drugu fazu kao prvi u grupi pa cemo lako sa Amerima i Argentinom
Мала исправка на онај Мондов текст, ово није други већ трећи чисти српски наступ на Мундијалима, јер је 1930. репрезентација Краљевине Југославије била састављена искључиво од српских играча. И тад смо били званично трећи, не четврти.
Миц по миц..видим да полако сво почињу да мисле о дефанзиви.. "Боље живети 100 година као милионер него 7 дана у беди" тј."Боље се забункерисати и не примити гол,него да срљаш напред и примиш 5 комада"
Ми са црнцима не можемо да трчимо и морамо да се ослонимо на наша два јака и једина оружја:Одбрана и прекиди где ћемо сигурно из неког корнера,центаршута да дамо гол.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Prvu utakmicu obavezno igrajte X...Mislim da cemo se ,,dogovoriti'' sa Rajevcom i da cemo iskombinovati da prodjemo i mi i Ganci a svabe da ispuse...Videcete nije toliko nerealno to je neko moje videnje za sada
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.