Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reklamni spotovi Srbije premijerno na CNN-u  (Pročitano 2591 puta)
11. Jan 2007, 11:26:41
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Reklamni spotovi Srbije premijerno na CNN-u
Sreda, 10. januar 2007. 11:22

Reklamni spot o turističkoj ponudi Srbije premijerno je u sredu ujutro prikazan na američkoj televiziji Si-En-En (CNN).

Prvi spot iz kampanje pod imenom "Trenuci za sećanje" emitovan je oko 8.15 po srednjevropskom vremenu, umesto u 7.40 kako je ranije najavljeno, zbog programske šeme CNN-a.

Dva spota u trajanju od po 40 sekundi biće u toku dana emitovana devet puta na američkoj televiziji, dok će tokom januara oni biti prikazani 107 puta.

Spotovi koji promovišu turističke destinacije u Srbiji pojaviće se i u emisiji kod Larija Kinga i emisijama "World News” i "World sport”.

Polovina minutaže za reklamnu kampanju dogovorena je u udarnim terminima od šest do devet sati i od 17 do 24 časa.

Izrada i četvoromesečno emitovanje 507 spotova koštaće 500.000 evra, a novac za to obezbedjen je iz Nacionalnog investicionog plana.

Izvor: MTS-Mondo

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Gledao sam spot,meni je jako lep.
Ima ova zemlja sta da ponudi
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
bilo je to i za BIH...drago mi je....
jer i danas ljudi misle da je ovdje rat  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Ako misliš na prosečnog amera, onda su spotovi na CNN-u čisto bacanje para. Amer ne zna da postoji neka zemlja koja se zove Bosna, Srbija ili Hrvatska. Pa oni, po anketama, misle da
je Kanada ostrvo, negde u Pacifiku.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)

Ako misliš na prosečnog amera, onda su spotovi na CNN-u čisto bacanje para. Amer ne zna da postoji neka zemlja koja se zove Bosna, Srbija ili Hrvatska. Pa oni, po anketama, misle da
je Kanada ostrvo, negde u Pacifiku.

oticu u off ..al' jaoo gledao sam na youtube neki snimak...ide reporter ulicom i ispituje narod sta je al kaida..sad jedan odgovara bend u izraelu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Totalno je po meni los spot u vezi Srbije...ima mnogo lijepsih stvari osim jednog balona koji se napocetku podize,onda jedne ptice koja nakraju odputuje i polja i sume koja svaka druga zemlja ima.....

Mene da sam stranac nikada to nebi privuklo jer tako nesto imam i kada izadjem iz stana i prosetam malo vise...

Po meni je falilo nekakvo pokazivanje gradova u kratkom naprimer Beograd sa visine sa kalemegdanom.. onda potoci neki gdje vidim ljude kako voze kajak...Skijanje,Wellness centri...sve tako nesto po cemu je Srbija poznata...a na kraju naprimjer neki poznati sportasi kao kosarkasi Srbije koji kazu upoznaj te Srbiju ili dobro dosli....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Postoji tema u forumu Film... bez ovakvih nacionalisticki nastrojenih komentara...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako Srbija izgleda na CNN-u

11. januar 2007. | 14:54 | Izvor: B92
Beograd -- Dugo najavljivana reklamna kampanja Srbije na CNN-u izazvala je različite reakcije javnosti.

Predstavnici Turističke organizacije Srbije zadovoljni su prikazanim spotovima i ove godine očekuju veći broj turista, a domaći marketinški stručnjaci smatraju da kampanja nije na pravi način dočarala atmosferu u Srbiji.

Dva spota koja se u udarnim terminima emituju na CNN-u prikazuju Srbiju kao zemlju u Evropi, u kojoj ima crkava, lepih građevina i netaknute prirode. Ljudi se pojavljuju u nekoliko kadrova.

Za profesora na Fakultetu dramskih umetnosti Gorana Pekovića reklamni slogan "Trenuci za pamćenje" loša je kopija nekada veoma popularnih intermeco-spotova.

"Ako je namera, ove veoma neuspešne kampanje, bila promeniti imidž Srbije, onda je trebalo prikazati ljude, da gledaoci iz Francuske, Nemačke, Velike Britanije... vide da ovde žive normalni ljudi koji vole da se zabavljaju, da izlaze", kaže om.

Reklamnu kampanju na CNN-u komentarisali su i čitaoci sajta B92. Za neke su spotovi patetični, u stilu osnovaca koji snimaju Beograd mobilnim telefonom, za neke su pozitivna promocija Srbije, dok se drugi pitaju gde su u njima Guča i Exit.

Direktor TOS-a Miodrag Popović takve komentare naziva zluradim i kaže da je javnost prebrzo i pogrešno procenila prvo pozitivno pojavljivanje Srbije na CNN-u.

"Guče i Exita nema iz prostog razloga što su to manifestacije, a ne turističke destinacije. Pretpostavljam da ste videli kadrove koji se odnose na prirodu, a da niste videli ono što smo radno nazvali 'grad', gde se vide Beograd, Novi Sad i gde stvarno ima ljudi", kaže on.

Peković kaže da su druge države, pre no što su krenule u reklamiranje na stranim televizijama, jasno definisale strategiju turističke kampanje, što se vidi i u kvalitetu njihovih spotova. Kampanja koja je Srbiju koštala pola miliona evra tek je početak jer iz TOS-a najavljuju saradnju i sa ostalim stranim TV-mrežama.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Mi imao ljepši spot na CNN-u....Imamo Jadran koji je najljepše more na svijetu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Sad će ti reć da je to srpsko more koje im je oteto...  Smile  Smile

Samo čekaj..
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.