Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rehabilitacioni centar Crna Reka i pop Branislav Peranović - sveštenik ili...  (Pročitano 53233 puta)
Ucesnik diskusija

prvo hopni pa reci skoc

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 81
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
U selu Cikote kod Loznice se nalazi ispostava Manastira Crne reke.Tu odlaze momci koji su pred izlecenje i pustanje kuci a i ko dodje na lecenje od laksih slucajeva.Razdvajaju ih da ovi "tezih"slucajeva koji ostaju u Crnoj reci da ne uticu i ne bacaju"rovca"ovima koji su pred izlecenje.Imao sam priliku da ih licno upoznam u Manastiru Cokesini gde sam radio a gde su i oni bili na radovima.I sto bi rekao jedan nas brat u Hristu iz njih izlazi sad samo ono najbolje.Ne kaze se dzabe pokajanje-radovanje.Dao im Bog da prilikom iskopavanja drenaznog sanca oko Crkve pronadju vise kostiju(mostiju)zlatno-zute(projavljene)boje Cokesinskih junaka koji su poginuli u boju na Cokesini a sahranjeni su u i oko Crkve. Evo slike Crkve oko koje su radili postavljanje kocki  na prilazu Crkvi i na kopanju kanala oko Crkve a posle i na poplocavanju staze oko nje.
http://www.uputstva.co.yu/manastiri/eparhije/sabacka/cokesina/crkva2.jpg
To je ovaj Manastir http://www.uputstva.co.yu/manastiri/eparhije/sabacka/cokesina/cokesina.htm
Inace znam i par sugradjana koji su se tu izlecili i sad jedan od njih treba i hoce da radi u jednom rehabilitacionom centru za odvikavanju od narkomanije,ako Bog da se otvori.
IP sačuvana
social share
n1c7
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Life's A Bitch And Than You Die

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Hvala na informaciji. . .  Znam nekoga ko je trenutno u Dvorskoj, a i nekog ko je na Ceru, u Loznici.  Cula sam da im je super tamo, da dobijaju internet, mocice uskoro da koriste i telefone, itd. . .  Imas li jos neku informaciju o Ceru recimo? I znas li mozda kako moze da se posalje pismo recimo u Cer? Da li mogu da salju samo clanovi porodice, ili ne? I na koji nacin se to radi?
IP sačuvana
social share
LUST FOR LIFE!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

prvo hopni pa reci skoc

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 81
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Raspitacu se ali koliko mi rece jedna zena koja ima tamo svog sina,veoma je strogo to sa javljanjem i slanjem pisama i paketa.Nazalost ovog leta jedan momak skoro pred izlecenje je pusten kuci na vikend ,i cim je dosao u grad nije izdrzao nalet nepomjanika nego se "uradio" ali ovaj put mu je bio i zadnji.I to je "overio" u wc-u Medicine rada.Mlad momak Bog da mu dusu prosti.
IP sačuvana
social share
n1c7
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Life's A Bitch And Than You Die

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Strasno! Bog da mu dusu prosti!. I ja znam dosta ljudi koji su bili u Crnoj Reci pola godine, godinu, i dodju na odsustvo i urade se. Onda se vrate dole, kuliraju neko vreme, dodju na odsustvo i ponovo ista prica. Ne znam onda u cemu je poenta odlaziti dole uopste!!!!
  Hajde se raspitaj ako mozes, pa mi javi... Bas me interesuje, ako ne moze ovako da se posalje onda da vidimo nesto preko roditelja tog decka koji je na Ceru...
IP sačuvana
social share
LUST FOR LIFE!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Tema je odlicno postavljena!!!!
Trebalo bi vise javnost, koja nije uvek nehriscanska kako se mozda misli, da bude upoznata sa detaljima u vezi sa tim centrom (za sada jos uvek bez navodnika).
A ovo sa motorom mi je uzas....Bog da prosti ako osudjujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

prvo hopni pa reci skoc

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 81
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Svestenik Branko(Branislav Peranovic) kako ga jos zovu,otvara jos 3 (tri) centra na planini Cer
.A uskoro otvara se i jos jedan centar na planini Cer ali pod vod nadleznosti drugog svestenika i druge ekipe doktora i saradnika.
IP sačuvana
social share
n1c7
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung d600
shto se tiche slanja pisama i paketa napishite samo kom centru zhelite da pishete i koliko je osoba na terapiji mogu da vam kazhem sva prawila i da ih saznam iz prwe ruke.

inache centar je super i nema niko prawo da osudjuje niti oca branislawa niti bilo koga od tamo. Shto se tiche eventualnog izlechenja... Ne mozhete pomotji onome ko ne zheli samom sebi pomotji. Ne znate kakwih swe tamo momaka ima...
Shta imate toliko o tome komentarisati? Nagadjanjem nikada netjete saznati istinu. Ovaj centar je najbolji u srbiji, ja to tvrdim s prawom. I otac branislaw je swoj zhiwot poswetio tome, chowek nema swoju intimu... on tim momcima daje drugu shansu, shansu da ponowo upoznaju sebe ili da uopshte upoznaju sebe....

[Edit by Livingston: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 21:43:34 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Svako ko ima lose misljenje o manastiru nije nas vernik tamo ljudi odlaze sa nekom verom u sebe. iI moj suprug je tamo sada je na poceku i znam koliko mu je sada tesko jer nije pored svoje porodice,a zna  da je to za njegovo a onda i za nase dobro. ali neko je spomenu posiljke pisma i ostalo pa me vise interesuje o tome i kako se ophode tamo u nekim sitnim stvarima i interesujeme jos po nesto. ali ne sumnjam da tamo neko mora da i dobije sto za sluzi ne kazu za dzabe batina je iz raja izasla. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
ne kazu za dzabe batina je iz raja izasla. . .

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To mi je "omiljena" izreka.Kad čujem to od nekog-odmah mu kažem :"Jel oćeš da te olupam batinom da osetiš njeno rajsko dejstvo"?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.