Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam predlog u vezi carinjenja  (Pročitano 544 puta)
23. Avg 2008, 11:09:02
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pre par dana sa društvancetom nešto pričamo o ograničenjima za uvoz i carinjenje automobila, i pade nam na pamet jedna ideja.

Većina nas vozi krševe od 15 - 20 godina. Pa i više. Ne možemo da uvezemo i ocarinimo automobile starije od 2001, jer tada nije bilo Euro3 motora. Jeste, pojedinih proizvodjača, ali nikada nisi siguran 100 posto.

Ne može da se carine zbog povećanja broja krševa na putevima, i zbog izduvnih gasova.

Predlog je sledeći. Ja se obavežem da ću, ako mi država dozvoli da uvezem i ocarinim Opel Astru, koja mi stoji u dvorištu i ne vozi se, stranac, koja je 1995 godište, ima klimu, ABS , servo, ima katalizator i lambda sondu, znači ima bar Euro 1 ili Euro 2 motor i izduve, da ODJAVIM kadeta 85 godište, koji nema gore ništa od pomenutog, i da ga odvezem u BG ili gde već država kaže, napravi i dozvoli, ili ga prodati u staro gvoždje na reciklažu. I odnesem potvrdu.

Na taj način, ja sam podigao prosek starosti, nije došao jedan auto više na puteve, broj je ostao isti, a izduvi koje izbacuje astra su mnogo manji nego kadet deset godina stariji. Šta mislite o ovome? Znači, nemam mogućnosti za 2000 i mladje, imam za 95-96, a ovako ostajem da vozim krš od 22 godine, i da zagadjujem ogolinu, i da kvarim prosek starosti?

Ideje, predlozi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Srecno druze ali ti si samo sitna riba u ovom moru plavom, tako da te sigurno niko nece poslusati u tim institucijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
nema sanse da ti to prodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Druže,u državi postoje zakoni i uredbe o uvozu automobila,tu nema pravljenja dogovora,dilova i pogodbi.Znači,to što ti je palo na pamet mnogo je naivno i ni u teoriji ni u praksi ne može da se ostvari,iskreno,mislim da bi ti se smejali kad bi otišao u carinu,policiju,opštinu...kome god da to predložiš.
Šta misliš kakve bi se kombinacije pravile da to može,i to država da dozvoli to bi samo podiglo cenu leševa koji imaju po 20 godina. Smile

Kupiš 5 astri stranaca po 1000 evra,nađeš ovde kod nas 5 zastava za po 200-300 evra,i izađe te Astra sa preregistracijom 2000-2500 evra i da ih prodaš,dobar si 1000 po svakoj,i imaš 5000 čistih u džepu. Smile Smile Smile Zbog ekologije. Smile
Mogu da zamislim kad bi krenuli šleperi iz evropskih zemalja,sa polovnjacima iz prve polovine 90-ih.

A moj ti je predlog da kupiš papire od neke slupane astre,samo staviš tablice od te astre,ako nije iste boje,odeš u policiju i promeniš boju u saobraćajnoj i voziš. Smile  Papiri ne bi trebali da su skuplji od 500-700 evra.

Na toj astri tebi neće niko nikada gledati brojeve motora,papiri od druge su regularni i uživancija. Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 20:13:45 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ovo je nelegalno, a ja bih volo da bude legalno..... Izvodljivo je, ali nema volje za tim .... možda jeste malo naivno, ali bar lepo zvuči  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.