Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za priključenje RS-a Srbiji
Da
76.7%  (46)
Ne
23.3%  (14)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum za pripajanje RS Srbiji (u Srbiji)  (Pročitano 12401 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Uragan,to sto ja kazem da je u Srebrenici pocinjen genocid ne daje ti za pravo da ti govoris da je genocid pocinjen u BiH.Zanimljiva ti je igra rijeci,ponekad imam osjecaj da polemisem sa Harisom Silajdzicem,nije isto reci da je genocid pocinjen u BiH ili da je pocinjen u Srebrenici u periodu od 10 dana!

Gdje je Srebrenica ???
Ako je u BIH,znaci da je u BIH pocinjen genocid.......logicno.....

Nista nije logicno
Po tvojoj logici a svi znako koja je svi koji zive u BIH su Bihovci( sala ) su Bosanci
E jes al' malo sutra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Referendum bi prošao sa oko 90% za.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ljudi nama ne treba referendum. neka sklone Dodika koji pocinje da gresi u vezi ovcog pitanja i eto jedne drzave  Srbija sa RS.
kada mogu sipci da uzmu nesto sto nije njihovo sto mi ne bi smo pripojili nase nama ??????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Dodik i ostali, mudro s ovom zemljom, pokazite jednom u zivotu da znate kom narodu pripadate...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uragan,to sto ja kazem da je u Srebrenici pocinjen genocid ne daje ti za pravo da ti govoris da je genocid pocinjen u BiH.Zanimljiva ti je igra rijeci,ponekad imam osjecaj da polemisem sa Harisom Silajdzicem,nije isto reci da je genocid pocinjen u BiH ili da je pocinjen u Srebrenici u periodu od 10 dana!

Gdje je Srebrenica ???
Ako je u BIH,znaci da je u BIH pocinjen genocid.......logicno.....
Ti se malo pravis glup.....
Znas ti dobro na sta ja mislim,mene nije potrebno uciti geografiju,ali pretpostavljam da je medjunarodni sud pravde kada je donosio odluku o tuzbi BiH protiv Srbije vjerovatno imao razloga da kaze "da je genocid pocinjen u sirem podrucju Srebrenice u periodu od sedam dana",a ne po tvojoj logici da kaze da je genocid pocinjen u BiH!E sad sto vi tupite 17 godina da je u citavoj BiH pocinjen genocid i da je Srbija izvrsila agresiju na BiH pa vam onda medjunarodni sud pravde dokaze da lazete to je vec vas problem,zbog toga netreba da se ljutis ne na mene vec na Aiju Izetbegovica koji te lagao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Ljudi nama ne treba referendum. neka sklone Dodika koji pocinje da gresi u vezi ovcog pitanja i eto jedne drzave  Srbija sa RS.
kada mogu sipci da uzmu nesto sto nije njihovo sto mi ne bi smo pripojili nase nama ??????

E baš tako, i da čujem jedan suvisli i razborit razlog zašto ne bi moglo isto ono što važi sa šipce da važi i za Srbe, ili za Hrvate u BiH?

Najnovija vest na B92:

Izgubljen originalni tekst Dejtonskog sporazuma koji se čuvao u Sarajevu.

Slučajnost?
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 23:24:09 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Samo samostalna Srpska dolazi u obzir!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodik i ostali, mudro s ovom zemljom, pokazite jednom u zivotu da znate kom narodu pripadate...
Hrvatskom?
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Topaz
haha.....Da se vi Srbi pitate do Tokija bi vam bilo malo.....
Na vasu zalost niste u pozicija da birate koja bi teritorija bila dio Srbije.....

Kad smo kod RS,kako znam vasoj vladi nepada napamet da
raspise refernendum,niti su ikakve akcije po tom planu u toku.
Znaci ova je tema cisto da mi se tjesili kad se Kosovo odvoji Smile

Sto se tice Kosova na pocetku sam mislio da je bolje da ostane u Srbiji,kad
vidim kako vas je vecina cinicna,onda mislim da je bolje da bude nezavisna drzava....

Zar stvarno mislite da bi svijet dozvolio da postoji genocidna tvorevina..
U Medunarodnom Sudu u Hagu,samo su vama i plemenu Hutu dokazali da su pocinili
genocid nad drugim narodom.

I jos da dodam najgora varijanta a to je rat(koju ja ne podrzavam)
Valjda znate da vas Bosnjaci i Hrvati nebi cvijecem nagradili kad bi samo zakazali
datum referenduma.....
Možda je smešno da mi pričamo da li bi se ujedinjavali, ali da sam u Bosni bilo bi mi gorko saznanje da neko ko je istog etnosa želi da ode od mene čak i po cenu krvoprolića. Kada se Srbi u BiH ne bi osećali omalovaženo, loše, potisnuto i preglasano, kada njihova iskustva 500 godina unazad ne bi bila loša, verovatno bi hteli da ostanu, a ne da odu.

Ja stvarno ne želim da budem cinična kad su u pitanju civili iz Srebrenice i odmazda bez suđenja, ali prika ne vredi ti da se kriješ iza toga. Kuda nestadoše onoliki Srbi iz Mostara? Gde su Srbi iz Sarajeva? Šta se desilo sa Srbima iz Tuzle?

Kako se Bošnjaci odnose prema ravnopravnosti nacija? Tako što se ponašaju licemerno i nasilnički. Pogledaj u svoje dvorište, evo za dve nedelje su izvršena dva zločina iz nacionalističkih pobuda bez stvarnog razloga, prosto iz mržnje. Prvo su vaši miljenici Šiptari podmićeni da spale babu Srpkinju. Slučajno? Ma mi smo veverice, a oni su u 5 000 Srba u Sarajevu baš Srpkinju našli slučajno. Posle toga u tramvaju tri muslimana na smrt izbodu dečaka Hrvata, talentovanog učenika na školovanju u Sarajevu. Opet od 5 000 Hrvata baš slučajno jednog našli u tramvaju, pojma nisu imali. A o nekoj babi koja hoće crkvu da ruši iz pizme umesto da proda imanje za 5 000 000€ da ne pričamo.
simijon, da te ne znam, rekao bi da nemas pojma  Smile
tri lika u tramvaju su znaci, isli od momka do momka, pitali ih:"jesi li hrvat/srbin" dok nisu naisli na jednoga? jer koliko znam, hrvat, srbin i bosnjak se bas i ne razlikuju po vanjstini... nemoj simijon, jeftino je to  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 04:15:16 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M

E baš tako, i da čujem jedan suvisli i razborit razlog zašto ne bi moglo isto ono što važi sa šipce da važi i za Srbe, ili za Hrvate u BiH?

Najnovija vest na B92:

Izgubljen originalni tekst Dejtonskog sporazuma koji se čuvao u Sarajevu.

Slučajnost?

Smiley 1

malo sutra slucajnost, pa gde to moze da se ``izgubi``
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.