Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:16:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Regent Pavle i Hitle godina 1939  (Pročitano 4777 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Hiki je izgleda u Americi bio zvezda Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Слике су баш квалитетне. Још и у боји. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Hiki je izgleda u Americi bio zvezda Smile Smile

Bio je proglasen za drzavnika godine,mislim 1938 od strane casopisa TIME.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson k-750i
...zato nam je i sudjeno da nestanemo!
Ko? Mi? Pre ce planeta da se raspadne, ej bre, nemo' se zapodevas bre!
Nek nas bude malo, al da skroz nestasnemo - ne biva!

Nego niko ne odgovori gde je ovo snimljeno, jel se zna? Smile Smile Smile

jeste da ovo zalazi u politiku,ali kako se busamo stalno se mi kao nesto borimo protiv vjetrenjaca,protiv cijelog svijeta,pa protiv NATO(unistili su nam privredu i infrastrukturu i vratili nas u srednji vijek),pa protiv Hitlera(samo nas je u Jasenovcu ubijeno 700 000,zamisli koliko je to ljudi kroz 60 godina? ,a to se sve moglo izbjeci.Lagano ko Bugari da smo postupili budi sa jacim dok je jaci),pa prvi svjetski rat(jeste da nam je bio nametnut),ali 1/3 muskog stanovnista da nam pogine,prava katastrofa....a danas nas je u Srbiji svake godine manje za jedan manji grad zbog prirodnog prirastaja+jos jedan grad mladih talentovanih koji odu.Ti ljudi koji odu kroz dve-tri generacije postaju amerikanci,australijanci itd.Na kraju svega danas je Srbija=Begrad sto je jedna velika katastrofa...za par godina 32 posto Srba u CG ce se prepoloviti jer ce postati crnogorci('90 godine je bilo samo 9 posto crnogoraca u CG) i to sve zbog nepostojanja politike Srbije prema Srbima van Srbije..najgore mi je kad dodjem u Bg(ja sam iz BL)i Beograjdani me nazivaju bosancem,mislim,zbog takvog odnosa prema Srbima van Srbije gubi se i previse..+kroz istoriju smo stalno slavili one koji su nas vodili u bitke gdje smo gubili neprocjenjiv dio stanovnista,a ljude koji su gradili drzavu smo ili ubijali ili zaboravljali.jeste da je post vecinski politicki,ali ima i nekih drugih naucnih aspekata valjda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma uzivaj bolan i glavu gore, nije sve tako crno. Bolji smo mi i od Bugara i ostalih sto se slepaju, nego volimo da o sebi pricamo lose, dok drugi to ne rade. Srbi su rasadnik, pa imas: Crnogorce, Makedonce, Bosance, Bosnjake (primili drugu veru) i sta ti ja sve znam. Sve to Srbi, al se foliraju. Sad je u modi da svako moze biti narod i da ima drzavu, a mi posto nam je inat najzesca osobina, nas sad malo boli i za drzavu i za narod i narode i narodnosti i za medjunarodnu zajednicu i njojzinu strinu. E bas sad necemo ko i svi!

Najsmesnije mi je sto kod nas postoji narod - muslimani. Koja ortodoksna glupost. Onda su i pravoslavci narod.

Pa dobro i jeste narod.Svi su narod, svi su narodi narod. Mozda neki narodi misle da su vise narod od nekih drugih koji su narod malo manje.
A narod dolazi valjda od naroditi - znaci narodilo ih se dosta, pa se to zove narod, rod, berba sunci ti poljubim. To ti je ko kad rode sljive, koje su jedan izuzetno koristan narod, kao i prasici...

Nego, jel radis nesto, kako stoji sa kintom i to - pusti politiku. Ako nesto treba ganjati to su zenske, a ponekad treba i prezalogajiti ponesto, napiti se vina, uraditi poneku maketu...

Ziv ti meni bio, samo guraj i budi dobar pojedinac. Jebo narod, on ce ionako sve pozlatiti i slusati uvek neke narodne pesme. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson k-750i
Ma uzivaj bolan i glavu gore, nije sve tako crno. Bolji smo mi i od Bugara i ostalih sto se slepaju, nego volimo da o sebi pricamo lose, dok drugi to ne rade. Srbi su rasadnik, pa imas: Crnogorce, Makedonce, Bosance, Bosnjake (primili drugu veru) i sta ti ja sve znam. Sve to Srbi, al se foliraju. Sad je u modi da svako moze biti narod i da ima drzavu, a mi posto nam je inat najzesca osobina, nas sad malo boli i za drzavu i za narod i narode i narodnosti i za medjunarodnu zajednicu i njojzinu strinu. E bas sad necemo ko i svi!

Najsmesnije mi je sto kod nas postoji narod - muslimani. Koja ortodoksna glupost. Onda su i pravoslavci narod.

Pa dobro i jeste narod.Svi su narod, svi su narodi narod. Mozda neki narodi misle da su vise narod od nekih drugih koji su narod malo manje.
A narod dolazi valjda od naroditi - znaci narodilo ih se dosta, pa se to zove narod, rod, berba sunci ti poljubim. To ti je ko kad rode sljive, koje su jedan izuzetno koristan narod, kao i prasici...

Nego, jel radis nesto, kako stoji sa kintom i to - pusti politiku. Ako nesto treba ganjati to su zenske, a ponekad treba i prezalogajiti ponesto, napiti se vina, uraditi poneku maketu...

Ziv ti meni bio, samo guraj i budi dobar pojedinac. Jebo narod, on ce ionako sve pozlatiti i slusati uvek neke narodne pesme. Smile

sve to stoji samo me boli sto smo pojedinacno najpoznatiji narod na svijetu(naspram broja stanovnika),tesla,silni nasi sportisti,pa Niko gta igrica:) ali smo kao kolektiv neslozni,kad bi jedan Srbin ostao sam bi se podijelio napola...ali ajd sad ovo je ipak nauka,tehnika,military a ne politika:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
U pravu si ti, i to nas kolje vekovima, ali smo ipak opstali uprkos svemu. A i sta bi sa Hitlerom, da se upucamo na kraju. Eto, nemci pametni ljudi, pa skoro unistili svoju zemlju, koliko ih je poginulo? Smile
Zemlja im je bila razrusena, sta su ocekivali? Ali oni su navikli na "arbeit" pa su se opet podigli. A mi, mi smo od drugacije fele - zajebanti!
Ali i mi cemo sada da se promienimo, pa cemo biti blizi njima, nemoj da brines bice dobro. To ja treba da brinem, jer je pitanje dal' ce jos biti nekla normalna kafana u svemiru, gde mozez da pojedes tripice (skembice u saftu), obicno pivo i kiseli kupus i gde ti ne tresti neki techno u hipofizu, gde stolice nisu metalize i neudobne, gde je zadimljeno i svraca obican svet - ne onaj moderan koji se pojavljuje radi mode i pije kurac od kafe u dizajniranim kafeima. Ja to ne mogu, ali mladi mogu.
Nemas ti problema, samo nemoj da se sekiras, stvari idu na bolje, ali mora da se radi i to dosta. Onda ce nesto i da bude.
I, ko sisa Bugare i ostale, oni su se tek izvukli iz bede, a mi smo znali za dobar zivot (u odnosu na njih) mnogo ranije i duze. Bili smo u stvari najblizi zapadu od svih socijalistickih i komunistickih i kakvih god nesvrstanih zemalja, koje su grcale pod zadrtim komunistickim rezimima.

U Plovdivu sam 1973 kupovo kolor film za foto-aparat. Sat i po vremena sam ispunjavao formulare i kojekakve gluposti dok nisam kupio taj film - kud mi uopste pade na pamet. A grad siv, prazan, izlozi katastrofa -plac Majke Bozije Paraskeve.

Nisu oni nama reper.
Uh, kasno je spava mi se, izvinite ljudi na ovim malim offovima, ali i tema je bliska politici.

Djaba je Pavle tamo isao, svejedno bi Hiki stavio to pod svoju shapu, a mi da rintamo za njegove ratove.
Ali, bilo pa proslo - eto sada fotografija. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ovo lagano ide u istoriju pa cu ja da prebacim temu na drugi deo foruma, gde ce mozda biti zanimljivije Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Ево једне слике (може и као позадина на екрану да послужи Smile )

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Adolf_Hitler_and_Prince_Paul_of_Yugoslavia.jpg
(171.87 KB, 1343x924)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kako nas zajebase englezi mamu im nji'ovu  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:16:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.